Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Development Technique

Forex Development Technique This section discuss current development based on ideas of traders.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 29-04-2008, 04:31 PM
kaze kaze is offline
Regular

kaze's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jan 2007
Location: Seri Kembangan
Posts: 911
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

so seterusnya

pair: GJ
teknik: 1. swing, 2. scalping

1. swing
-
-
-


2. scalping
-
-
-
__________________
Blog: Bila Kepala Bergetar
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 30-04-2008, 01:52 AM
obito obito is offline
Regular

obito's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2006
Location: Pulau Sipadan
Posts: 263
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Untuk menampakkan thread ini lebih tersusun kita develope kan satu per satu kaedah yang dicadangkan disini. Sebagai cth gundurowo telah propose satu kaedah persilangan MA dan disini kita lihat persilangan MA ade kelemahan jika tdk difilter dgn other indicator.

Jadi saya namakan kaedah pertama ini sebagai Gundurowo Development Technique. So kita perlu habiskan assignment ini sehingga teknik ini mencapai satu tahap yg memuaskan sebelum berpindah ke teknik lain.

Sebarang idea atau cadangan dialukan sekiranya anda mempunyai view yg berbeza.
cadangan aku..
per kata admin wujudkan sub section khas utk discussion berkenaan Trading Development Technic ni..
bila semua teknik tumpu kt satu thread ni akan jdi celaru plak..xleh nk concentrate kt satu2 method..

so kt dlm sec tu n'ti akan lebih tersusun ngn format yg betol..
thread starter akan contol thread tu smbil yg lain bagi idea terus disitu..elakkan posting yg tiada kaitan..padatkan ngn posting yg blh improvekan system..

idea ni blh pergi jauh..tp kena start ngn betol2 tersusun..baru leh wujudkan system yg betol2 gempak...

pepun keep it up!
__________________
Register RoboForex | Register Forex4you
Reply With Quote
  #13  
Old 30-04-2008, 05:04 AM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

yup aku setuju..nak juga pandangan orang lain..
Reply With Quote
  #14  
Old 30-04-2008, 08:19 AM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,153
Thanks (Received): 634
Likes (Received): 52
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
cadangan aku..
per kata admin wujudkan sub section khas utk discussion berkenaan Trading Development Technic ni..
bila semua teknik tumpu kt satu thread ni akan jdi celaru plak..xleh nk concentrate kt satu2 method..

so kt dlm sec tu n'ti akan lebih tersusun ngn format yg betol..
thread starter akan contol thread tu smbil yg lain bagi idea terus disitu..elakkan posting yg tiada kaitan..padatkan ngn posting yg blh improvekan system..

idea ni blh pergi jauh..tp kena start ngn betol2 tersusun..baru leh wujudkan system yg betol2 gempak...

pepun keep it up!
Memang saya pun ada terfikir begini. Sebabtu sebagai permulaan kita kena fokus pd satu assignment dulu. Walaubagaimanapun ini adalah cetusan idea pertama dan mungkin dari segi management Dann boleh uruskan cthnya mewujudkan satu seksyen forex development technique.
Reply With Quote
  #15  
Old 30-04-2008, 05:25 PM
onetarmizi onetarmizi is offline
Elite Member


 
Trader Rating: (5)
Join Date: May 2006
Location: Metatrader Platform
Posts: 4,153
Thanks (Received): 634
Likes (Received): 52
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Ok semua memandangkan sudah ada satu seksyen
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
maka posting2 yg membincangkan Gundorowo Technique boleh dirujuk disini ->
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
dan RizMa Development Technique pula akan dibincangkan disini ->
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


Harap maklum. Thanks.
Reply With Quote
  #16  
Old 30-04-2008, 05:56 PM
obito obito is offline
Regular

obito's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2006
Location: Pulau Sipadan
Posts: 263
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Dah ada new section..tq bro..
semoga teknik yg bakal di develops disini berjaya menghasilkan profitable teknik...

p/s..I'll open my technique to develops too ..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
Register RoboForex | Register Forex4you
Reply With Quote
  #17  
Old 30-04-2008, 06:03 PM
darkkiller darkkiller is offline
Super Active

 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,312
Thanks (Received): 573
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Dah ada new section..tq bro..
semoga teknik yg bakal di develops disini berjaya menghasilkan profitable teknik...

p/s..I'll open my technique to develops too ..
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Yeah obito jom kita buat lab kajian disini.Seronok plak macam kat sekolah dulu
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Reply With Quote
  #18  
Old 02-05-2008, 01:20 PM
proincm proincm is offline
Super Active

proincm's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2007
Location: Gombak, Malaysia
Posts: 5,977
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 4
Active Level
Default

woohh..cayalaa otai2 da buat forex development bersama..harap banyak lagi otai2 join bincang bersama..
Reply With Quote
  #19  
Old 28-05-2008, 04:04 PM
langkawit langkawit is offline
Regular

langkawit's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2006
Posts: 629
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

tq... thread ni sngt berguna bg saya. tq again
Reply With Quote
  #20  
Old 09-12-2008, 08:24 PM
NafieR NafieR is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

den baru jumpo yo forum ni..bleh join ko??
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump