BTC USD 47,366.3 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

booth

  1. I

    Wanted Kontraktor Kiosk Masakan Diperlukan

    Hi, I am looking for food kiosk contractor to open a business at Sunway Putra Mall, KL. For details, see attached photo, I will decide quite soon if the price is right, budget RM15k-16k. Also, I am looking for long-term kiosk contractor partnership. Do WhatsApp me if anyone can do. Thank...
  2. T

    To Sell Sewa Booth Niaga di UPM,Serdang pada 15-17 Mac 2013

    Rakan carigold dihormati, Saya selaku wakil pihak jawatankuasa program ingin menjemput tuan/puan menyertai PUTRA CANSELOR CARNIVAL 2013 DI UPM,SERDANG yang akan berlangsung pada TARIKH : 15 – 17 Mac 2013 (Jumaat- Ahad) MASA : 8.00 PAGI - 12 MALAM TEMPAT : Padang Sofbal,UPM dan Kolej Canselor...
  3. E

    To Sell Siapa nak bagi tumpang booth berniaga

    Saya nak buka promotion booth untuk promote internet product. Siapa yg boleh bg saya cadangan tempat atau pun sudi bagi tumpang dpn shop lot or di mana-mana saja. Juga dialu-alukan mereka yg ada contact utk dpt permission buat promotion di kawasan private college area Johor Bahru sahaja. Sila...
  4. zaimi2

    Wanted Pakar Buat Booth Kiosk

    salam saya nak buat kiosk ala2 uncle bob untuk kawasan2 mcm pasar malam dan sebagainya bukan dalam shoping compleks saya nak kiosk siap pasang + design.harga lagi murah lagi cun ingat nak buat 2 set kiosk ni antara contoh pic saya leh kasi call or sms 0173603427 leh whatsapp dan...
  5. eboss

    Wanted Dah ditutup

    ----------------
  6. M

    Wanted Booth konvo uitm

    Mntak jasa baek tuan-tuan kalau ada sapa nak share atau tahu camna nk apply booth time konvo kt uitm masa konvo??
  7. C

    To Sell Sewa booth meniaga di Flea market rm30 jer

    =D>=D> sEwa Booth murah kat Summit USJ sempena ScHool HoliDay... Sesiape yg berminat nak joint meniaga kat flea market ni, bleh confirmkan booking sekarang. kalau yg nak pindah, nak clearkan store ngan anak2 time cuti2 ni, student yg nk cari extra income, nak tunjuk skill yg creative -...
  8. KilangCetak

    To Sell Booth untuk berniaga di Expo....URGENT

    Untuk makluman, company aku ade consult satu event kecil kat UKM, nama event EKSPO AMINUDDIN BAKI 2009, ada satu level utk penggerai IT, so aku bukak thread ni utk mereka yg berminat.. NAMA EVENT : EKSPO AMINUDDIN BAKI 2009 TARIKH : 9 - 13 FEBRUARI 2009 TEMPAT : BANGUNAN PUSANIKA,UKM (lokasi...
  9. E

    Wanted Booth/Partition 75 units diperlukan

    Size: 3x3 meter x 2 meter tinggi Indoor, tak perlu atap. Dalam setiap booth mesti disertakan skali sebiji meja dan 2 biji kerusi. Karpet tak perlu. Kat atas booth mesti ada tempat utk letak sign board atau dengan kata lain nak taruk nama company. Lokasi nak pasang: Lembah kelang Sila berikan...
Top
Log in Register