Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-06-2019, 11:48 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 12,005
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 225
Active Level
Default

Mmber aku 2 org dapat kat jade hills under selangorku ni...sblm puasa ari tu baru dapat masuk
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 10-06-2019, 12:22 PM
AMHFZ AMHFZ is offline
Active Plus

AMHFZ's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2012
Location: Madrid, Espana
Posts: 4,981
Thanks (Received): 123
Likes (Received): 74
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imatheonlyone View Post
Mmber aku 2 org dapat kat jade hills under selangorku ni...sblm puasa ari tu baru dapat masuk
apply gk kat jadehills. tp dah full masa tu. tukar mukim semenyih. alhamdulillah dapat.
__________________
PEMBEKAL BUTANG BAJU MELAYU
KERIS, WAU BULAN & DLL
Harga: 1box (5pcs)= RM10
FREE DELIVERY DIKAWASAN KAJANG/BANGI/PUTRAJAYA (Call/Whatsapp: 0123746117/0146600016
!! ->> KLIK DISINI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN <<- !!
Reply With Quote
  #23  
Old 10-06-2019, 12:41 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 29,542
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 1013
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by SMI6 View Post
sapa berminat rumah selangor ku, malay reserved area salak tinggi harga 233k 1000 sft 3 bilik 2 bilik air 2 car park Type B, C, D punya permohonan.

booking RM 2k

APDL lum kuar lagi kalau berminat pm je.
nak detail boss.
Reply With Quote
  #24  
Old 14-06-2019, 12:32 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,389
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by k3ryck View Post
Just nak share pengalaman.

Pernah mohon dan ditawarkan. Bila rujuk dgn pemaju, katanya unit dah fully book. So kalau nak kena beli unit yg lain dgn harga yg berbeza.

Terus rujuk dgn pihak Lembaga. Katanya nama mmg dah ada untuk unit tu. So proceed dgn aduan supaya pihak Lembaga boleh adakan siasatan.

So status terkini, masih dalam pertimbangan untuk ditawarkan rumah. Adeeeiii

X semua pemaju lurus rupenye.
kena rajin folow up
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN LPPSA LOAN KERAJAAN
HUBUNGI: 019-283 4359 CHE MAT
KLIK SINI >> http://www.ceritahartanah.com << KLIK SINI
Reply With Quote
  #25  
Old 19-06-2019, 09:39 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 14,565
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 827
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

800 unit Rumah Selangorku bakal dibina di Ampang



SELANGOR June 19, 2019 4:46 pm

OLEH SHEEDA FATHIL

AMPANG, 19 JUN: Sebanyak 800 unit Rumah Selangorku (RSKU) bakal dibina di Kampung Lembah Jaya Utara, di sini sejurus pembinaan Lebuhraya Lingkaran Luar–Hubungan Timur (EKVE) dijangka siap sepenuhnya, Julai 2020.

EXCO Perumahan dan Kehidupan Bandar, Haniza Mohamed Talha berkata, projek berkeluasan 0.76 hektar itu membabitkan pembinaan dua blok RSKU kategori c berkeluasan 800 kaki persegi yang akan dijual pada harga RM180,000.

“Pembangunan di kawasan itu turut membabitkan pembinaan rumah kos rendah, sederhana dan berpendapatan tinggi oleh pemaju Ampang Height Holding Sdn Bhd berkeluasan 69.1 hektar.



“Sebanyak 0.76 hektar diperuntukkan untuk RSKU, 6.07 hektar untuk EKVE dan selebihnya projek perumahan lain,” katanya selepas mengadakan lawatan ke tapak pembinaan RSKU Ampang Height, di sini hari ini.

Mengulas sama ada jualan rumah terbabit akan dibuka kepada orang ramai, Haniza berkata keutamaan akan diberikan khas buat warga Ampang.

Pada masa sama, beliau turut berpuas hati dengan lokasi pembinaan rumah mampu milik terbabit yang memiliki kemudahan infrastruktur serta dihiasi kecantikan alam semula jadi.

“Saya optimis pemaju dapat mengekalkan kecantikan alam semula jadi di sini dan memasukkan unsur pemuliharaan supaya ia tidak musnah.

“Malah, penduduk juga bakal menikmati pelbagai kemudahan kerana saya lihat tapak ini berdekatan klinik, masjid dan kawasan komersial serta akses ke lebuh raya yang bakal siap tidak lama lagi,” katanya.

sumber - https://selangorkini.my/2019/06/800-...ina-di-ampang/
Reply With Quote
  #26  
Old 20-06-2019, 06:49 PM
albab94 albab94 is offline
Regular

albab94's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2014
Posts: 428
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 38
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
nak detail boss.
APDL tuh benda apa?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump