Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Girls, Ladies Room

Girls, Ladies Room All general discussions focuses for ladies. Guys please STAY OUT. To join this section, apply HERE

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-09-2010, 11:55 PM
cik_eyka cik_eyka is offline
Regular

cik_eyka's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 399
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Thumbs up Perempuan anak sulung + Lelaki anak sulung - Sesuai Atau Tidak??

salam semua.. ni nk mintak pendapat korang ni.. klo perempuan anak sulung couple ngan lelaki anak sulung tu agak2nya sesuai tak? leh pegi bertahan tak?

yelah, anak sulung ni biasanya punya sifat kepimpinan, tapi takkan boleh ada 2 orang pemimpin dalam satu hubungan.. klo masing2 nk ikut kepala sendiri susah gak kan? masing2 tak nak mengalah.. apa pendapat kalian?
__________________
Quote:
saya budak chubby
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 07-09-2010, 10:46 PM
eizza115 eizza115 is offline
Active Plus

eizza115's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2008
Location: atas katil dlm rmh..
Posts: 2,706
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

salam,
rasenye sesuai kot,tapi ambil masa sbb izza dgn tunang izza pn 2,2 anak sulong..nk masuk 6 thn korg couple.kitorg baru je tunang masa puasa ke-3 haritu.insyaallah thn dpn kawin...
__________________
kite sayang awak sgt2...
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2010, 05:56 PM
ZURA-SAN ZURA-SAN is offline
Legendary Member

ZURA-SAN's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2010
Location: Miri - Bintulu - KL
Posts: 13,030
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 9
Blog Entries: 1
Active Level
Default

yang penting cara kita treat psgan kiter cena..

apapun ...moga TT bahagia dgn psgn....
Reply With Quote
  #4  
Old 19-10-2010, 03:18 PM
cik tipah cik tipah is offline
Active Plus

cik tipah's Avatar
 
Trader Rating: (13)
Join Date: Dec 2009
Posts: 2,887
Thanks (Received): 23
Likes (Received): 0
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

sebenarnya dlm bab kawin ni...kita kena terima pasangan kita seadanya. kalau dah masa bercinta perangai nya begitu jgn le harap lepas kawin dia berubah mendadak. mesti ada part2 yg mmg dia tak boleh ubah and kita nak tak nak kena terima perangani yg dah memang tak boleh ubah tu...

anak sulung ke...anak tengah ke...anak bongsu ke...yg penting memasing kena paham. give and take gitu...
Reply With Quote
  #5  
Old 19-10-2010, 03:27 PM
cik_eyka cik_eyka is offline
Regular

cik_eyka's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 399
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

yup betul betul yg penting saling memahami antara satu sama lain..
__________________
Quote:
saya budak chubby
Reply With Quote
  #6  
Old 10-11-2011, 11:15 AM
zaza nana zaza nana is offline
Active Member

zaza nana's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,126
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dulu ada dgr gak kawen sulung-sulung panas le tak ok le..

tapi alhamdulillah skang dah 6tahun kawen.. sama2 anak sulung. yang penting tolak ansur dan sabar.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-01-2017, 10:47 PM
suhaira suhaira is offline
Active Member

suhaira's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,079
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by cik_eyka View Post
salam semua.. ni nk mintak pendapat korang ni.. klo perempuan anak sulung couple ngan lelaki anak sulung tu agak2nya sesuai tak? leh pegi bertahan tak?

yelah, anak sulung ni biasanya punya sifat kepimpinan, tapi takkan boleh ada 2 orang pemimpin dalam satu hubungan.. klo masing2 nk ikut kepala sendiri susah gak kan? masing2 tak nak mengalah.. apa pendapat kalian?
Walaupun thread ni lame sangat da...saya nak reply jugak..huhu

Mase thread ni dibuka kami belum kawen lagi..

Begini citenye, nak cakap sesuai ke idak tu xdelah sebab ini semua jodoh TAPI ape yang boleh saya katekan ianya sangat mencabar sebab anak sulung ni terkenal dengan sikap keras kepala..Korang bayangkan la macam mane jadinye ye..Selalu bergaduh pasal bende2 ***** sebab masing-masing nak menang tpi xlame la sebab lepas tu baik semula..rugila gaduh lame2

Pasangan anak sulung ni besenye akan jdi lebih berdikari dan semua benda nak selesaikan sendiri selagi boleh..

Dari segi pemikiran plak akan jadi lebih matang dalam sesuatu perkara tu..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump