Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #31  
Old 11-08-2018, 12:55 PM
cre8tive cre8tive is online now
Legendary Member

cre8tive's Avatar
 
Trader Rating: (21)
Join Date: Oct 2008
Posts: 15,917
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 321
Active Level
My Mood:
Default

__________________
LOGO | BUSINESS CARD | FLYERS | FB TIMELINE | STICKADZ
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #32  
Old 11-08-2018, 12:59 PM
Penbiru Penbiru is offline
Legendary Member

Penbiru's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2008
Posts: 14,549
Thanks (Received): 7
Likes (Received): 418
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
hang pernah kena game dengan kawan ke?
kalau kawan dah lama tak tegur tiba2 ajak jumpa maknanya dia nak ajak join MLM la tu.
aku pernah..kena game dgn senior aku kat uni...tak jumpa dah 10 tahun...jumpa kat fb..wah happy lah aku ..jumpa kawan lama...ajak minum...so dia datang....bersama sama dia dia bawa A4 paper...aku pelik lah...tak sempat habis segelas air..dia cakap kesian gaji aku kecil...lepas tu suruh masuk insurans...lepas tu desak aku bayar masuk exam untuk jadi agen insurans jam tu jugak...( dalam hati aku jilake punya senior ).....lepas tu aku block fb..dan terus aku block call dia...dan go to hell pada dia...
Reply With Quote
  #33  
Old 11-08-2018, 02:08 PM
m0mo~ m0mo~ is offline
CG Top Poster Club

m0mo~'s Avatar

 
Trader Rating: (39)
Join Date: Oct 2012
Location: ||ONEXOX||||Out There|_____|We Are ONE|||ONEXOX|||
Posts: 34,847
Thanks (Received): 41
Likes (Received): 276
Blog Entries: 5
Active Level
My Mood:
Default

putus kawan la...
__________________

Data/Voice ONEXOX SUPERJIMAT versi m0mo~ *HARGA BARU*
DATA WAR!! RM50 DAPAT 20GB!||KLIK SINI||
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
RUANGAN IKLAN UNTUK DISEWA
KEMPEN MERAKYATKAN TOPUP~TOPUP 1MALAYSIA|KLIK SINI|
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump