business stall

  1. S

    To Sell Promosi stall ayam gunting syawal

    Anda tiada pekerjaan??:(( Baru dibuang kerja??~X( Diganggu dengan bekalan hutang??#:-S Kami boleh membantu anda, :)tunjuk ajar akan diberi secara menyeluruh. :)anda diberi pilihan memilih lokasi sendiri. :)modal yang rendah. :)stall yang mudah di kemas dan dibawa kemana shj. :)keuntungan...
  2. O

    To Sell Kiosk Burger

    Gerai Mat Salai untuk dijual, package termasuk seperti senarai berikut:- a) Gerai fully aluminium (portable - kancil) b) Payung c) Alatan memasak & apron + caps d) Tong Gas e) Fryers f) Freezer g) Ice Blender Harga boleh di bawa berbincang, bagi yang berminat boleh call/whatup saya di talian...
  3. 8

    To Sell thread close

    Treat close Thanks
  4. T

    To Sell Sewa Booth Niaga di UPM,Serdang pada 15-17 Mac 2013

    Rakan carigold dihormati, Saya selaku wakil pihak jawatankuasa program ingin menjemput tuan/puan menyertai PUTRA CANSELOR CARNIVAL 2013 DI UPM,SERDANG yang akan berlangsung pada TARIKH : 15 – 17 Mac 2013 (Jumaat- Ahad) MASA : 8.00 PAGI - 12 MALAM TEMPAT : Padang Sofbal,UPM dan Kolej Canselor...
  5. T

    Wanted Tapak untuk mesin air RO

    salam semua, saya ada satu mesin air RO. nak cari tapak untuk letak. Saya akan sewa dengan tuan/puan dan ada agreement. kriteria : 1) ramai orang (kedai/flat) 2) selamat (taknak la nnt mesin kena pecah) 3) shah alam diutamakan itu je. terima kasih semua. :)cgrock p/s : kalau nak beli mesin2...
  6. m0rFez

    To Sell Deleted

    Deleted...
  7. K

    To Sell Bussiness opportunity

    berminat sila hubungi saya 0192048723
  8. goldtrack

    To Sell Tapak berniaga di Asia Cafe, Kota Damansara untuk di sewa

    kepada sesiapa yg berminat untuk menyewa tapak niaga di asia cafe kota damansara sila hubungi saya .tempat strategik ramai orang datang makan dan lepak ,di bukak 24 jam ....sila hubungi saya untuk mengetahui kadar sewa bulanan dan urusan seterus nya 0199633912 (direct owner kedai ada lagi 5...
  9. M

    Wanted Booth konvo uitm

    Mntak jasa baek tuan-tuan kalau ada sapa nak share atau tahu camna nk apply booth time konvo kt uitm masa konvo??
  10. eboss

    To Sell Pasar Lambak Di Kuala Lumpur akan dibuka

    SUMBER Kami akan menganjurkan aktiviti perniagaan untuk disertai oleh warga Lembah Kelang. Lokasinya adalah seperti berikut: Lokasi Perniagaan : Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur Landmark: Berdekatan dgn bangunan Celcom, TH Selborn, PERKESO. Jumlah lot : 150 gerai Tarikh mula : pertengahan...
  11. C

    To Sell Sewa booth meniaga di Flea market rm30 jer

    =D>=D> sEwa Booth murah kat Summit USJ sempena ScHool HoliDay... Sesiape yg berminat nak joint meniaga kat flea market ni, bleh confirmkan booking sekarang. kalau yg nak pindah, nak clearkan store ngan anak2 time cuti2 ni, student yg nk cari extra income, nak tunjuk skill yg creative -...
  12. capiten

    To Sell Tapak niaga untuk disewa

    kepada yg berminat utk berniga pada 1/11/2009 di stadium pancarona putrajaya boleh la menghubungi saya.. pada hari tersebut ada match utk khairul azman... game start pada pukul 9am hingga 5pm.... ber minat boleh la menghubungi saya... 0182000159. kadar sewa rm90. utk info leh la ke sini...
  13. blueswifter

    Wanted Tapak Buka Carwash + Pekerja di Gombak

    Saya mencari tapak untum membuka car wash di sekitar gombak. Sesiapa yang ada maklumat atau bekerja sila hubungi saya di 014-6692850.
  14. KilangCetak

    To Sell Booth untuk berniaga di Expo....URGENT

    Untuk makluman, company aku ade consult satu event kecil kat UKM, nama event EKSPO AMINUDDIN BAKI 2009, ada satu level utk penggerai IT, so aku bukak thread ni utk mereka yg berminat.. NAMA EVENT : EKSPO AMINUDDIN BAKI 2009 TARIKH : 9 - 13 FEBRUARI 2009 TEMPAT : BANGUNAN PUSANIKA,UKM (lokasi...
Top
Log in Register