baby stroller

  1. W

    To Sell Warehouse sale (Puchong) 4-6 November 2016

    Jualan Gudang Hebat (4-6/11/16) Baby stroller, car seat, cot, buggy, potty, tricycle, bicycle (adult, children), children apparel Brand: Sweet Heart Paris, Totem, Mamalove, Marsstar, Hallmark. Wah Ha Children Products S/B No 8, Jalan TPP 5, Tmn Perindustrian Putra, Puchong. Tel: +603-8066...
  2. A

    Wanted Buggy stroller

    Assalam nk tanya kt sini ada sesiapa x yg nak letgo stroller buggy..yg lipat payung tu bukan lipat dua tu tau..ade bajet rm80 je area rawang selayang gombak thanks 0135014120:D
  3. aspural

    To Sell Graco baby stroller - item dah sold

    salam. . saya nak jual stroller graco beli aritu rm690.. lama x gune.. tayar pun besar.. BELI DULU HARGA RM690 .. nak jual abez diskaun LAST PRICE RM9x Pos tak buat.. sebab besar hehe ... COD KL
  4. Z

    Wanted SCR6 Stroller

    Salam semua, saya berminat untuk membeli baby stroller SCR6 secondhand, siapa yang dah tak pakai boleh la jual murah-murah. TQ Whatsapp 012-2965957
  5. dan50

    Wanted Stroller untuk dilepaskan

    Salam mencari stroller used (rekomen SCR 5) dengan harapan kondisi amat baik dan harga amat reasonable, kena rega dan tempat terus pi ambil cod harap2 nya di kawasan nilai mantin bukit mahkota putrajaya kajang kalau yg nak tolak tu sila quote sini, nak PM pun boleh TQVM :)cgrock
Top
Log in Register