Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > Games (iOS, Android, Windows Phones)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #421  
Old 20-02-2019, 08:58 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,841
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 156
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

dpt dari pet adventure hihi ..

guna lunatic sekoq, poring 2 ekoq je

tp lama dah la duk hantar kat morroc tu je..



Attached Thumbnails
kad.png  
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #422  
Old 20-02-2019, 09:06 AM
ajai12 ajai12 is offline
Regular

ajai12's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Selangor, gombak
Posts: 178
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
dpt dari pet adventure hihi ..

guna lunatic sekoq, poring 2 ekoq je

tp lama dah la duk hantar kat morroc tu je..




NICE bro.

aku pun dapat satu dari pet adventure jugak. now keep on hantar sbb kalau boleh nak 2 biji lagi. wakakakakaka
Reply With Quote
  #423  
Old 20-02-2019, 09:09 AM
ajai12 ajai12 is offline
Regular

ajai12's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Location: Selangor, gombak
Posts: 178
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cryptodoge View Post
senyap je thread ni. amacam double reward contribution??
cun cun. rare mats yang disimpan berbaloi baloi

tapi (tengok gamba) tak tau nak donate ke tak kalau dah sampai 4/4
Attached Thumbnails
ROM.jpg  
Reply With Quote
  #424  
Old 20-02-2019, 09:30 AM
cryptodoge cryptodoge is offline
Regular

cryptodoge's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 386
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 19
Active Level
Default

kad mino aku giveup farm aku beli ja.dah ade 3. 1 minggu beli 1
__________________
Saya menjual BTC mengikut harga luno. berminat boleh pm
Reply With Quote
  #425  
Old 20-02-2019, 09:31 AM
cryptodoge cryptodoge is offline
Regular

cryptodoge's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 386
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 19
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ajai12 View Post
cun cun. rare mats yang disimpan berbaloi baloi

tapi (tengok gamba) tak tau nak donate ke tak kalau dah sampai 4/4
aku punya dia bg time twister, key. jenuh nak donate, donate semua bro kasi dia refresh baru
__________________
Saya menjual BTC mengikut harga luno. berminat boleh pm
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump