Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Info, Discussion

Consumer Info, Discussion Share useful information to other consumers. Discuss to get more clearer picture of some brand of products & services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 13-08-2018, 10:03 PM
balang balang is offline
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,222
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 24
Active Level
Default

apehal pulak ni, tak puas hati pasal cuckoo ker, den dah beli kali ke dua dah ni..satu letak kat rumah satu letak kat rumah keluarga, ok je ncs nya..peramah dan efisien lagi..air pun den test sedap je..
__________________
GEMPAR! TEKNIK JANA PENDAPATAN TERHEBAT ABAD INI!
http://www.pendapatanmudah.com
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 13-08-2018, 10:04 PM
balang balang is offline
Super Active

balang's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Aug 2009
Location: Jay Bee
Posts: 7,222
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Salimah Andrea View Post
Ape? Kalau meman x puas hati servvis Cuckoo cancel kena charge brp? Kenape agent x beritahu?
apa pulak takde, agen den bagitau je benda2 ni.. customer kena bijak, jgn terima bulat2 apa seller cakap,
Reply With Quote
  #13  
Old 14-08-2018, 02:45 PM
lithium08 lithium08 is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2008
Posts: 150
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 6
Active Level
Default

Ntah aku lebih suka coway lg..tp kt umh aku coway dh abis byr lps tu bapa aku nk pakai cuckoo plak. Mcm x best plak la cuckoo ni..kecik lps tu nk amik air panas pun mcm leceh...bab servis plak aku x tau rasa dh lbih 4 bulan x dtg servis kot..aku jrg dok umh seminggu skali baru balik, byk tido kt tmpt keja ja. Nnt minggu depan aku tgk dh servis ke tak. Yg best coway mmg ontime bab2 servis2 ni siap kol kita byk kali remind nk dtg buat servis. tip top la coway ni...nyesal plak pakai cuckoo.
Reply With Quote
  #14  
Old 14-08-2018, 08:19 PM
myrayyan myrayyan is offline
Super Active

myrayyan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2010
Location: Wilayah
Posts: 6,710
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 17
Active Level
My Mood:
Default

ak perati je geng newbis gaya bahasa indon sembang keburukan cuckoo..ha3x
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump