akuarium

  1. astagold.UMOFX

    Wanted Aquarium 2nd hand

    sesape yg ada aquarium saiz 2' atau 3' yg dh tak pakai, rasa2 buat nyemak aje kat rumah tu, saya nak beli. harga kita runding la ye, asal sesuai harga, condition ok, kita deal. keutamaan area pasir gudang. area lain kat jb/kulai/kota tinggi bole gak, tu pun tengok keadaan la sama ada larat...
  2. D

    Wanted Mencari supplier pasang akuarium lengkap

    Salam, Saya mencari supplier yg pasang akuarium lengkap (termasuk peti akuarium 1.5ft x 5ft, water pump, lighting, batu karang, pasir, tumbuhan betul bukan yg plastik, dan ikan hiasan) kalau sesiapa yg boleh supply harap PM saya atau sms/call 016-645 6837. Kita bincang2 quotation dulu. TQ
Top
Log in Register