Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Health, Fitness

Health, Fitness Discuss, debate or share all info about health. Share knowledge of fitness and tips.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #151  
Old 10-07-2014, 05:45 PM
Cellfood Cellfood is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Dec 2013
Posts: 21
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Rawatan tabib View Post
As"kum sy dawood

atas pengalaman kami lebih daripada 5 tahun dalam rawatan ini kami dapat membantu banyak org alhamdulillah semua sihat . kami yakin dapat menolong berusaha penyembuhan sakit dan penyakit.Dengan cara batin dan perubatan tradisional,tuan-tuan janganlah rasa curiga.Cara kami adalah penyembuhan.Apa salahnya anda alih kepada perubatan tradisional.Kami pelawa anda untuk mencuba dengan cara kami, kerana kami sangat yakin kami dapat menolong menyembuhkan penyakit anda dan meringankan beban yang anda tanggung selama ini.Insyaallah anda akan kembali bahagia seperti dahulu.Bayangkanlah, hidup ini sangat singkat.Kalaulah terus menerus dengan kesengsaraan, apa ertinya ini.Berusahalah sepanjang hayat.Kita sendiri yang dapat mengubah kehidupan kita.Dengan izin pertolongan Illahi, saya Dawood dengan yakin dapat membantu anda meringankan masalah anda.
1.Masalah kasih sayang, perhubungan yang renggang boleh dibantu.
2. Mengembangkan aura rezeki, keuntungan, bolehlah diusahakan.
3. Pedinding, kena unsur jahat, sihir, jin dan khadam.
4. Membuang sumpahan, karma yang telah bertapak dalam tubuh badan boleh dikeluarkan.
5. Racun, santau boleh ditawarkan dengan ketentuan-Nya.
6. Kanser, kencing manis and aids

Kami akan berusaha mencerahkan kembali aura anda.Bebaskan ikatan-ikatan negative di dalam tubuh anda.Mengeluarkan unsur-unsur tenaga kotor dari tubuh badan dan urat saraf dan fikiran anda.Sumpahan, karma kita keluarkan.Biarkan diri ini menjadi diri anda yang sebenarnya. Walaikumsalam, Terima Kasih.

Tuan puan boleh menghubungi kami untuk temu janji atau ingin mendapat keterangan lebih lanjut lagi di : 0165662254 Dawood

https://www.google.com.my/?gws_rd=cr...d+untuk+kanser
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #152  
Old 18-07-2014, 06:18 AM
Rawatan tabib Rawatan tabib is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 13
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

As"kum sy dawood

atas pengalaman kami lebih daripada 5 tahun dalam rawatan ini kami dapat membantu banyak org alhamdulillah semua sihat . kami yakin dapat menolong berusaha penyembuhan sakit dan penyakit yang tercatit di atas ini.Dengan cara batin dan perubatan tradisional,tuan-tuan janganlah rasa curiga.Cara kami adalah penyembuhan.Apa salahnya anda alih kepada perubatan tradisional.Kami pelawa anda untuk mencuba dengan cara kami, kerana kami sangat yakin kami dapat menolong menyembuhkan penyakit anda dan meringankan beban yang anda tanggung selama ini.Insyaallah anda akan kembali bahagia seperti dahulu.Bayangkanlah, hidup ini sangat singkat.Kalaulah terus menerus dengan kesengsaraan, apa ertinya ini.Berusahalah sepanjang hayat.Kita sendiri yang dapat mengubah kehidupan kita.Dengan izin pertolongan Illahi, saya Dawood dengan yakin dapat membantu anda meringankan masalah anda.
1.Masalah kasih sayang, perhubungan yang renggang boleh dibantu.
2. Mengembangkan aura rezeki, keuntungan, bolehlah diusahakan.
3. Pedinding, kena unsur jahat, sihir, jin dan khadam.
4. Membuang sumpahan, karma yang telah bertapak dalam tubuh badan boleh dikeluarkan.
5. Racun, santau boleh ditawarkan dengan ketentuan-Nya.

Kami akan berusaha mencerahkan kembali aura anda.Bebaskan ikatan-ikatan negative di dalam tubuh anda.Mengeluarkan unsur-unsur tenaga kotor dari tubuh badan dan urat saraf dan fikiran anda.Sumpahan, karma kita keluarkan.Biarkan diri ini menjadi diri anda yang sebenarnya. Walaikumsalam, Terima Kasih.

Tuan puan boleh menghubungi kami untuk temu janji atau ingin mendapat keterangan lebih lanjut lagi di : 0165662254 Dawood
Reply With Quote
  #153  
Old 19-07-2014, 01:19 AM
LiezaRxi LiezaRxi is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Cuba produk rxi.....pengasasnya bekas pesakit kanser darah tahap 4, kini dah sembuh sepenuhnya.....

ada maklumat di links....

http://produkrxi.blogspot.com/
__________________
Produk Rxi
019 2225004
Reply With Quote
  #154  
Old 15-06-2019, 07:09 PM
mattcutt mattcutt is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,973
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by lenz_ry View Post
Salam Semua, aku pernah kena kanser, Hodgkin lymphoma..... bulan March 2011 diagnos, dalam bulan April hingga June 2011 minor & major surgery a.k.a open heart surgery, ade tumbesaran pada lymph node aku sebesar 2 biji bola tenis kat area antara jantung & paru-paru..... August 2011 start kemoterapi... seriusly sakit beb, abis keras urat aku duduk kena cucuk... 2012 check up kat Alhamdulillah, CONFIRM clear...skrg alhamdulillah sihat semula... syukur pada ALLAH...
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi
Reply With Quote
  #155  
Old 14-07-2019, 10:00 PM
bell&ross bell&ross is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,431
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 115
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi
kalau tuan perlukan makanan alternatif dan sanggup makan minyak..boleh pm..tak salah untuk mencuba...
__________________
Memerlukan Pemandu Peribadi...?
Minyak kelapa dara(recommended)rm55 siap pos..
Minyak titik utk rabun jauh/dekat rm25 siap pos

Email to [email protected]
*Contact No: 0367355355 * HP: 0123914302
Reply With Quote
  #156  
Old Yesterday, 12:01 AM
imatheonlyone imatheonlyone is offline
Legendary Member

 
Trader Rating: (20)
Join Date: Mar 2009
Posts: 12,002
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 225
Active Level
Default

Makan makanan organik blh melambat Kan pertumbuhan kanser. ..

Byk pantang penyakit kanser lebih2 lagi minyak masak
Reply With Quote
  #157  
Old Yesterday, 05:24 PM
bell&ross bell&ross is offline
Active Plus

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,431
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 115
Active Level
Default

Orang yg kena kanser bukan berharap utk lambatkan kanser dari merebak...tapi pelukan makanan yg boleh menyembuhkan penyakit tersebut..selain doa dan keyakinan yg setiap penyakit ada ubatnya..kecuali mati..
__________________
Memerlukan Pemandu Peribadi...?
Minyak kelapa dara(recommended)rm55 siap pos..
Minyak titik utk rabun jauh/dekat rm25 siap pos

Email to [email protected]
*Contact No: 0367355355 * HP: 0123914302
Reply With Quote
  #158  
Old Yesterday, 06:01 PM
buffet2 buffet2 is offline
Active Member

buffet2's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,242
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi

kita kene tahu/belajar apa itu sel kanser dan cara utk mengawal sel kanser...

perkara ni sy belajar dari pengalaman sy menjaga arwah isteri yg mengidap kanser payu dara tahap 4 dan penyakit multiple scrosis...

pelbagai usaha di buat rawatan hospital dan alternatif disebabkan 2 penyakit menyerang mmg tiada harapan utk sembuh...

apa yg sy belajar kanser ni adalah makhluk yg perlukan mkanan jd cara terbaik adalah laparkan kanser...

cara laparkan sel kanser adalah puasa setiap hari selama [email protected] tahun dan mengawal pengambilan gula sb makanan sel kanser adalah gula dan alternatif spt keladi tikus dan daun rerama...

mental pesakit kanser perlu selalu positif bg mengelakkan sel kanser merebak dgn cepat...selain dari itu pesakit kanser perlu mengeluarkan peluh utk mengeluarkan sel yg mati supaya tidak menjadi sel kanser..

utk tahap yg tinggi [email protected] kimoterapi perlu bg melemahkan sel kenser dgn cepat tetapi korang masih boleh mencuba kaedah di atas jika tak nak kimo...

apa2 pun ni sekadar pendapat sy dari pengalaman yg sy lalui boleh cuba dan yakin yg menyembuhkan adalah Allah s.w.t
__________________
Semoga Allah s.w.t memberi rahmat dan hidayah kepada kita semua - Amin
Reply With Quote
  #159  
Old Yesterday, 06:10 PM
eusahawan eusahawan is offline
Active Member

eusahawan's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,198
Thanks (Received): 6
Likes (Received): 50
Active Level
My Mood:
Default

punca sakit ada kaitan dengan sikap / makanan / jin

contoh kanse ni ada macam2 jenis ....
detail boleh tengok :
https://www.youtube.com/results?sear...ad+danu+kanker
Reply With Quote
  #160  
Old Yesterday, 06:13 PM
buffet2 buffet2 is offline
Active Member

buffet2's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,242
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 11
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mattcutt View Post
Salam tuan macam Mana kesihatan tuan sekarang. Saya Hodgkin's lymphoma juga diagnosed ogos 2016. Kanser Saya masih x sembuh lagi
adik kawan sy pengidap kanser sama mcm tuan...dia hanya amalkan minum teh rerama alhamdulillah beransur pulih..

dia minum 2x sehari setiap hari selama setahun lebih...

tuan boleh cuba minum teh rerama dan bykkan berdoa semasa minum..

sy doakan tuan cepat sembuh..
__________________
Semoga Allah s.w.t memberi rahmat dan hidayah kepada kita semua - Amin
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump