Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Development Technique

Forex Development Technique This section discuss current development based on ideas of traders.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 03-06-2013, 02:59 PM
ketupatFX ketupatFX is offline
Active Member

ketupatFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,215
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Hari ini EU GU GJ semua sedap layan taktik 27 pips sideways..


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


tu cth signal GU untuk hari ni, Price lari sket coz actually mmg ikutkan rules dah open PO pada 1.3515 tetapi saya tak sempat masuk order so just BUY je instant execution masa dia turun sedikit dan target 20 pips..

order masuk lebih kurang kul 11 kalau x silap
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Untuk teknik Breakout GU untuk waktu New york mmg buat lebih dari hatrik pada minggu lepas
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #122  
Old 05-06-2013, 04:37 PM
anekdotrin anekdotrin is offline
Regular

anekdotrin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2011
Location: kuantan kemaman paka ganu n9 kajang ampang
Posts: 306
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Hari ini EU GU GJ semua sedap layan taktik 27 pips sideways..


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


tu cth signal GU untuk hari ni, Price lari sket coz actually mmg ikutkan rules dah open PO pada 1.3515 tetapi saya tak sempat masuk order so just BUY je instant execution masa dia turun sedikit dan target 20 pips..

order masuk lebih kurang kul 11 kalau x silap
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Untuk teknik Breakout GU untuk waktu New york mmg buat lebih dari hatrik pada minggu lepas
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Untk teknik ni ape syarat2 die tt
Brape candle brape pip..

Yg untk NY BE tu dh pham..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
jom join group telegram..

https://telegram.me/FT_JARVIS

nk belajar forex pm me.. free jer boh @zulflyagain
Reply With Quote
  #123  
Old 03-07-2013, 09:16 PM
kokoot kokoot is offline
Regular

kokoot's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Apr 2010
Posts: 117
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt xnk share teknik lg ka?
apa2 pn tq!
Reply With Quote
  #124  
Old 20-08-2013, 03:05 PM
Squall_pka1 Squall_pka1 is offline
Regular

Squall_pka1's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2007
Posts: 439
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

baru je baca... teknik breakout ni bermusim bagi saya... tak salah akhir bulan 9 2012 nampak ada lebih 4 straight loss...
__________________
Menjual T-Shirt roundneck, Polo, dan Raglan perempuan! Diskaun 20% dan perhantaran PERCUMA.
Sila Layari:-
http://lionhearttrading.my
Reply With Quote
  #125  
Old 20-08-2013, 03:32 PM
ForexCepat ForexCepat is offline
Active Member

ForexCepat's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2012
Posts: 2,238
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
Default

happy profiting..

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #126  
Old 18-04-2014, 12:05 PM
ketupatFX ketupatFX is offline
Active Member

ketupatFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,215
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Salam.. uikhh dah lupa saya ada buat thread ni..lepas ada isu ngan duit LR kena tutup ngan FBI , ( habis modal kena hold ) saya agak senyap sket pasal FX.. tapi alhamdullilah..rezeki saya kembali kepada FX walaupun modal dah x sebanyak dulu...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
moralnya saya mmg bernasib malang dengan e-currency dari kes e-gold (marketiva) sehingga la latest isu LR ...

Oke untuk minggu ini..saya nak share teknik FIBO Henry calculator ( nanti update kat 1st page)...

haaa ini adalah teknik basic yang orang boleh combinekan sebagai filter signal.. antara feveret sy ni masa mula2 dulu..ohh teknik ni juga di popularkan oleh karkerz dulu..formula matematik dalam FOREX.. Entah saya tidak tahu sebab tak guna kaedah dia..


Saya upload dulu files dia..nanti saya explain penerangan..igt nak test selasa ni sebab Bank2 major dah habis cuti..leh live trade.


basicnya amik YEsterday and previous day daily hi, lo dan closed.. dia ada gabungan fibo zone tapi kepada sapa yg malas pikir basicnya kalau Yellow and RED fibo point signal yg sama,..so signal tu agak selamat..ada pelbagai kaedah untuk filter signal dari formula matematik tapi xpe nanti selasa kita akan buat live trade untuk test potensi..


To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Attached Files
File Type: xls FiboHenryZone Calculator Sign.xls (126.5 KB, 42 views)
Reply With Quote
  #127  
Old 18-04-2014, 12:10 PM
ketupatFX ketupatFX is offline
Active Member

ketupatFX's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 2,215
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
baru je baca... teknik breakout ni bermusim bagi saya... tak salah akhir bulan 9 2012 nampak ada lebih 4 straight loss...

To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
breakout akan problem kalau market slow liquid atau news kacauu...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
kena filter bila patut masuk..biasanya minggu2 NFP ( market slow) major bank cuti dan sebagainya..
Reply With Quote
  #128  
Old 01-01-2016, 09:58 AM
fpe fpe is offline
Active Member

fpe's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: May 2015
Posts: 1,222
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 3
Active Level
Default

valid lg ke
__________________
Forex Perfect Entry

Tulur Mata satu...
Reply With Quote
  #129  
Old 21-06-2016, 12:26 AM
gundot gundot is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2015
Posts: 6
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hebat, cukup menarik teknik ini, cukup hebat tuan...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump