blog developer

  1. shahsya

    Wanted Servis Bina Kedai Online (Shopping Cart)

    Assalamualaikum, Saya perlukan seorang yang berkemahiran dalam membina Kedai Online (Online Shop) untuk perniagaan online Saya ada beberapa produk dan ingin mencari mereka yang berpengalaman dalam membina Kedai Online Saya juga harap ada tunjuk ajar berikut : * Cara nak edit page @ create...
  2. Bent_Mark

    Wanted Servis Bina Header Kedai Online Blogspot

    Salam, Ada sesiapa yang buat servis ni ?? Bina header untuk kedai online (blogspot) nak header yang besar tu jer.. kalau ada PM yer :)cgrock
  3. Sendiri

    Wanted TUTUP - Servis Design Kedai Online Guna Blogspot

    Assalamualaikum.. Sesiapa berkemahiran untuk bina Kedai Online menggunakan blogspot sila PM saya yer.. Kenapa Blogspot? Sebab ia nampak lebih tersusun.. UPDATE : Perlukan 1 lagi blog Siapa nak buat sila PM beserta portfolio anda
  4. S

    To Sell Service buat autoblog original

    slam sejahtera. Saya menawarkan service seperti berikut Membina blog dari cpanel sampai siap jadi autoblog Antara premium plugin seopressor wprobot thesis theme1.8 dan antara top plugin yang yang tidak disiarkan kerana nak elakkan disaturated Syarat yang diperlukan Hosting dan domain anda...
  5. mijie

    To Sell Perkhidmatan Bina Blog

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga CG: Saya menyediakan perkhidmatan memasang blog dengan harga RM100 dan perkhidmatannya adalah seperti berikut: -Beli hosting dan domain ( terpulang pada anda untuk membeli hosting dan domain daripada mana, sy cadangkan dkt NEtkl.com dan...
  6. PopIsDead

    Wanted Servis Redesign blog

    Salam, 1. aku perlukan servis install template untuk blogspot. 2. Tukar domain. 3. Buat 3banner. pls quote price. TQ skype: popisdeadfx
  7. C

    Wanted Perkhidmatan bina Blog Bisnes

    hi saya ingin jual satu buku yang berasas bagaimana nak duit kat internet ini dalam masa sehari.tapi saya tak tahu macam mana nak buat blog untuk promosi kan buku saya itu.boleh tak sesiapa yang wakil boleh binakan saya satu blog sesiapa yang boleh pm saya.saya juga bersedia untuk bayar buat...
Top
Log in Register