batu bata

  1. Skydancer

    To Sell Jual Batu Bata

    Lokasi : Perak dan Selangor Harga : <19sen setiap 1, Penurunan kpd harga mengikut kuantiti *Jika ada yang berminat,nak deal boleh lah hubungi aku terus di 012-5395715 Zam ...
  2. baldi biru

    Wanted Batu bata, simen, pasir dan tiles utk renovate rumah

    Salam...aku newbies kat CG ni...sorry klu aku open thread kat section yg salah.. Point utama aku nak tau klu2 ade member2 kat CG ni tau mana2 lokasi kat KL yg jual tile(floor), bata, pasir, simen dgn rege yg pada korang murah.:):)cgrock
  3. 1

    Wanted IBS interlocking bricks

    Salam warga cg, kalau ada yg boleh supply IBS interlocking brick boleh le supply kepada kami untuk projek rumah rakyat 1m (RR1M) sekitar negeri sembilan. 1 unit rumah memerlukan 7200 ketul brick target kami 5unit 1bulan. harga yang kami dpt sekarang RM1.20/brick (include transport. jom deal.
Top
Log in Register