bengkel kereta

  1. evozero

    Wanted Bengkel Kereta - Repair gearbox Kia Spectra

    Salam Saya nak tanya ada tak sesiapa tahu mana nak repair gearbox kia spectra area KL/Selangor. Tanya Kat kws rumah saya damansara damai kos untuk repair dlm 1.6k ke 1.8k. So Kalau ada kwn2 yang tahu tempat repair murah blh share info...... terima kasih
  2. observador

    Kereta rosak

    Assalammualaikum semua.. ObS Nak tanya pendapat nie. Kenderaan ObS tetiba sistem semua 'shutdown' .. bateri dah tukar pown sama.. signal, hon, lampu semua xde. serupa dengan kmputer dah off..
  3. bell_phd

    Kedai mane yg boleh repair starter kereta ?

    salam semua geng cg... nak tye sikit kt area kl ni kedai pomen mne yg bole repair starter kereta...sbb starter ku problem...kne ketuk2 bru nk jalan...so rase karbon dlm tu je yg rosak..ade kedai yg bole buat tp jauh la kt nilai..nk tahu klu ade mbe2 yg tahu kdai mne bole buat...me stay kt area...
  4. M

    Kat mana kedai alignment tayar kat Alor setar paling baguih

    kat mana kedai alignment tayar kat loq setar paling baguih
  5. xaimisa

    (URGENT) Kedai Ketuk Dan Cat...~ mencari kedai spare part kereta yang OK....

    As salam.. Saya memerlukan rakan2 atau otai2 yang pernah membuka bengkel ketuk dan cat berminat hendak meluaskan perniagaan/membuka cawangan baru di auto service centre saya di seksyen 24 shah alam.. Dan saya ingin tanya kalau ada kawan2 cg yang bukak kedai spare parts kereta atau bole bgtau...
  6. SeeZ

    Mitsubishi service centre di KL/selangor?

    assalam.. keto den eksiden.. nk hantar bengkel2 panel insurans malas.. takut barang nnti tak ori.. apa2 payah.. so den nk tau kot2 ada sni org mitsubishi, den nk bertanya, dan seterusnya kalau jadi nak hantar kereta.... eksiden raya pertama...:((
  7. gersangnye

    Repair cermin kereta retak

    Salam ada sesiapa tau berapa kos untuk repair crack pada cermin depan mcm dalam gambo ni....line panjangggggggggggg....kalau ada tau yg murah pun leh share
  8. eboss

    Urgent- keta gang cg rosak disenawang- perlu info bengkel

    Baru dapat call dari warga CG yang on the way ke Senawang sebab kereta wife dia berasap...panas ler tu....perlukan bengkel atau tow truck area Senawang...sesiapa ada contack tolong SMS saya...takut nanti kena scam macam tread apa ntah minggu lepas...kat Senawang gak/ SMS ke 0133197008
  9. pagiygglpkinisdhtrg

    Wanted Mencari tempat Overhaul Alternator

    SAlam kengkawan. Aku puas ronda beberapa bengkel. Rata2 tak bole setel masalah alternator 4x4 buruk aku :p Nak order baru barang je RM 800 Kalau sekiranya ada pengguna 4x4 yang leh rekemen tempat overhaul alternator, terima kasih diucapkan. Area utama sekitar JB, tapi kalau ada area Johor...
  10. I

    To Sell BENGKEL KERETA UNTUK Di JUAL

    Salam Warga CG, Saya nak jual bengkel kereta, Tempat > Terengganu Harga > rm120k Sewa Tamat > jun2010 Kadar sewa > rm 1100.00 Tempoh Opreasi > 14 tahun Sebab nak jual > Nak balik Kampong yang berminat boleh pm saya dan tengok sendiri
Top
Log in Register