Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Development Technique

Forex Development Technique This section discuss current development based on ideas of traders.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 07-03-2011, 08:16 PM
MAIDIN MAIDIN is offline
Super Active

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,164
Thanks (Received): 447
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
teknik ni ade dlm ea aku huhu..
ooo teknik ni ada dlm EA bro ye . bro taknak sumbang teknik ni dlm bentuk EA ke kawan kawan carigold ke , letak kat thread ni ke .
__________________
DAULAH GOLD SDN BHD (D'GOLD)

DAULAH GROUP MEMBER


HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 07-03-2011, 08:20 PM
tenungskrin tenungskrin is offline
Super Active

tenungskrin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: dopan pc
Posts: 5,711
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

xyah poning palo tapi kono modal bosa.
script bukak po lapis2 pun ado dah kat cg ni
__________________
wad gilo

ntah btul ntah tak
Reply With Quote
  #13  
Old 07-03-2011, 08:25 PM
FXminded FXminded is offline
Super Active

FXminded's Avatar
 
Trader Rating: (18)
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,188
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
teknik ni ade dlm ea aku huhu..
tak nak share ke bro?
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
[B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]TR[/COLOR]E[COLOR="Red"]ND[/COLOR] IS PRANK[/SIZE][/B]
Reply With Quote
  #14  
Old 07-03-2011, 08:30 PM
yazaedar yazaedar is offline
Active Plus

yazaedar's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2006
Location: kuala lumpur
Posts: 2,834
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
teknik ni ade dlm ea aku huhu..
Kasi share bro...baru syok...
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
The market is weird. Every time one guy sells, another one buys, and they both think they're smart.
Reply With Quote
  #15  
Old 07-03-2011, 08:36 PM
iwak iwak is offline
Super Active

iwak's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,380
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 5
Active Level
Default

dlu aku pnah buat cmni.jarak 100 pip.
Reply With Quote
  #16  
Old 07-03-2011, 08:38 PM
gundurowo gundurowo is offline
Super Active

gundurowo's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Dec 2007
Location: ipoh mali
Posts: 8,244
Thanks (Received): 270
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

aku penah jumpa ritu teknik yg lebih kurang sama ngan teknik ni..tapi kat web tu..rule dia suh bukak PO start market open...

contoh..market open 1.6000

start po buy 1.6020

start po sell 1.6000

pastu jarak antara buy stop/sell tu 10 pips je...sampai la 10 level...

tapi aku tak penah lak try..hehehe
__________________
Whatsapp : 011-15340926
[SIZE="5"]
Saya boleh bantu anda daftar grabcar driver tanpa perlu ke ofis.Sila whatsapp sy
Reply With Quote
  #17  
Old 07-03-2011, 08:45 PM
MAIDIN MAIDIN is offline
Super Active

MAIDIN's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Feb 2008
Posts: 8,164
Thanks (Received): 447
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

aku tak kata teknik ni aku cipta tau . jgn salah faham . aku just ketengahkan balik je . bila aku buat profit dan aku rasa orang lain pun boleh buat , tak salah kan klu aku share pengalaman .

aku takde suruh korang register under link broker aku ke supaya aku dpt comisyen . niat aku saje nak share dan klu ia betul boleh buat profit . so korang jugak yg dpt . bukan aku .

selalu orang PM aku tanya camne teknik aku trade . klu aku nak terangkan satu persatu kat PM . bengkak tangan ni . nak buat kelas , itu bukan style aku . dan face to face , aku bukan di malaysia . so aku just bukak thread je .

mmg ramai yg dah guna teknik ni , so korang bentangkan pengalaman korang kat sini . kelemahan dia ada . aku tahu kelemahan teknik ni di mana , tp aku nak sama sama kita kaji lah . kita jgn jadi orang yg nak kene suap je . takde orang suap , mati kelaparan .

peace ...
__________________
DAULAH GOLD SDN BHD (D'GOLD)

DAULAH GROUP MEMBER


HUBUNGI SAYA MELALUI FB : MAIDIN CARIGOLD
Reply With Quote
  #18  
Old 07-03-2011, 09:00 PM
tenungskrin tenungskrin is offline
Super Active

tenungskrin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2009
Location: dopan pc
Posts: 5,711
Thanks (Received): 90
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ado ea grid kat
To view links or images in this forum your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
__________________
wad gilo

ntah btul ntah tak

Last edited by tenungskrin; 07-03-2011 at 09:06 PM..
Reply With Quote
  #19  
Old 07-03-2011, 09:05 PM
bujut_EF bujut_EF is offline
Regular

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jul 2008
Posts: 506
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 0
Active Level
Default

jom sama2 kongsi idea...mcm masta maidin ckp..kalu leh wat popit..boleh sama2 rasa...
dulu penah cuba masta atlastis style...teknik grid kot...tp acc mc..pair eurgbp shj...
masta azam pun otai grid juga....
Reply With Quote
  #20  
Old 07-03-2011, 09:13 PM
NEMO NEMO is offline
CG Super Hardcore

NEMO's Avatar

 
Trader Rating: (244)
Join Date: Jan 2007
Location: 10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Posts: 108,852
Thanks (Received): 1026
Likes (Received): 6
Active Level
My Mood:
Default

boleh tt bincangkan camne nak tentukan saiz lot tu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump