Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #331  
Old 08-11-2018, 11:41 PM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 31
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pinky_lover View Post
Mungkin mereka fikir upgrade process tu senang jer, blh siap dgn cepat, tm yg sengaja lambatkan process. Tapi kebenaran bukanlah spt yg mereka fikirkan.
Netizen skrg mmg lah berperangai mcm ni, sikit2 benda x berpuas hati pun mau marah2 kat FB atau mana2, x tau mau tarik perhatian org ke atau mcm mana, org dulu yg x ada FB mana ada buat mcm ni...
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #332  
Old 09-11-2018, 11:46 AM
playar playar is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 871
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

unipy lite aku ni lambat lg nak rasa turbo. lepas plan yg mahal2 kot baru masuk turn yg murah2
Reply With Quote
  #333  
Old 09-11-2018, 04:04 PM
May_June May_June is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pinky_lover View Post
Mungkin mereka fikir upgrade process tu senang jer, blh siap dgn cepat, tm yg sengaja lambatkan process. Tapi kebenaran bukanlah spt yg mereka fikirkan.
akhirnya unifi dah sampai ke kampar...baru upgrade ke unifi secara percuma...x perlu bimbang lagi pasal masalah slow connection, unstable connection,...blh hantar assign & buat kuiz pd tepat masanya...
TQ, TM!
Reply With Quote
  #334  
Old 09-11-2018, 04:09 PM
May_June May_June is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Hakim123 View Post
Sabar je saudara... mrk ada byk customer yg perlu upgrade, jadi mcm mana pun akan ada sebahagian customer yg akan ketinggalan, tapi asalkan boleh dpt pd akhirnya sudah cukup bagus lah...
ya betol! kita org tak blh buat apa-2 pun...hanya blh bersabar...macam aq, aq pun dah lama tunggu, dan unifi baru sampai ke kampung aq bulan lepas...i yakin semua org pun akan dpt unifi punya...masalahnya hanya siapa dpt dulu, siapa dpt kemudian...
Reply With Quote
  #335  
Old 10-11-2018, 12:37 AM
Execution Execution is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Asyik aku dengar je org complain yg harga TM bagi tu mahal, tapi mrk x pernah fikir pun yg TM sendiri yg menyediakan semua kemudahan internet yg kita guna skrg, telco2 yg lain pun hanya tumpang guna je, jadi aku rasa yg harga TM tu mmg berpatutanlah...
Reply With Quote
  #336  
Old 10-11-2018, 12:40 AM
Execution Execution is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 23
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by May_June View Post
ya betol! kita org tak blh buat apa-2 pun...hanya blh bersabar...macam aq, aq pun dah lama tunggu, dan unifi baru sampai ke kampung aq bulan lepas...i yakin semua org pun akan dpt unifi punya...masalahnya hanya siapa dpt dulu, siapa dpt kemudian...
Yg masih x dpt Unifi tu jgnlah asyik marah2 je, mana tau nanti minggu hadapan sudah ada Unifi? Mrk kat TM tu tiap2 hari pun ada buat kerja, jadi proses upgrade tu pun dijalankan setiap hari, setiap hari pun ada kawasan baru yg dpt Unifi.
Reply With Quote
  #337  
Old 10-11-2018, 12:09 PM
cool_man cool_man is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by JoJoMomok View Post
Apa nak buat, TM tu terlalu ramai customer, jadi mcm mana pun akan ada org yg berasa x adil, x mungkin mrk dpt habiskan upgrade kpd semua customer pd masa yg sama kan?
ya betol. kawasan coverage internet begitu besar, mana mungkin tm ada begitu byk pekerja utk jalankan kerja naik taraf pd satu masa yg sama. Kita org kena rasional, jgn marah-2, mereka dah buat apa yg blh utk percepatkan process upgrade tu.
Reply With Quote
  #338  
Old 10-11-2018, 12:26 PM
cool_man cool_man is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 2
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Execution View Post
Asyik aku dengar je org complain yg harga TM bagi tu mahal, tapi mrk x pernah fikir pun yg TM sendiri yg menyediakan semua kemudahan internet yg kita guna skrg, telco2 yg lain pun hanya tumpang guna je, jadi aku rasa yg harga TM tu mmg berpatutanlah...
kita mmg kena kenang jasa tm. Kalau tm x ambik risiko dan jadi syrt telco pertama yg bekalkan internet service, x mungkin kita dpt access internet kini. I rasa harga tm agak berpatutan dgn pakej yg ditawarkan, banyak faedah yg dpt dinikmati oleh user, jadi mmg berbaloi for subscribe.
Reply With Quote
  #339  
Old 10-11-2018, 01:34 PM
dungunboy dungunboy is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2013
Posts: 471
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 47
Active Level
Default

Cuma kalau boleh, mane² yang belum boleh upgrade tu, TM bagi la rebet...

Cth RM129 unifi Lite -10mbps..
Bagi la diskaun RM89 ke.. same mcm maxis fibre, x pe dah..
Reply With Quote
  #340  
Old 10-11-2018, 03:28 PM
playar playar is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2012
Posts: 871
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

tm susah nak dengar keperluan pelanggan nak.. cun maxis 89 tm 85. maxis 129 tm 125. misti cun & power
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump