BTC USD 67,433.7 Gold USD 2,344.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

aircond

  1. dloanman

    Punca elektrik dicatu di Sabah sebab ramai guna air cond?

    Ramai guna pendingin hawa, punca elektrik dicatu di Sabah 19 Mei 2023 10:58am Laporan Sinar Harian pada 17 Mei. (Gambar kecil: Datuk Ir Shahelmey Yahya) PENAMPANG - Permintaan atau penggunaan elektrik yang agak tinggi disebabkan keadaan cuaca yang panas antara punca bekalan elektrik terpaksa...
  2. Ardy

    Edit. closed

    edited. closed. deleted
  3. starlight1111

    Ask/Help Yang mana satu

    Aircond yang mana satu bagus. Nak beli Panasonic atau Daikin yang tahan lasak
  4. B

    Ask/Help Info Kelip warna orange

    Lampu aircond York kelip warna orange lepas tu jadi kurang sejuk. Lepas on off beberapa kali okay sudah. Kenapa tu??
  5. B

    Jenis brand yang harus dibeli

    Nak beli air cooler. Brand jenis apa yang sejuk bila letak air??
  6. A

    To Sell Service aircond murah (KL & Selangor)

    Assalammualaikum dan Salam Sejahtera. Biar kami selesaikan masalah aircond anda yang dah : ☑ Kurang sejuk ☑ Angin dah perlahan ☑ Air dah mula menitik dekat indoor blower ☑ Set 16c pun tak rasa sejuk jugak Book appointment untuk servis aircond rumah anda dengan segera sebelum terlambat...
Back
Top
Log in Register