bilik sewa

  1. skyvirus

    For Rent Bilik Sewa ZERO DEPOSIT+Wifi berhampiran Setapak Central, Danau Kota, Aeon Big, McD

    BILIK SEWA MURAH SETAPAK Promosi ZERO DEPOSIT !!! Promosi ZERO DEPOSIT !!! Promosi ZERO DEPOSIT !!! Promosi ZERO DEPOSIT !!! Promosi ZERO DEPOSIT !!! Sekiranya anda sedang mencari bilik di Setapak Central Mall (KL Festival City Mall) Taman Setapak Indah Taman Teratai Mewah Taman Bunga Raya...
  2. masida

    Mencari bilik sewa di Kuantan.URGENT!!!

    Assalamualaikum warga CG, Mohon Bantuan dari semua.Saya akan bekerja di Kuantan pada awal Jan nanti.Nak minta tolong sapa2 yg ada kenalan,sedara @ tahu tempat bilik untuk disewa. Berdekatan dengan Kg Pematang Badak lagi ok. Sapa2 bolehla PM saya.URGENT.. Wassap Pun Boleh : 019-5271657.
  3. net88

    Mencari bilik untuk disewa area Maluri, Keramat (Perempuan)

    Salam, Saya nak cari bilik untuk kemasukan Nov ni area Maluri, Keramat atau berdekatan. Yang nak cari ni perempuan nak start kerja 1 Nov ni. Nak cari dalam Rm200. Sila Pm atau Whatsapp 0173197032 Terima kasih.
  4. darkriez

    Wanted Bilik sewa di Kuantan, pahang

    assalamualaikum tujuan aku bka thread ni sbb kawan aku nak cari bilik sewa kat Taman pertanian jubli perak sultan haji ahmad shah kuantan..sbb 6hb mei ni dia nk praktikal kat sana..tempoh dia nk sewa slama sbulan je..so aku nk minta tolong kat cgrian yg dok kat kwsan brdkatan untk bntu mmber...
  5. P

    Wanted Nak sewa bilik kosong

    Assalamualaikum... boleh panggil sy Putera Shah.. melayu normal.. sy nak cari bilik kosong di kawasan yang berdekatan dengan Taman Shamelin Perkasa kerana sy student dekat situ..kalau area Ampang, Cheras,atau yang berdekatan boleh sy pertimbangkan kerana sy ada motor untuk bergerak.. harga...
  6. shakirah

    Wanted Bilik sewa di Ipoh

    sy sdg mencr bilik sewa di ipoh...sape2 ada info...xkisah area mn....better kt dgn town...plz sms me 012-5995482.
  7. S

    Wanted Cari tempat untuk disewa bawah rm400

    :)cgrock Kami mencari tempat untuk di sewa..bawah RM400 sebulan. Yang sesuai dijadikan pejabat..berhampiran dengan Kajang, Selangor Kami nak buka pejabat perkhidmatan Takaful, rekrutment dan pelbagai perkhidmatan. Jika ada sila SMS kt 019 283 2769
  8. MOD jr.

    Wanted Bilik sewa berdekatan mahkamah tinggi jalan duta

    Assalamualaikum dah salam sejahtera semua warga cg... aku nak carik bilik sewa kat area mahkamah tinggi jalan duta..tak silap aku segambut ngan selayang dekat ngan area situ...so sape ada kenal or ada info harap dapat bantu aku... bilik ni untuk adik aku ngan member die...pompuan 2 org :)...
Top
Log in Register