bunting

  1. H

    Wanted Resit Beli Signboard

    Salam geng.nk mintak bantuan sape2 yg ade co buat signboard,signage,bunting atau banner utk tolong buatkan resit dummy.Bukan nak markup harga tapi nk turunkan harga brg.
  2. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Banner Bunting Bendera untuk kempen pilihan raya umum 14, 2018

    kami merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan mencetak BANNER / BUNTING / BENDERA dengan harga kilang yg murah dan sangat berkualiti. sekarang memang kami fokus dengan tempahan untuk kempen pilihan raya. banyak kerja2 untuk kempen pilihan raya yang kami buat meliputi...
  3. Printhink Sdn Bhd

    To Sell Bunting dan Banner Murah Harga Promo Sehingga 30 April 2018

    kami merupakan sebuah syarikat percetakan yang menawarkan perkhidmatan percetakan dengan harga kilang dan berkualiti. kami membantu syarikat kecil dan besar dalam menyediakan produk percetakan yg pelbagai mengikut kehendak pelanggan. harga :- - Tarpaulin 380gm = RM 0.80/psqft - Tarpaulin...
  4. xantiang

    To Sell Bunting harga borong - dari RM3 [Ejen Diperlukan]

    Bunting 2x4 feet Kayu+dawai CASH TERM ONLY 10PCS - RM60 @ RM 6 each 20PCS - RM80 @ RM4 EACH (Promosi Sehingga 31DEC2016) (Until Further Notice) 50pcs - RM210 @ RM4.20 EACH 100pcs - RM360 @ RM3.60 EACH 300pcs - RM900 @ RM3 EACH Penghantaran sekitar Kajang, Cheras, Nilai. Kawasan lain boleh...
  5. kipas

    Wanted Mencari service pasang bunting di TANJUNG MALIM

    Jumlahnya kecil sahaja Bunting 2ft x 4ft di kawasan pekan Tanjung Malim. siapa berminat, sila SMS 012-6376042 nyatakan harga sekali ok :)
  6. eLLYaNa

    To Sell eLL | Wedding Card + FREE delivery & bunting

    KHAS BUAT BAKAL PENGANTIN!! Berita baik untuk semua bakal pengantin semua, PROMOSI kad kawin dengan harga istimewa.. HARGA PROMOSI ni kami bagi RM650/1000PCS RM650/1000PCS RM650/1000PCS Harga Asal? RM850. Anda JIMAT RM 200!!! wowww..murah kan? *FREE POSTAGE *FREE 2pcs BUNTING Spesifikasi...
  7. E

    Wanted Servis Printing bunting, sticker, business card & flyers

    salam Nak tanya printing sape bole supply utk 1)flyers A5 size (1000 keping) warna depan belakang 2) Bunting Siap kaki 3 keping (Standard size) 3)Sticker (100keping) - design aku bagi 4)Business card 2 kotak boleh bagi quot yang ter murah [email protected]@Call 0193389946
  8. eddie80

    Wanted Servis Menggantung Bunting. SELURUH MALAYSIA!!!

    Salam... kami sedang mencari Sesape yang ada offer servis untuk gantung bunting di tiang-tiang majlis bandaran / daerah yang berdekatan dengan anda? SELURUH MALAYSIA!!!! spesifikasi lokasi yang dicari tentulah di lokasi tumpuan orag ramai seperti di bandaraya, pekan-pekan kecil dan...
  9. Akhtar

    Wanted Perlu khidmat cetak bendera atau banting

    Salam perlukan khidmat mencetak bendera atau banting drngan kadar yang segera. Perlu siap selewat-lewatnya tengahari esok. Call kalau ada org boleh buat. Keje x banyak tp urgent. Nak print dlm 5 bendera/banting je..
  10. A

    Wanted Perlukan servis buat banner n bunting

    assalam... warga cg semua yang berkelayakan.... kat sini aku memerlukan khidmat membuat banner n bunting untuk majlis konvokasyen.... so saper2 yang berminat tolong replay... 1. PERKHIDMATAN MEREKABENTUK, MENCETAK DAN MEMBEKALKAN BUNTING SERTA KERJA2 BERKAITAN DENGANNYA SEMPENA KONVOKESYEN...
  11. kaweorepasirmas

    To Sell Printing kad kahwin, banner bunting & macam2 lagi...murah2

    kalau ade sape2 or sedara mara nak kawen or nak buat poster or ape2 la berkaitan printing...kalau nak yg murah2..harga terbaekk dari ladang sy boleh kasi...
  12. sahabat-shirt

    Wanted Nak buat bunting

    salam geng ..aku nak tempah bunting satu siap dengan stand...saiz standard macam orang dok bukak booth tu...berapa best price korang bleh bagi? tq
  13. GnoLa ®

    Wanted Quotation bunting/flyers/poster

    salam CGrians, aku nak buat seperti perkara tajuk. Keutamaan area Seremban. Details spt dibawah ni:- 1. Bunting - 6' X 2' 2. Flyers - A5 3. Poster - A3 (Akan Datang tapi boleh bg quotation skali) Kalau ada yg sudi, sila quote saya. tq
Top
Log in Register