Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Apple, Android, Smartphone, Tablets > Games (iOS, Android, Windows Phones)

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #91  
Old 08-11-2018, 03:39 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,666
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 147
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #92  
Old 08-11-2018, 03:51 PM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,666
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 147
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default







__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #93  
Old 08-11-2018, 04:19 PM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 14,063
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 176
Active Level
My Mood:
Default

https://play.google.com/store/apps/d...rvice&hl=en_GB

pengguna HP
untuk jimat bateri time questing/farming
Reply With Quote
  #94  
Old 08-11-2018, 05:38 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,454
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 42
Active Level
Default

kat mana moster lvl 5-10? xkan nak farm lunatic je ni haha
Reply With Quote
  #95  
Old 08-11-2018, 05:39 PM
akecema akecema is online now
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 16,348
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 393
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
kat mana moster lvl 5-10? xkan nak farm lunatic je ni haha
buat quest bang
NPC yg ade tanda seru merah

farming useless kecuali masa resistance active
__________________
Reply With Quote
  #96  
Old 08-11-2018, 05:41 PM
akecema akecema is online now
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 16,348
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 393
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
arini dah abis buat daily quest..den jalan2 buat quest yg tanda seru ijau ..

dan juga amik gambar.. byk dpt exp utk adventurer lvl
pvp dgn NPC (ade lambang pedang) pun byk naikkan ADV lvl
__________________
Reply With Quote
  #97  
Old 08-11-2018, 07:00 PM
PedangSetiawan PedangSetiawan is offline
Super Active

 
Trader Rating: (15)
Join Date: May 2010
Posts: 8,454
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 42
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by akecema View Post
buat quest bang
NPC yg ade tanda seru merah

farming useless kecuali masa resistance active
xda masa sangat pon nak main, tengok2 je bende ni boting
Reply With Quote
  #98  
Old 09-11-2018, 08:09 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,666
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 147
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by akecema View Post
pvp dgn NPC (ade lambang pedang) pun byk naikkan ADV lvl
adeh, weapon pon asal boleh je ni.. tak dan masuk pvp lagi..

smlm dpt tgk live org berparty belasah gtb, geram jaaa

bila la den dpt belasah mvp agaknyaa
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
  #99  
Old 09-11-2018, 09:54 AM
achok achok is offline
Legendary Member

achok's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jul 2008
Posts: 14,063
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 176
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by tr4falgar View Post
adeh, weapon pon asal boleh je ni.. tak dan masuk pvp lagi..

smlm dpt tgk live org berparty belasah gtb, geram jaaa

bila la den dpt belasah mvp agaknyaa
ks je, kalau dapat hit mvp mati ko pun dapat kill
Reply With Quote
  #100  
Old 09-11-2018, 11:23 AM
tr4falgar tr4falgar is offline
Super Active

tr4falgar's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2012
Location: Skudai,Johor
Posts: 5,666
Thanks (Received): 294
Likes (Received): 147
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by achok View Post
ks je, kalau dapat hit mvp mati ko pun dapat kill
smlm bawak char baru, swordman.. lvl bru 20, camne nak ks

korang dah start mvp ke?
__________________
.Tujuan Allah pinjamkan ilmu kepada kita adalah untuk dikongsi bukan untuk dibanggakan.

" Apabila seseorang menegur kamu dengan penuh hikmah dan kamu terasa dan marah dengan tegurannya, ketahuilah bahawa sudah ada sebesar-besar takabbur dalam hatimu "- [ Imam Ghazali ]
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump