Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > HIGH RISK SECTION - READ FORUM DISCLAIMER CAREFULLY BEFORE JOIN ! > JV / Partnership / Investor

JV / Partnership / Investor WARNING : In this forum section, MOST of investment opportunities are offered by one-man-show plus does not running under company name/institution. YOU SHOULD CONSULT WITH YOUR LAWYER BEFORE PROCEEDING INTO ANY INVESTMENT AS ALL KIND OF OFFERS HERE ARE EXTREMELY RISKY & POSSIBLE SCAM!

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-07-2018, 02:00 PM
aljummaah aljummaah is offline
Regular

aljummaah's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Location: gombak kuala lumpur
Posts: 203
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default Investor diperlukan untuk perniagaan barbershop

*INVESTOR DIPERLUKAN UNTUK PERNIAGAAN BARBERSHOP*

Assalamu'alaikum w.b.t,

Saya ingin mencari pelabur untuk membuka perniagaan barbershop di area batu 8 gombak.

Nilai pelaburan yang diperlukan adalah sebanyak RM50,000.00.

Kelebihan

- Bangunan sendiri.
- lokasi strategik berada dijalan utama, dikelilingi dengan perumahan, sekolah kebangsaan, sekolah antarabangsa serta universiti Islam antarabangsa dan UniKL.
- kawasan berpendudukan padat
- persaingan yang rendah didalam lingkaran 2 batu setelah penelitian.
- tenaga kerja profesional yang terlatih.
- mempunyai penasihat dalam selok belok perniagaan barbershop ( boleh refer Vista barbershop)


Keuntungan untuk pelabur :-

- pelabur akan menerima minimum RM1,500.00 sehingga ke RM2,000.00 atau lebih bergantung kepada prestasi keuntungan perniagaan setiap bulan selama 36 bulan atau bersamaan nilai RM72,000.00
- pelabur dan pihak saya akan menandatangani perjanjian bersama untuk dalam tempoh 36 bulan atau nilai bersamaan RM72,000.00
- pelabur disediakan laporan untung rugi pada setiap bulan.

Worse to worst scenario :-

- sekira nya perniagaan ini gagal dalam tempoh tertentu dan baki nilai bersamaan RM72,000.00 masih gagal dipenuhi.
- pihak pelabur akan digantikan dengan bayaran
sewa kedai bagi penyewa baru atau digantikan dengan perjualan barang perniagaan semula sehingga mencukupi nilai RM72,000.00.
- kerana bangunan saya memiliki 2 lot rumah sewa serta 2 lot kedai sewa ( boleh refer attachment)

=========

Tuan/puan boleh datang berjumpa saya.
Setiap perbincangan perjanjian dan keuntungan dan sebarang penambahan butiran boleh dibincangkan semula.

Kepada yang berminat untuk menjadi pelabur, boleh hubungi saya di 0193002274.
(sila mention #CG time whatsapp)

Tankiu semua
__________________
Attached Thumbnails
FB_IMG_1531277559614.jpg   FB_IMG_1531277552972.jpg  
__________________
Rancangan kita penentuan Allah
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-07-2018, 06:16 PM
Yuha Yuha is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2012
Posts: 198
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by aljummaah View Post
*INVESTOR DIPERLUKAN UNTUK PERNIAGAAN BARBERSHOP*

Assalamu'alaikum w.b.t,

Saya ingin mencari pelabur untuk membuka perniagaan barbershop di area batu 8 gombak.

Nilai pelaburan yang diperlukan adalah sebanyak RM50,000.00.

Kelebihan

- Bangunan sendiri.
- lokasi strategik berada dijalan utama, dikelilingi dengan perumahan, sekolah kebangsaan, sekolah antarabangsa serta universiti Islam antarabangsa dan UniKL.
- kawasan berpendudukan padat
- persaingan yang rendah didalam lingkaran 2 batu setelah penelitian.
- tenaga kerja profesional yang terlatih.
- mempunyai penasihat dalam selok belok perniagaan barbershop ( boleh refer Vista barbershop)


Keuntungan untuk pelabur :-

- pelabur akan menerima minimum RM1,500.00 sehingga ke RM2,000.00 atau lebih bergantung kepada prestasi keuntungan perniagaan setiap bulan selama 36 bulan atau bersamaan nilai RM72,000.00
- pelabur dan pihak saya akan menandatangani perjanjian bersama untuk dalam tempoh 36 bulan atau nilai bersamaan RM72,000.00
- pelabur disediakan laporan untung rugi pada setiap bulan.

Worse to worst scenario :-

- sekira nya perniagaan ini gagal dalam tempoh tertentu dan baki nilai bersamaan RM72,000.00 masih gagal dipenuhi.
- pihak pelabur akan digantikan dengan bayaran
sewa kedai bagi penyewa baru atau digantikan dengan perjualan barang perniagaan semula sehingga mencukupi nilai RM72,000.00.
- kerana bangunan saya memiliki 2 lot rumah sewa serta 2 lot kedai sewa ( boleh refer attachment)

=========

Tuan/puan boleh datang berjumpa saya.
Setiap perbincangan perjanjian dan keuntungan dan sebarang penambahan butiran boleh dibincangkan semula.

Kepada yang berminat untuk menjadi pelabur, boleh hubungi saya di 0193002274.
(sila mention #CG time whatsapp)

Tankiu semua
__________________

modal rm10000 boleh lh....rm50k ni nk buka 5 kedai barber shop ka???
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2018, 06:20 PM
kotak85 kotak85 is offline
Regular

kotak85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 790
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Active Level
Default

cam besar je modal tu bos. takut tiris ke benda lain.
Reply With Quote
  #4  
Old 13-07-2018, 12:19 PM
aljummaah aljummaah is offline
Regular

aljummaah's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Location: gombak kuala lumpur
Posts: 203
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Boleh bincang bos lebih details mana aliran duit pergi.. yg penting jaminan worse to worst scenario tu termaktub.. hehe tq bos
__________________
Rancangan kita penentuan Allah
Reply With Quote
  #5  
Old 13-07-2018, 12:22 PM
aljummaah aljummaah is offline
Regular

aljummaah's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Location: gombak kuala lumpur
Posts: 203
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Tiris tu insyallah tidak. Setiap keluar masuk duit investor boleh campur tangan sekali bos. hak investor. Kita boleh seal deal dlm agreement. Hehe tq bos
__________________
Rancangan kita penentuan Allah
Reply With Quote
  #6  
Old 13-07-2018, 12:50 PM
oszsama oszsama is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 1,126
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 15
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Yuha View Post
modal rm10000 boleh lh....rm50k ni nk buka 5 kedai barber shop ka???
Secara logiknya kerusi barber dengan kerusi untuk shampoo pon dah lebih dari 10k. Sebab biasanya harga satu unit dalam 1k-2k bergantung pada model.betulkan kalau saya silap TT.

Renovation pasang tile, cat, lampu pasang cermin pon banyak makan kos. Senang-senang lagi 10k.

Bagi pendapat saya 50k tak terlalu banyak atau terlalu sikit.Tapi bergantung pada justifikasi oleh TT la kemana duit tu akan dibelanjakan.

Just my 2 cent
Reply With Quote
  #7  
Old 13-07-2018, 04:51 PM
aljummaah aljummaah is offline
Regular

aljummaah's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2012
Location: gombak kuala lumpur
Posts: 203
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by oszsama View Post
Secara logiknya kerusi barber dengan kerusi untuk shampoo pon dah lebih dari 10k. Sebab biasanya harga satu unit dalam 1k-2k bergantung pada model.betulkan kalau saya silap TT.

Renovation pasang tile, cat, lampu pasang cermin pon banyak makan kos. Senang-senang lagi 10k.

Bagi pendapat saya 50k tak terlalu banyak atau terlalu sikit.Tapi bergantung pada justifikasi oleh TT la kemana duit tu akan dibelanjakan.

Just my 2 cent
Saya faham maksud tuan.. details kerja suma akan dibentangkan untuk kefahaman bersama..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump