astro dish

  1. helmi maryam

    Wanted Pembekal piring astro di sekitar Kuala Pilah

    Salam & selamat sejahtera Saya mencari piring astro Berapa harga termasuk pemasangan Area kuala pilah n9
  2. W

    Wanted Astro dish terpakai/baru

    nak beli piring astro terpakai fullset atau baru fullset area kuala terengganu/ bukit pyong. COD. sape ade komen sket. hehe
  3. Mata38

    Wanted Piring Astro di KL

    Salam CG, Aku nak cari sebijik piring @str0 yg boleh pakai.. COD area bukit bintang, ampang, pandan, maluri, wangsa, melawati, jelatek.. PM best price :) Terima Kasih
  4. K

    Wanted Piring Astro Terpakai (Lokasi Perak)

    salam/hi warga cg.. saya sedang mencari astro dish terpakai... lokasi kalau boleh saya nak cod dalam kawasan ipoh town.. kuala kangsar pon boleh..jangan sampai grik sudah..haha kalau ada member2 nak jual murah2 boleh reply kat thread ni atau pm details..yang nak jual murah2 je pm/reply...yang...
  5. amazinggold88

    Wanted Piring astro

    ada sapa2 jual piring astro x?area bangi.kalau ada den mau boli.2nd pun xpe.dpt siap kabel lagi bagus:D
  6. M

    Wanted Servis memasang piring astro area Johor

    Salam, Aku mencari seseorang yang boleh/mahir pasang piring astro dan menembak signal astro. Aku guna kotak langit+si line. So memang rasanya tak sesuai utk aku panggil orang astro utk pasangkan. Area Segamat. Harga boleh discuss(tp harap2 tak ler lebih dari org astro sendiri pasangkan..heheh)Thank
  7. zaimi2

    Wanted Piring Astro + Reciever + Cable Dengan Harga Memuaskan!!

    Salam saya nak beli piring astro +cable + receiver (i means full set) kecuali decoder sebab pakai dream box nak beli 3 bijik harga saya beli dengan rm100 sekali shipping dish biasa lokasi seri manjung call/sms 017 3604527
  8. manizaj

    Wanted Piring astro area Seremban atau Port Dickson

    Sapa ada nk jual piring astro ? area rembau. podeh, tampin pun aku sanggup piring beyond pun xpe. pm aku
  9. rayz_nine

    Wanted Piring + Decoder Astro Bukan Beyond

    Salam, Kawan sia nak cari Piring + Decoder astro bukan beyond yg biase je Sesape nak jual atau ade byk kt rumah tue ble PM sia :D .. Sila offer rege..kalu harga cun ble deal..:):) Lokasi di Melaka Sahaja senang sket COD.. PM sia kalau ada ..:)cgrock Wasalam
  10. dollarsmagic

    Wanted Piring astro beyond

    :d salam rakan-rakan cg semua jika ada dikalangan rakan-rakan cg yang ingin menjual piring astro beyond pm saya nanti k dengan detail harga dan tempat tq
  11. ayie206

    Wanted Dish (piring) ASTRO

    salam dan salam sejahtera sapa ada nak jual piring astro? daripada terbiar dalam stor baik jual.. aku nak beli.. bukan nak beli banyak.. nak beli sebijik je jual murah2 dah la.. lokasi lembah kelang 016-2221504 :)cgrock:)cgrock
  12. warheadfx

    Wanted Astro dish

    Salam, Aku nak cari Astro dish yg biasa (bukan beyond) ... Sesape nak jual atau ada yg tak pakai, boleh kasi tau aku .. Lokasi utk minggu ni aku berada di kawasan setiawangsa, jelatek ... Next week onward area sg.buloh dan sewaktu dgnnya.. Pm aku kalau ada .. Wasalam
  13. I

    Wanted Decoder dgn piring astro 2nd hand?

    Kalo ade org nk jual, aku btul2 b'mnt nk bli ni... PM aku k...
Top
Log in Register