Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Movies, TV Shows, Music

Movies, TV Shows, Music Latest movies live on cinemas. TV dramas, spectres and all talks for movies fans.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21-04-2017, 01:19 AM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 22,792
Thanks (Received): 408
Likes (Received): 325
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default Boruto Next Generation Anime



Ola geng.. Bersedia untuk tunggu setiap hari khamis selepas tamatnya naruto shippuden. Da sampai 3 episod skang ni, den terlambat tuk cek... First episod pun da best.. Boruto mata dia nak kata byakugan pun tak.. Tapi macam tenseigan

sebab kalau salah silah mata ni..

Dari sharingan - rinnegan
Dari byakkugan - tenseigan

Download link korang bule cek kat narutobase.net
__________________

JUAL FANPAGE UMPAN PATIN. MINAT PM ME
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 23-04-2017, 11:28 PM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,727
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 163
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DreamCatcher View Post


Ola geng.. Bersedia untuk tunggu setiap hari khamis selepas tamatnya naruto shippuden. Da sampai 3 episod skang ni, den terlambat tuk cek... First episod pun da best.. Boruto mata dia nak kata byakugan pun tak.. Tapi macam tenseigan

sebab kalau salah silah mata ni..

Dari sharingan - rinnegan
Dari byakkugan - tenseigan

Download link korang bule cek kat narutobase.net
wahh den pun baru je nengok citer nih.... baru je tau adanye kesinambungan naruto..... best gak citer mcm cite naruto ms kecik2 dulu.... ermm jwbnye nengok karton sampai tua la

tenseigan ni x silap dari keturunan adik petapa rekeido...
agaknye citer kali ni mesti nak menyingkap kekuatan sebenar tenseigan...
mcm citer sebelum ni kita dah tahu kekuatan rinnegan tu
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”

Last edited by copy left; 23-04-2017 at 11:31 PM..
Reply With Quote
  #3  
Old 27-04-2017, 10:53 PM
DreamCatcher DreamCatcher is offline
CG Top Poster Club

DreamCatcher's Avatar
 
Trader Rating: (24)
Join Date: Jan 2008
Location: portalkini.com
Posts: 22,792
Thanks (Received): 408
Likes (Received): 325
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

episode 4 da kuar semalam

battle of the sexes..

anime ni kira projek kishimoto sbb lukisan dia sama mcm naruto.. Yg manga tu tak tau sapa lukis tp under supervised kishi
__________________

JUAL FANPAGE UMPAN PATIN. MINAT PM ME
Reply With Quote
  #4  
Old 02-05-2017, 09:53 AM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,727
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 163
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by DreamCatcher View Post
episode 4 da kuar semalam

battle of the sexes..

anime ni kira projek kishimoto sbb lukisan dia sama mcm naruto.. Yg manga tu tak tau sapa lukis tp under supervised kishi
rasanya anak buah kishi yg lukis nih.....kishi dah turunkan segala ilmu jutsu yg dia tahu kat anak buah dia rasanya.....
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
  #5  
Old 02-05-2017, 08:37 PM
aminazmin aminazmin is offline
Regular

aminazmin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2012
Posts: 452
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

taksabar nk tau sama ada naruto mati dalam siri ni
atau kena sorok ke demensi lain..
Reply With Quote
  #6  
Old 03-05-2017, 01:09 AM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 182,068
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

jgn ada filer dan flashback banyak tak lalu nak melayan
Reply With Quote
  #7  
Old 03-05-2017, 01:57 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 10,858
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 102
Active Level
Default

Aku continue blk tgk shippuden SBB nk tgk baruto ni la...shippuden ni byk dragging la tu yg boring tu
Reply With Quote
  #8  
Old 03-05-2017, 06:25 AM
tm1 tm1 is offline
Active Plus

tm1's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Dec 2005
Posts: 3,000
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 21
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by zerovirus View Post
jgn ada filer dan flashback banyak tak lalu nak melayan
Standardlah geng2 naruto ni, dalam beratus episod, filler dia pun beratus episod gak. anime filler mmg aku skip saja.
__________________
***Ini adalah cetakan berkomputer.Tiada tandatangan diperlukan***
Reply With Quote
  #9  
Old 18-09-2018, 05:16 PM
ni3yzam87 ni3yzam87 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2011
Location: Penang
Posts: 470
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

dah episod berapa sekarang ni? huhu.. nak mula layan dari awal ni..
Reply With Quote
  #10  
Old 21-09-2018, 11:29 AM
copy left copy left is offline
CG Top Poster Club

copy left's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2008
Location: PERANG BESAR,
Posts: 25,727
Thanks (Received): 71
Likes (Received): 163
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ni3yzam87 View Post
dah episod berapa sekarang ni? huhu.. nak mula layan dari awal ni..
skrg dah 74 kot......
boruto kejar mitsuki
__________________
Kalau nak tora2 jangan kat sini.
“Mengapa mereka tidak mahu GST? Kerana akhirnya harga barang akan turun.”
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump