Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #321  
Old 08-11-2018, 12:23 AM
EDMaster EDMaster is offline
Newbie

EDMaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 29
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dausbiz View Post
Setakat pakai unifi best laju

Mula mula ja problem

Pegawai unifi mai setel kes
Aku pun juga sudah hampir satu tahun lebih tukar dr telco lain ke Unifi sbb berpindah rumah, dlm tempoh setahun lebih ini mmg puas hati dgn kelajuan internet yg dibekalkan, x tahu knp masih ada byk org yg complain ya?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #322  
Old 08-11-2018, 12:26 AM
EDMaster EDMaster is offline
Newbie

EDMaster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 29
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by JoJoMomok View Post
Apa nak buat, TM tu terlalu ramai customer, jadi mcm mana pun akan ada org yg berasa x adil, x mungkin mrk dpt habiskan upgrade kpd semua customer pd masa yg sama kan?
Mungkin mrk boleh siapkan upgrade dahulu tapi jgn biarkan ia online dahulu, tunggu semua upgrade sudah siap barulah online sekaligus hahaha, nanti org pulak akan jerit knp x ada progress punya, jadi mmg susahlah jadi pekerja TM ni...
Reply With Quote
  #323  
Old 08-11-2018, 09:08 AM
shah_ae shah_ae is offline
Legendary Member

shah_ae's Avatar
 
Trader Rating: (102)
Join Date: Oct 2008
Location: K.L dan kwsn yg sewaktu dgnnye
Posts: 13,577
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 187
Active Level
My Mood:
Default

tm tel bgtau dah lame nak upgrade...
Tp same je lg 10mbps...
Reply With Quote
  #324  
Old 08-11-2018, 09:15 AM
jagajaga jagajaga is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,265
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 45
Active Level
Default

Pelanggan luar bandar ramai nak Unifi
Bila TM nak upgrade kemudahan?
Reply With Quote
  #325  
Old 08-11-2018, 02:01 PM
pinky_lover pinky_lover is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by JoJoMomok View Post
Sudah dpt Unifi turbo upgrade aku pd hari ini hahaha, walaupun aku dahulu pun hanya melanggan 10 mbps kerana sudah cukup utk aku buat assignment tapi skrg masih dpt upgrade ke 100 mbps tanpa sebarang bayaran tambahan, syukurlah haha.
aq pun baru dpt free upgrade ke unifi minggu lepas...sekarang ni x perlu bimbang pasal slow internet speed, sbb adanye unifi...
Reply With Quote
  #326  
Old 08-11-2018, 02:03 PM
pinky_lover pinky_lover is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jagajaga View Post
Pelanggan luar bandar ramai nak Unifi
Bila TM nak upgrade kemudahan?
setahu aq, mereka tengah jalankan kerja naik taraf scr berperingkat. Oleh sebab kawasan coverage terlalu luas, masa yg ambik akan lama sikit. Anda perlu bersabar sikit.
Reply With Quote
  #327  
Old 08-11-2018, 02:06 PM
pinky_lover pinky_lover is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 3
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by EDMaster View Post
Aku pun juga sudah hampir satu tahun lebih tukar dr telco lain ke Unifi sbb berpindah rumah, dlm tempoh setahun lebih ini mmg puas hati dgn kelajuan internet yg dibekalkan, x tahu knp masih ada byk org yg complain ya?
Mungkin mereka fikir upgrade process tu senang jer, blh siap dgn cepat, tm yg sengaja lambatkan process. Tapi kebenaran bukanlah spt yg mereka fikirkan.
Reply With Quote
  #328  
Old 08-11-2018, 05:54 PM
tiffany_blue tiffany_blue is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jagajaga View Post
Pelanggan luar bandar ramai nak Unifi
Bila TM nak upgrade kemudahan?
kampung aq baru dpt unifi coverage bbrp hari lalu...
skrg kita org dpt surf internet dgn speed yg lebih cepat dan stabil...TQ, TM!
Reply With Quote
  #329  
Old 08-11-2018, 11:38 PM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by shah_ae View Post
tm tel bgtau dah lame nak upgrade...
Tp same je lg 10mbps...
Sabar je saudara... mrk ada byk customer yg perlu upgrade, jadi mcm mana pun akan ada sebahagian customer yg akan ketinggalan, tapi asalkan boleh dpt pd akhirnya sudah cukup bagus lah...
Reply With Quote
  #330  
Old 08-11-2018, 11:41 PM
Hakim123 Hakim123 is offline
Newbie

Hakim123's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2017
Posts: 34
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pinky_lover View Post
Mungkin mereka fikir upgrade process tu senang jer, blh siap dgn cepat, tm yg sengaja lambatkan process. Tapi kebenaran bukanlah spt yg mereka fikirkan.
Netizen skrg mmg lah berperangai mcm ni, sikit2 benda x berpuas hati pun mau marah2 kat FB atau mana2, x tau mau tarik perhatian org ke atau mcm mana, org dulu yg x ada FB mana ada buat mcm ni...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump