cables

  1. D

    Wanted Kabel MHL A/V

    salam, sapa ada ajual kabel ni. gambar lebih kurang mcm kat bawah. usb to hdmi.....
  2. vyner

    Wanted HDMI to VGA cable

    ada sesiapa jual cable mcm ni ?? aq pun tak pasti apa namanya .. hehhe .. aq nak connect dari netbook ke T.V biasa ( yg xde HDMI port )
  3. K

    Wanted Memerlukan khidmat cari barang dari china

    Salam, baru-baru ni keta mazda 3 kawan aku eksiden total loss.dia ada satu unit GPS yang still elok lagi dan dia bagi kat aku,tp takde cables.setelah mengkaji, GPS unit itu ternyata dari guangzhou,china(flyaudio). Jadi di sini kalo sapa2 boleh tolong aku cari kabel2 original dia dari guangzhou...
  4. F

    Wanted Mount Chassis Connector & Cables

    salam, saya nak tanya kat mana kat malaysia ni ade jual barang2 seperti : N-Type Female mount Chassis Connector http://cgi.ebay.com.my/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230595176725&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2749wt_1139 RF pigtail cable RP-SMA male to N type male...
  5. Z

    Wanted Pembekal hardware untuk TELEKOM

    Sesiapa yang boleh membekal hardware untuk TELEKOM, contoh hardware ialah: 1. Kabel 2. GI Pipe 3. Sub Duct 4. Lain-Lain Tolong email to [email protected]
Top
Log in Register