Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > CryptoCurrencies > CryptoCurrency Mining, Investment Programmes

CryptoCurrency Mining, Investment Programmes Bitcoin & other cryptocurrencies was practically safe. However, any kind of sites/groups offers mining & exchanges into their own wallet was considered as risky as 99& of them turns scam. Please carefully evalute any investment programmes before joining!

Top Crypto Chart
Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #401  
Old 11-07-2018, 10:54 PM
Basir Irbas Basir Irbas is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 62
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Coin cap ayam,manipulasi menscam org saja kerjanya tidak membayar sudah,susah mahu percaya skim hanjing
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #402  
Old 28-08-2018, 04:23 PM
Basir Irbas Basir Irbas is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 62
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Kazuki coin hanjing bila juga kamu pny sistem ni okay..**** punya syarikat banyak alasan tidak mahu membayar. Dlu waktu kamu bagi sesi taklimat kamu banggakan syarikat super power best penaja bolq sepak lah...skarang mahu dekat 8 bulan sistem kamu x membayar **** lahh kerjanya menscam org tuan kamal kamu rasa lega ka bila ambl deposit org tapi x bagi semula jangan lah bagi banyak alasan kinakkk
Reply With Quote
  #403  
Old 28-08-2018, 08:23 PM
Basir Irbas Basir Irbas is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 62
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Superbest powerr mna duit kamu
Reply With Quote
  #404  
Old 29-08-2018, 09:16 PM
Basir Irbas Basir Irbas is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 62
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Geng2 superbest kenapa sistem kazuki ni blum okay mahu berapa bulqn sudah sy tggu ni pkimk juga menipu duit org
Reply With Quote
  #405  
Old 29-08-2018, 09:17 PM
Basir Irbas Basir Irbas is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 62
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Jgan lah banyak membagi alasan
Reply With Quote
  #406  
Old 30-08-2018, 10:51 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,329
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 522
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Basir Irbas View Post
Kazuki coin hanjing bila juga kamu pny sistem ni okay..**** punya syarikat banyak alasan tidak mahu membayar. Dlu waktu kamu bagi sesi taklimat kamu banggakan syarikat super power best penaja bolq sepak lah...skarang mahu dekat 8 bulan sistem kamu x membayar **** lahh kerjanya menscam org tuan kamal kamu rasa lega ka bila ambl deposit org tapi x bagi semula jangan lah bagi banyak alasan kinakkk
mujurlah aku tak join kazuki ni..member aku dulu hari hari dok wassap suruh masuk..siap bahan aku tak nak jadi kaya...
Reply With Quote
  #407  
Old 30-08-2018, 10:53 AM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 16,222
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
mujurlah aku tak join kazuki ni..member aku dulu hari hari dok wassap suruh masuk..siap bahan aku tak nak jadi kaya...
ada otai forex join gak ni...lama gak tak nampak dia update kazuki coin ni kat wall dia....rupanya dah ter****** ek..
Reply With Quote
  #408  
Old 30-08-2018, 10:59 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,329
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 522
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
ada otai forex join gak ni...lama gak tak nampak dia update kazuki coin ni kat wall dia....rupanya dah ter****** ek..
member aku dah senyap pasal kazuki ni...tak sampai hati nak tanya dia rugi berapa...
Reply With Quote
  #409  
Old 30-08-2018, 11:00 AM
bob76 bob76 is offline
Legendary Member

bob76's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Jul 2010
Location: Mainland Asia's Southernmost City
Posts: 16,222
Thanks (Received): 14
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
member aku dah senyap pasal kazuki ni...tak sampai hati nak tanya dia rugi berapa...
buat2 la tak aware dgn status kazuki...jgn tanya berapa rugi..tanya acah2 nak join..ada lagi tak?..
Reply With Quote
  #410  
Old 30-08-2018, 11:10 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,329
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 522
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bob76 View Post
buat2 la tak aware dgn status kazuki...jgn tanya berapa rugi..tanya acah2 nak join..ada lagi tak?..
bimbang dia nangis je
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump