Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Trading Zone > Health, Beauty, Wellness Products

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20-01-2013, 03:32 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,183
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default Kepala makin botak...mcm mana nak buat ?? TESTIMONIAL WARGA CG



“6 in 1 Mengatasi Masaalah Rambut Gugur, Beruban, Kelemumur Dan Kulit Kepala Gatal”

Mengandungi 60ml dlm setiap botol. Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan Vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut, khusus bagi masalah rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur dapat diatasi.

Menghasilkan melanin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakan
Sesuai digunakan sebagai krim harian, agar kekal segar dan bersinar
Membekalkan oksigen yang mengcukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan rambut dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus
Mengatasi masalah rambut gugur, kelemumur dan melebatkan rambut.
Sesuai digunakan oleh lelaki mahupun wanita.
Cara penggunaan

Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut rambut pada setiap hari. 1-2 kali sehari selepas mandi.

HARGA: RM26.00 (Harga sebenar RM28.90)

COD : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan

Poslaju : RM6 (Semenanjung) RM9 (Sabah/Sarawak)

Lanjut - SMS/CALL/WASSAP : 01 4343 4433

## spesial untuk warga CG (cream + syampoo)

1 set = RM48

(harga sebenar RM28.90 + 25.00 = 53.90)


Quote:
Originally Posted by GnoLa View Post
Takyah tggu testimoni member2 CG tuan2...
Google je "testimoni lebat d herbs"...
Ada bnyk kt situ....

Sy baru guna nk dekat 3 mggu dah...
Mmg ada perubahan...

Cuba la....


UP utk tt...








Quote:
Originally Posted by kelakau_jb View Post
aku da pakai nk sebulan da bende ni...kalau sebelum ni rambut banyak gugur..skang da kurang da..tp xseteruk dulu la..aku pakai pn sebb adik aku tegur da lapang ckit kt bhgn tengah kepala ni..huhu..
Quote:
Originally Posted by Azmi^_^Penang View Post
Actually ada sikit perubahan...hal benda berubat ni makan masa sikit tapi berbaloi... kena yakin baru menjadi pekara apa pun yg kita buat
Even dalam usaha siang malam dok pulun guna krim ni...bau pun wangi..hehe..

Moga ada perubahan yg bagus pada rambut sebelum raya..eewah! Amin..

rasa berangin kulit kepala guna krim ni pas mandi..syok beb!
Quote:
Originally Posted by FAUZEY_FX View Post
den dah pakai barang yg TT jual ni.. mmg berhasil... kelemumur pun dah berkurang.. tak rugi beli.. sapa2 nak cuba, jgn ragu2 utk deal dgn TT okay... ^___^
Quote:
Originally Posted by mrvx View Post
aku guna d-herbs// kepala dah penuh rambut.. 6 bulan dulu mmg dah terang licinnya...berbaloi aku invest utk kepala aku di yg kat depan tu... maggi dah lama boikot.. segala barang cinabeng byk guna bahan2 pengawet dan perasa2 pelbagai jenis aku dh boikot... makan untuk sihat sahaja.. TQ dherbs... hari khamis lepas beli dkt lugwing farmasi gua musang.. harga ahli RM23.80 shj
Quote:
Originally Posted by random1 View Post
Teman nak bg testimoni skit,dulu ada beli dr tt krim lebat nie sama dgn shampoo,rambut teman memang jenis halus so bila byk yg gugur dah mula nampak jarang area tgh kepala, pakai krim lpas abis 1 nampak mcm x berkesan sgt,lpas masuk yg kedua baru nampak rambut lebat balik, so setiap org kesan lain2, kena try 2-3 bulan baru kadang2 baru nampak hasilnya,so far skrg x pakai minyak rambut lain,geman gunakan krim lebat tu sebagai minyak rambut,lpas tu 2-3 hari shampoo rambut,setakag nie kesannya memberasangkan,harga pun murah kekeke,sape yg rambut byk gugur sblum botak boleh order terus dr tt,
Quote:
Originally Posted by momochick View Post
Dah pakai seminggu.. Wat mase ni ok la.. Kelemumur da kurang.. Kepala pon da xgatal.. Rambut pon da kurang gugur.. Btw, rmbut sy pjg mcm mus may hehe..

Last edited by silverchair959; 31-12-2013 at 11:09 AM..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 21-01-2013, 07:59 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,183
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

tracking ni poslaju

Quote:
Originally Posted by silverchair959 View Post
EM300304861MY Murtaza
EM403630995MY Ainul
EM403631069MY Ahmad Damanhuri
EM403631055MY Alex
EM403631072MY Aimi
EM403747668MY Aidil
EM403747671MY Nur Fatihah
EM300304889MY Hairol Nizam
EM403630987MY Shahrizan
EM403631086MY Zamindra
EM403747699MY Shafei
EM403747685MY Kamal
EM300304875MY Khairul
EM403631041MY Rosli
EM403631007MY Nabil
EM403631024MY Kamal Irfan
EM403631015MY Rafiqi
EM300304835MY Yusri
EM300304844MY Hafiz
EM300304858MY Hafiz
EM300304827MY Fariz
EM300304813MY Sallehudin
EM300304795MY Fairoz
EM384107404MY Normasiati
EM384107395MY NOrmasiati
EM384107418MY Zarirah
EM300304800MY Mohamad Hafiz
EM384107381MY Zamrie
EM427993014MY Syahir
EM427993062MY Syahril
EM427993059MY Murtaza
EM427993045MY Shahril

Last edited by silverchair959; 03-04-2013 at 07:16 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 21-01-2013, 02:30 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,183
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

jom lebatkan rambut....
Reply With Quote
  #4  
Old 22-01-2013, 07:33 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,183
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

dapatkan barang terhangat masa kini
Reply With Quote
  #5  
Old 23-01-2013, 11:29 AM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,183
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

poslaju terus ke muka pintu rumah anda
Reply With Quote
  #6  
Old 23-01-2013, 11:55 AM
MAIDIN MAIDIN is offline
Super Active

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,164
Thanks (Received): 447
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tahap keberkasanannya camne
__________________
DAULAH GOLD SDN BHD (D'GOLD)

DAULAH GROUP MEMBER


HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
Reply With Quote
  #7  
Old 23-01-2013, 12:11 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 17,183
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 19
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by MAIDIN View Post
tahap keberkasanannya camne
saya tak guna..kakak saya guna ada botak kat tgh2 kepala...alhamdulillah dah ada yg halus2 tumbuh...kena rajin hari2 sapu
Reply With Quote
  #8  
Old 23-01-2013, 12:14 PM
userun userun is offline
Super Active

userun's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2009
Posts: 6,296
Thanks (Received): 33
Likes (Received): 28
Active Level
Default

rambut aku kering, kalo panjang jd serabai n mcm nak kerinting, boleh di atasi?
Reply With Quote
  #9  
Old 23-01-2013, 12:17 PM
Scorpions10 Scorpions10 is offline
Legendary Member

Scorpions10's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Jan 2010
Location: Subang Jaya
Posts: 16,346
Thanks (Received): 57
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

rambut aku kt tengah2 dh makin kurang..pm me tt detail n best price
Reply With Quote
  #10  
Old 23-01-2013, 12:24 PM
JUTAWAN007 JUTAWAN007 is offline
CG Hardcore

JUTAWAN007's Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Sep 2007
Location: Kuala Lumpur & Selangor
Posts: 50,518
Thanks (Received): 44
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Mantap produk ini, saya sudah cuba
__________________

MUQJIZAT - TERUNADARA
Facebook - Muqjizat | HP & WhatApps : 010-8006969 | Instagram - Muqjizat
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump