Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 30-04-2018, 09:10 AM
eday84 eday84 is offline
CG Top Poster Club

eday84's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Rawang
Posts: 27,708
Thanks (Received): 55
Likes (Received): 86
Blog Entries: 62
Active Level
My Mood:
Default

Aku tgk allianz ni ramai kereta kaya2 pakai
Ada bengkel kat opis lama dulu ambil claim allianz
Yg dtg semua rover, bmw, mercedes, ferrari dgn lambo pun penah ada..
Ke org2 kaya ni pun kene tapau jgk dgn allianz haha
Mungkin insurans murah kot utk kenderaan cc tinggi
__________________
[ DeXandra | Ora Matte ]
Ordinary people are obsessed with entertainment. The best are obsessed with education.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #142  
Old 30-04-2018, 09:27 AM
leica leica is offline
Regular

leica's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 394
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Okey dah call company insurans, lepas semak masih 55%, depa tak update dalam sistem. Aku ni tetiap tahun buat sendiri je renewal, so mmg alert segala benda, so kena la tunggu depa update dulu baru renew
Reply With Quote
Likes sayasuka liked this post
  #143  
Old 01-05-2018, 10:30 AM
GamezStar GamezStar is offline
CG Top Poster Club

GamezStar's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 25,775
Thanks (Received): 196
Likes (Received): 233
Active Level
My Mood:
Default

allianz ada prob ke .. aku da la dari start beli keta sampai skrg setia gan allianz da 5thn da ni
Reply With Quote
  #144  
Old 01-05-2018, 10:51 AM
Skuter Skuter is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2016
Posts: 774
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 38
Active Level
Default

Ambe pun pernah amik Allianz. Kesimpulannya bila nak claim banyak sangat songeh nk mcm2 sampai lastly tak boleh claim.
Reply With Quote
  #145  
Old 01-05-2018, 11:09 AM
luhur_lestari luhur_lestari is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (15)
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,641
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by badai707 View Post
macam mana dia boleh claim sebab nak kena ada dokumen dari ko?
ada org dalam terlibat biasanya ni..
Reply With Quote
  #146  
Old 03-05-2018, 08:47 AM
mikeaelectricals mikeaelectricals is offline
Regular

mikeaelectricals's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 308
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 19
Active Level
Default

bukanke allianz ni ok je ke
Reply With Quote
  #147  
Old 03-05-2018, 09:00 AM
extremeagro extremeagro is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,245
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 20
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mikeaelectricals View Post
bukanke allianz ni ok je ke
sumer insurans ok je. yg jadi tak oknya adalah ejen ngan customer tu sendiri. mereka tak sebenarnya tak sedar yang mereka ni kengkadang dah langgar clause tanpa sedar. sebab tu kene amik sikit masa utk baca polisi.
Reply With Quote
  #148  
Old 06-05-2018, 12:42 PM
a2zextra a2zextra is offline
Legendary Member

a2zextra's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Sep 2013
Posts: 15,985
Thanks (Received): 78
Likes (Received): 160
Active Level
Default

Ada aku ambil satu insurans syarikat ni untuk kereta, tetiba kereta aku breakdown tepi jalan. Then aku call nombor yang tertera untuk towing truck sampai ke rumah. Mak ai aku kena bayar RM600 upah towing, habis duit yang aku bayar setiap tahun tu pergi mana?
__________________
Doa - Usaha - Istiqamah - Tawakkal
BIMB 080590 2004 8153 MBB 55818 100 2814 :MAAHAD TAHFIZ QIAM
MBB 55829 360 6057 :KOMPLEKS AT-TAALIM
Reply With Quote
  #149  
Old 06-05-2018, 01:55 PM
leica leica is offline
Regular

leica's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Nov 2007
Posts: 394
Thanks (Received): 5
Likes (Received): 5
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by a2zextra View Post
Ada aku ambil satu insurans syarikat ni untuk kereta, tetiba kereta aku breakdown tepi jalan. Then aku call nombor yang tertera untuk towing truck sampai ke rumah. Mak ai aku kena bayar RM600 upah towing, habis duit yang aku bayar setiap tahun tu pergi mana?
Yang aku paham, kalau yang default towing 30km je rasanya kalau dalam basic premium. Nak extend jarak atau unlimited km, kena add-on rider.

Last edited by leica; 06-05-2018 at 01:57 PM..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump