air cond installation

  1. redside07

    Wanted Servis pasang air-cond di Kajang

    Salam semua. Member den ni nak pasang sebijik aircond.sebolehnya melayu la kan...Tapi masalah melayu ni cakap putar2, kejap jadik kejap tak. Niat nak tolong melayu, tapi makin bosan pulak jadinya ditolak2 macam bola. So dengan niat nak tolong melayu buat kali terakhirnya, sesiapa yg ada buat...
  2. faris_sn

    Wanted Buka dan Pasang Air Cond

    Salam, Saya nak cari service BUKA & PASANG AIRCOND dari Seksyen 11 ker Bukit Jelutong Aircond kecik jerk 1 HP kut..rumah bukan opis so far ada sorang bagi quotation sampai RM220 siap..macam mahal gile atau ker memang harga sebegitu So dalam ni sapa ada blh la PM den..:)cgrock
  3. J

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, pengubahsuai, dan pembaikan.

    SAYA MENAWARKAN KHIMAT MEMBEKAL.PEMASANGAN ,PENGUBAHSUAI DAN PEMBAIKAN = M & E = EXHAUST FAN = FRESH AIR = AIRCOND = AIR-CONDITIONING SYSTEM = STAINLESS STEEL = G I DUCTING = STAINLESS STEEL DUCTING = SERVICE = REPAIR = HOME SERVICE [email protected] 019-3232366 john
  4. Bro_Izantie

    Wanted Pasang aircond rumah

    Salam.. kat umah aku ada set aircond sekehen.. beli kat adik ipar.. buleh tak korang sediakan brapa costing nak pasang menda alah ni kat bilik? siap wiring dan tapak kat luar rumah tu.. sbgai info, aku dok umah tinggi..:D:D:D tq beb!
  5. mfs7875

    To Sell Membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal & elektrikal

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.., kepada semua rakan dan wakil2 dan kontraktor2 sektor swasta, kerajaan dan korporat, syarikat kami ada menawarkan perkhidmatan membekal, memasang, mengujilari dan mentauliah sistem mekanikal dan elektrikal seperti:- -Air-Conditioner dari jenis Split unit...
  6. ahib0205

    Wanted Buka dan pasang aircond di Shah Alam

    Saya mencari perkhidmatan buka dan pasang aircond kawasan shah alam boleh tau berapa harga dan bila boleh buat?
  7. D

    To Sell Aircond servicing, plumbing, wiring, painting

    * Service & Install Aircond split unit,casset unit,ceiling & VRV room. * Perkhidmatan memasang & membuka aircond lama @ baru. * aircond baru dan terpakai pun ada di jual,harga mengikut jenis aircond dan h.p(kuasa kuda) * Pemasangan wiring seperti lampu,kipas,hilter dll. * Perkhidmatan...
  8. WMComm

    Wanted Penghawa dingin

    salam kawan2 semua. :) intro,raya nak dekat.aku nak cari penghawa dingin 1.5hp yang ok.baru bukan 2nd hand. sapa2 boleh cadangkan jenama yang bagus dan harga berpatutan.aku bajet panasonic.ada x dalam rm700-rm800?. :D jika jenama penghawa dingin dah settle,ada sesapa yg area kajang/bangi dan...
  9. mfs7875

    To Sell Air-Cond System - membekal , pemasangan, renovation dan lain-lain servis

    salam... ada sesapa yg nak beli n pasang aircond??? servis pun ader gak. saya cover area sepang, nilai, banting, gombak dan k.l. kitorg ni tgh wat projek installation aircond VRV (sistem yg leh dikatakan paling canggih wat masa ni) system kat bandar enstek kat klia tu. jadi sementara kitorg...
Top
Log in Register