Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Scams & Alerts > Suspicious Business/Scheme Activities

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #2511  
Old 11-07-2018, 09:51 AM
Mitokondrion Mitokondrion is offline
Legendary Member

Mitokondrion's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Nov 2008
Location: Fibonacci SnR, Kelantan
Posts: 11,320
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 197
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by synyster View Post
Sama gak some of so called pakar hartanah, some of them kawan aku.....main hartanah sket2 untung seribu dua dah join klik seminarist hartanah bagi talk....pastu makan duit seminar jer, hartanah kelaut
sbb tu mlm xluput ditelan zaman. real bisnes ada untung rugi, mostly rugi kalau nk cepat kaya.
money game kompem2 kaya lg2 org kt atas tu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2512  
Old 11-07-2018, 10:05 AM
synyster synyster is offline
Active Plus

synyster's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 2,551
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 38
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Mitokondrion View Post
sbb tu mlm xluput ditelan zaman. real bisnes ada untung rugi, mostly rugi kalau nk cepat kaya.
money game kompem2 kaya lg2 org kt atas tu.
Bagus lah, byk MLMer hanya pandang kaya sampai xkira halal dan haram....sbb tu byk yg tunggang agama sbb elemen agama salah satu yg mudah utk dijual....
Reply With Quote
  #2513  
Old 07-11-2018, 07:29 AM
lampardterry14 lampardterry14 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 152
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

kelakor la jijan seman kiki
__________________
Cara Diet Saya - 1 Minggu Turun 5KG >> https://doktorkurus.blogspot.com/201...rat-badan.html
Reply With Quote
  #2514  
Old 17-12-2018, 03:46 PM
frankdun3 frankdun3 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2009
Posts: 413
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

hidop lagi ke gemuktu , pegi mana dah
dulu kuar paper tengah muka tu, metro...
hahaha
__________________
~ECOMMERCE | DIGITAL MARKETING | SOCIAL MEDIA~

ONLINE BISNES | DROPSHIP | AFFILIATE

0148514134
Reply With Quote
  #2515  
Old 18-12-2018, 11:32 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,665
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 593
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by synyster View Post
Sama gak some of so called pakar hartanah, some of them kawan aku.....main hartanah sket2 untung seribu dua dah join klik seminarist hartanah bagi talk....pastu makan duit seminar jer, hartanah kelaut
kaki buat kelas ni nampak sangat nak cari jalan mudah buat duit...
Reply With Quote
  #2516  
Old 20-12-2018, 09:09 AM
fazrulpauzi fazrulpauzi is offline
Active Member

fazrulpauzi's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2009
Location: UKM Bangi
Posts: 1,699
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by wanzue View Post
Salam Semua, saja nk kongsi emel yg aku dpt dari Richworks network (Dr. Azizan 'Mickey' Osman).. die hantar kat emel wife aku, cepat2 aku brief wife aku psl kencingan program ni.. nasib baik.. sket lg wife aku nk TERjoin..!

=======bulshiet starts here========

From: Dr. Azizan Osman <[email protected]>
Subject: Hadiah tahun baru 2011 - Pra-Perlancaran program baru
To: [censored]@yahoo.com
Date: Friday, December 31, 2010, 6:01 PM
Salam ANDA


Apa khabar ANDA? Selamat Tahun Baru 2011 daripada saya! Semoga tahun 2011 ini akan menjadikan ANDA suatu transformasi untuk ANDA & keluarga hidup lebih bahagia, sihat, kaya, berjaya dan diberkati Tuhan.

Sempena tahun baru 2011 ini, saya bakal melancarkan satu program baru besar-besaran untuk siri "Seminar Kuasai Potensi Diri-Dimensi Baru 2011".

Sebelum program ini dilancarkan di media cetak & media elektronik dalam masa beberapa hari lagi, saya ingin mengajak ANDA untuk bukan sahaja menyertai program baru saya tetapi berkongsi dan dibayar insentif oleh pihak Richworks sebagai hadiah penghargaan daripada kami jika ANDA sudi berkongsi tentang program baru kami ini dengan orang lain.
Berminat?

Sila baca langkah-langkah seterusnya dengan teliti kerana ianya penting untuk kerjasama ANDA dan saya!

Sertai program baru saya

Sempena perlancaran program baru saya "Seminar Kuasai Potensi Diri-Dimensi Baru 2011" di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak ini, saya ingin ANDA untuk pastikan yang ANDA mengambil peluang mendapatkan tiket untuk menghadiri program baru saya "Seminar Kuasai Potensi Diri-Dimensi Baru 2011" yang bakal membantu ANDA memahami perspektif baru tentang bagaimana untuk lebih berjaya pada tahun ini serta tahun-tahun yang akan datang dengan menguasai kekuatan, bakat serta potensi kejayaan hidup, kerjaya atau perniagaan menggunakan kaedah terbaru saya.

Dibayar kerana berkongsi?

Ya! Sebagai pemegang tiket program baru saya ini, secara automatik ANDA boleh berkongsi dengan sesiapa sahaja untuk menyertai program saya. Yang bestnya ialah, setiap orang yang mendaftar melalui "link" laman web ANDA yang akan saya berikan nanti, ANDA akan dibayar RM10/orang untuk level pertama, sekiranya peserta level pertama berkongsi pula dengan orang lain pada level ke-2, maka ANDA juga akan mendapat bayaran RM5/orang dan ini berlaku sehingga level ke-3, ANDA akan dibayar lagi RM5/orang.

Contohnya,

Level 1: ANDA memperkenalkan program SKPD ini kepada 20 orang peserta, maka ANDA akan dibayar RM10x20 orang = RM200 (Insentif)

Level 2: 20 orang peserta tadi memperkenalkan kepada 5 orang rakan mereka, maka RM5/orang x 100 orang = RM500 (Insentif)

Level 3: 100 orang pada level ini berkongsi dengan 3 orang, maka 100 x 3 orang=300 orang. Maka, RM5 x 300 orang = RM1,500 (Insentif)

Jumlah bayaran insentif adalah RM2,200 kepada ANDA. Best bukan?

Apakah syarat-syarat untuk menjadi Affiliate Richworks dan langkah-langkah seterusnya?

1- Daftar untuk pembelian tiket ANDA di www.SKPD2011.com secara on-line, hanya pembayaran melalui Visa atau Mastercard diterima samada Kad Kredit atau Kad Debit seperti kad ATM Maybank yang mempunyai logo VISA atau Kad Debit Prepaid Mastercard AmBank.

2- Log-in bahagian "Sistem Affiliate Baru" di www.SKPD2011.com untuk mempelajari bagaimana ANDA akan dibayar oleh pihak Richworks.

3- Log-in bahagian "Login Affiliate" di www.SKPD2011.com untuk mendapatkan "link" laman web serta alat pemasaran melalui emel dan Facebook yang mudah yang telah disediakan untuk para Affiliate Richworks gunakan bagi berkongsi dengan rakan-rakan serta mengajak mereka untuk menyertai program baru saya.

Bagaimana ANDA akan dibayar?

Semua pembayaran insentif akan dibayar oleh pihak Paypal melalui akaun Paypal ANDA kepada ANDA selepas pendaftaran & bayaran peserta diterima oleh pihak Paypal. Pembayaran untuk pendaftaran sebelum atau pada hari terakhir setiap bulan akan dibayar pada 15hb bulan berikutnya, sementara pendaftaran sebelum atau pada 15hb akan dibayar pada 1hb bulan berikutnya.

Kenapa saya bersedia untuk membayar insentif kepada ANDA?

Untuk setiap program saya, saya perlu berbelanja banyak kos pengiklanan serta pemasaran bukan? Memandangkan ramai daripada anda merupakan bekas graduan saya, saya mengajak ANDA untuk turut serta mengiklankan program saya, sekiranyaANDA rasa ianya mempunyai nilai serta membantu sedikit sebanyak perubahan hidup ANDA, maka saya amat gembira membayar kos pengiklanan tersebut kepada ANDA. Bagus bukan?

Tetapi itu tidak bermaksud saya tidak akan mengiklankan program saya ini, malah bajet pengiklanan saya tahun ini adalah lebih besar daripada tahun-tahun lepas kerana saya ingin mengajak lebih ramai orang untuk mengorak langkah mempelajari bagaimana untuk transformasi diri ke arah lebih berjaya dalam hidup selepas ini.

Peringatan: Program Affiliate Richworks ini bukanlah sistem MLM atau yang sewaktu dengannya, ia hanyalah satu cara untuk saya memberikan kembali kepada ANDA sedikit insentif di atas keikhlasan ANDA berkongsi dengan orang lain tentang kebaikan atau manfaat mendapatkan ilmu, mentor dan sistem kejayaan melalui program baru saya ini.

Sekiranya ANDA memilih untuk hanya sertai program ini dan tidak mahu berkongsi dengan sesiapa, itu terpulang kepada ANDA. Tetapi sekiranya ANDA pilih untuk berkongsi, jangan ANDA risau, semua alat atau sistem pemasaran untuk ANDA berkongsi melalui emel atau Facebook telah saya sediakan, ANDA hanya perlu klik butang "Share" di dalam sistem Login Affiliate ANDA dan ianya akan mula bekerja untuk ANDA.

Mudah gila.....

Jumpa nanti di dalam program SKPD-Dimensi Baru 2011! Sebarang pertanyaan, ANDA juga boleh hubungi pihak Richworks di 019/013-2442244/019-2442400/03-55191260.



Dr Azizan Osman
Ketua Pegawai Eksekutif
Richworks Human Capital Development (M) Sdn Bhd.
-------------------------------------------------------------
Alamat:
No.74 & 74A, Wisma Richworks,
Jalan Badminton 13/29,
Seksyen 13, 40100 Shah Alam,
Selangor.
T:03-55191260 F:03-55191266
W: www.richworks.com.my






apa update Azizan ni..
__________________
Print Your CCRIS,legal action cases,status outstation,PTPTN,Angkasa,rekod kredit swasta dari 3000 company seperti courts&aeon dan macam2 lagi rekod yang berkaitan dengan kewangan anda..
COMPLETE, Tak PERLU KE BANK NEGARA dan PRIVASI
https://www.mycreditinfo.com.my/inde...ignup/aff_1088
Reply With Quote
  #2517  
Old 20-12-2018, 10:10 AM
alas.meja alas.meja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 208
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 46
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
kaki buat kelas ni nampak sangat nak cari jalan mudah buat duit...
najib assadok tu contoh protege azizan.. mmg sampah..
ade lg skrg mcm kelas konon psl fb ads..
skrg tmbh lg, buat kelas utk jual brg kat shopee..
Reply With Quote
  #2518  
Old 20-12-2018, 10:39 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,665
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 593
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alas.meja View Post
najib assadok tu contoh protege azizan.. mmg sampah..
ade lg skrg mcm kelas konon psl fb ads..
skrg tmbh lg, buat kelas utk jual brg kat shopee..
member aku buat tudung...pi kelas najib ni...bayar lebih RM10k..last last bungkus...kesian aku tgk...
Reply With Quote
  #2519  
Old 20-12-2018, 10:48 AM
alas.meja alas.meja is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 208
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 46
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Penbiru View Post
member aku buat tudung...pi kelas najib ni...bayar lebih RM10k..last last bungkus...kesian aku tgk...
najib jgak yg kaya..
aku kenal nama najib ni dl masa zaman buat ebay dl..
dlm 2012 tu seller ebay kat malaysia ni meningkat mendadak..
dalam mase yg same policy ebay & paypal pn makin ketat utk seller dr malaysia.. so byk seller yg sale drop.. najib ni salah sorang failed seller kat ebay..
so ape yg die buat, die buat kelas ebay.. ajar orang berniaga kat ebay, cite psl bulan bintang.. tp yg pahit2 die x cite.. die gagal kat ebay pn die x cite..
bile da sedap mkn duit dgn buat kelas je (smpi dapat beli c-class dgn uma baru), die terus buat duit dgn bg talk plak.. gelar diri sndiri sbg pakar marketing.. yg ramai seller2 yg baru nk belajar pn terpengaruh smpi sanggup byr mahal2 cume utk dgr die mengarut..

menteri pertanian salehudin ayub pn terpengaruh smpi nk lantik die ni jd penasihat menteri, tp x jadi sbb dapat bantahan dr orang ramai..
Reply With Quote
  #2520  
Old 20-12-2018, 11:16 AM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 15,665
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 593
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by alas.meja View Post
najib jgak yg kaya..
aku kenal nama najib ni dl masa zaman buat ebay dl..
dlm 2012 tu seller ebay kat malaysia ni meningkat mendadak..
dalam mase yg same policy ebay & paypal pn makin ketat utk seller dr malaysia.. so byk seller yg sale drop.. najib ni salah sorang failed seller kat ebay..
so ape yg die buat, die buat kelas ebay.. ajar orang berniaga kat ebay, cite psl bulan bintang.. tp yg pahit2 die x cite.. die gagal kat ebay pn die x cite..
bile da sedap mkn duit dgn buat kelas je (smpi dapat beli c-class dgn uma baru), die terus buat duit dgn bg talk plak.. gelar diri sndiri sbg pakar marketing.. yg ramai seller2 yg baru nk belajar pn terpengaruh smpi sanggup byr mahal2 cume utk dgr die mengarut..

menteri pertanian salehudin ayub pn terpengaruh smpi nk lantik die ni jd penasihat menteri, tp x jadi sbb dapat bantahan dr orang ramai..
kannnn seperti yg dijangka...cakap pun aku kau dalam kelas takde adab..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump