Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Unit Trust Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #621  
Old 12-10-2017, 01:21 PM
FSM (Admin) FSM (Admin) is offline
Newbie

FSM (Admin)'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Salam Sejahtera,

Kami Client Investment Specialist (CIS) daripada Fundsupermart.

Terima kasih atas inisiatif kalian dalam membuat thread yang spesifik untuk Fundsupermart.com. Kami akan cuba untuk menjawab pertanyaan-pertanyaan yang telah diajukan oleh kalian.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan mengenai unit trust atau keraguan dalam menggunakan platform Fundsupermart boleh diajukan kepada kami, FSM (Admin). Kami akan cuba sebaik boleh untuk menjawab pertanyaan-pertanyaan kalian.

Kami juga boleh dihubungi melalui email atau panggilan telefon seperti berikut:

Email: [email protected] (General)
[email protected] (General)
[email protected] (Carigold Forum)

Tel: 03 - 2149 0567 (KL)
03 - 7624 4595 (PJ)
04 - 640 1567 (PG)
07 - 300 6098 (JB)

Terima Kasih.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #622  
Old 12-10-2017, 04:05 PM
FSM (Admin) FSM (Admin) is offline
Newbie

FSM (Admin)'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

https://www.investsmartsc.my/isf2017.html

Untuk makluman semua, Fundsupermart akan mengambil bahagian dalam InvestSmart Fest 2017 (klik pada pautan di atas) anjuran Securities Commissions (SC) bertarikh 13-Oktober 2017-15 Oktober 2017 bertempat di KL CONVENTION CENTRE (KLCC), EXHIBITION HALL 5. Festival akan bermula daripada 10 pagi sehingga 9 malam.

Kami akan menjalankan pelbagai aktiviti, permainan, cabutan bertuah (Cash Management Fund berjumlah RM 6,000 untuk dimenangi).

Anda dijemput hadir.
Reply With Quote
  #623  
Old 06-11-2017, 12:25 PM
fadzley88 fadzley88 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Otai2 carigold ada x yg buka akaun dgn Fundsupermart? Camane servis yg diberikan ya? Ok x? Saya ada plan nk buka akaun dgn diorang..
Reply With Quote
  #624  
Old 07-11-2017, 03:43 PM
FSM (Admin) FSM (Admin) is offline
Newbie

FSM (Admin)'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fadzley88 View Post
Otai2 carigold ada x yg buka akaun dgn Fundsupermart? Camane servis yg diberikan ya? Ok x? Saya ada plan nk buka akaun dgn diorang..
Salam, Fadzley.

Terima kasih sebab berminat untuk membuka akaun dengan Fundsupermart. Untuk membuka akaun dengan kami, caranya mudah dan percuma.

Sila klik pada link ini:
https://www.fundsupermart.com.my/mai...untOpening.tpl

Selepas itu, pilih "new personal account" dan isi maklumat-maklumat yang diperlukan.

En. Fadzley boleh email borang yang telah ditandatangani, salinan MyKad dan salinan lesen memandu pada [email protected].

Akaun encik akan diaktifkan dalam masa 1-2 hari bekerja.
Reply With Quote
  #625  
Old 27-11-2017, 12:28 PM
FSM (Admin) FSM (Admin) is offline
Newbie

FSM (Admin)'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Fundsupermart Admin

Dear CariGold Members,

Feel free to ask us anything related to our platform and we will try our best to answer all inquiries!

Regards,
FSM Admin
Reply With Quote
  #626  
Old 27-11-2017, 12:31 PM
FSM (Admin) FSM (Admin) is offline
Newbie

FSM (Admin)'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

https://www.fundsupermart.com.my/mai...tion-2017-8889

Private Retirement Scheme (PRS) Promotion 2017 September 27, 2017
Receive a pair of free GSC Movie e-vouchers when you invest a minimum amount of RM3,000 in one PRS fund in a single transaction and stand a chance to win Cash Management Fund worth RM500.
Author : FSM

Private Retirement Scheme | Helping You to Retire with Ease

Everyone wants a comfortable life after retirement and PRS can be one of the ways to help achieve that goal.

Start accumulating your retirement savings and allow your money to work harder for you.

A pair of GSC Movie e-vouchers will be yours when you invest a minimum amount of RM3,000 in one PRS Fund in a single transaction via Fundsupermart.com from 2 October 2017 till 30 November 2017.

And thatís not all! Thereís a lucky draw where 6 lucky winners will each win Cash Management Fund worth RM500 on a random drawing by Fundsupermart.
Reply With Quote
  #627  
Old 28-11-2017, 04:01 PM
FSM (Admin) FSM (Admin) is offline
Newbie

FSM (Admin)'s Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 15
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Reply With Quote
  #628  
Old 14-12-2017, 08:57 AM
2bz4money 2bz4money is offline
Legendary Member

2bz4money's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2006
Location: Kajang
Posts: 10,613
Thanks (Received): 2016
Likes (Received): 27
Active Level
My Mood:
Cool

Quote:
Originally Posted by fadzley88 View Post
Otai2 carigold ada x yg buka akaun dgn Fundsupermart? Camane servis yg diberikan ya? Ok x? Saya ada plan nk buka akaun dgn diorang..
Welcome bro..boleh je buka di portal FSM atau hadir event tahunan ni..boleh dapat goodies

Reply With Quote
  #629  
Old 20-12-2017, 04:29 PM
fadzley88 fadzley88 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2017
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by 2bz4money View Post
Welcome bro..boleh je buka di portal FSM atau hadir event tahunan ni..boleh dapat goodies

Terima kasih, Bro! Dah buka akaun dah. Nak beli PRS sbb kat sini xde charge. Lepas ni nk start invest sikit2 dlm UT pulak.
Reply With Quote
  #630  
Old 14-02-2018, 03:06 PM
popcorn88 popcorn88 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2010
Posts: 124
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by FSM (Admin) View Post
Kami ingin tahu sama ada warga Carigold inginkan guide untuk memanfaatkan fungsi-fungsi atau "website feature" Fundsupermart dalam memilih dana?

Mungkin kami boleh sediakan guide step-by-step untuk mengajar cara penggunaan sebarang feature yang anda ingin tahu dalam website kami. Ini sedikit sebanyak dapat membantu kalian membuat keputusan sebelum membuat sebarang pelaburan.
Yes..bg sy yg baru nak start, guide utk step tu sgt diperlukan..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump