Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex Brokers

Forex Brokers All platform or broker companies and their Introducing Brokers could be find here. You may discuss & bring your opinion freely.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-04-2018, 11:29 AM
JudetteFx JudetteFx is offline
Newbie

JudetteFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Attached Thumbnails
NDB Atr.jpg  
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-04-2018, 12:05 PM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 13,331
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by JudetteFx View Post
alang2 dah ada free tu, test satu kali la
__________________
Dapatkan Analisa & Berita Forex Harian Disini!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
  #23  
Old 06-04-2018, 08:17 PM
husni.atirox husni.atirox is offline
Regular

husni.atirox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 275
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

TAWARAN IB ATIROX


Broker Atirox sedang mencari IB yang mempunyai pengalaman bekerja dengan broker FX.
Sekiranya anda berminat sila hubungi wakil rantau malaysia
[email protected]

spek komisen:


~forex - dari 1.8 hingga 2 pips /lot

~saham - hingga 35% dari komisen /lot

~crypto - 0.4% dari komisen setiap transaksi

~dan Bonus peratusan pemasaran kepada rakan kongsi yang berjaya.
__________________
TERSEDIA BONUS DEPOSIT-WELCOME-PRIME - CONTEST-PERKONGSIAN TERBAIK

|DAFTAR AKAUN ATIROX
|
Reply With Quote
  #24  
Old 06-04-2018, 08:27 PM
husni.atirox husni.atirox is offline
Regular

husni.atirox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 275
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
alang2 dah ada free tu, test satu kali la
Boleh cuba Tuan, perkhidmatan forex&crypto di syarikat kami boleh buat tuan nyaman.
Dan jangan lupa bagi Testimoni selepas ambil bonus atirox di thread ini

__________________
TERSEDIA BONUS DEPOSIT-WELCOME-PRIME - CONTEST-PERKONGSIAN TERBAIK

|DAFTAR AKAUN ATIROX
|
Reply With Quote
  #25  
Old 06-04-2018, 08:49 PM
husni.atirox husni.atirox is offline
Regular

husni.atirox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 275
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Review Micro account




MICRO ACCOUNT


Mikro akaun adalah perkhidmatan*Bagi mereka yang baru memulakan laluan di pasaran Forex



$1 / MIN. DEPOSIT



Leverage sehingga 1:1000



Spread dari 3.0 pips



Komisyen $0


Lot Minimal 0.01


Pelaksanaan STP


24/7 Sokongan


Strategi : Hedging, Scalping, *EA Allowing


Margin Call 100%


Stop Out 50%


Program Ganjaran:*Tahap Permulaan

One-Click Trading

Pembayaran: Wire transfer, Fasapay, Perfect money, Kredit Kad


MENDAFTAR AKAUN
__________________
TERSEDIA BONUS DEPOSIT-WELCOME-PRIME - CONTEST-PERKONGSIAN TERBAIK

|DAFTAR AKAUN ATIROX
|
Reply With Quote
  #26  
Old 09-04-2018, 06:48 AM
|||||| |||||| is offline
Legendary Member

||||||'s Avatar
 
Trader Rating: (22)
Join Date: Mar 2007
Posts: 13,331
Thanks (Received): 227
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by husni.atirox View Post
Boleh cuba Tuan, perkhidmatan forex&crypto di syarikat kami boleh buat tuan nyaman.
Dan jangan lupa bagi Testimoni selepas ambil bonus atirox di thread ini

dah register minggu lepas. Tengah tunggu dokumen siap verifikasi je ni hehehehe
__________________
Dapatkan Analisa & Berita Forex Harian Disini!
Nak Rebet Instaforex 86.67% Instaforex 1.3 Pips Automatik Setiap Hari? Affiliate Code BPEK - www.rebateifx.blogspot.com
BROKER PILIHAN SAYA : INSTAFOREX
Reply With Quote
  #27  
Old 09-04-2018, 11:47 AM
JudetteFx JudetteFx is offline
Newbie

JudetteFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by |||||| View Post
dah register minggu lepas. Tengah tunggu dokumen siap verifikasi je ni hehehehe
hantar dokumuen hari Jumaat kan?


Petang nanti mesti dah lepas punya dan dah boleh mula trade di Atirox
Reply With Quote
  #28  
Old 09-04-2018, 09:54 PM
husni.atirox husni.atirox is offline
Regular

husni.atirox's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2018
Posts: 275
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default Platform trading

MetaTrader 4

Atirox mengesyorkan memasang terminal MetaTrader 4 untuk dagangan forex. Peniaga profesional betul mempertimbangkan platform perdagangan ini salah satu yang paling mudah dan berfungsi. Inilah sebabnya mengapa hari ini MetaTrader telah menjadi piawaian industri dalam perdagangan forex dalam talian.

  • MT4 UNTUK WINDOWS
  • MT4 UNTUK MAC
  • MT4 UNTUK ANDROID
  • MT4 UNTUK IOS

LINK DOWNLOAD BOLEH DIDAPATI DI SINI

__________________
TERSEDIA BONUS DEPOSIT-WELCOME-PRIME - CONTEST-PERKONGSIAN TERBAIK

|DAFTAR AKAUN ATIROX
|
Reply With Quote
  #29  
Old 10-04-2018, 02:10 PM
JudetteFx JudetteFx is offline
Newbie

JudetteFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Hari ini i dengar berita dah ada pelanggan Atirox dari Malaysia yang sedang memproses withdrawal hasil dari trading akaun no deposit.

So i nak ucapkan tahniah ya. Jangan lupa belanja i nanti tau?
Reply With Quote
  #30  
Old 11-04-2018, 03:44 PM
JudetteFx JudetteFx is offline
Newbie

JudetteFx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2018
Posts: 16
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Jangan lupa tau abang CG semua untuk mencuba no deposit bonus dari Atirox.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump