Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Properties Discussions

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #281  
Old 20-06-2019, 09:49 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,389
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SMI6 View Post
tuan call agent tu tanya status loan dah lulus ke belum,

kalau agent tu slow, tuan lengah2kan or lambatkan Sign SPA pulak biar agent tu lambat dapat claim.
lain macam je ejen terus senyap tu..
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN LPPSA LOAN KERAJAAN
HUBUNGI: 019-283 4359 CHE MAT
KLIK SINI >> http://www.ceritahartanah.com << KLIK SINI
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #282  
Old 09-07-2019, 02:47 PM
bintara80 bintara80 is offline
Active Member

bintara80's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,389
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 12
Active Level
Default

life upgraded...

bakal-bakal ejen aku dah kena sediakan business proposal sebelum diterima masuk ke dalam agensi. konsep sama macam nak pitching investor.
__________________
EJEN RUMAH/TANAH REN00171 ~ EJEN LPPSA LOAN KERAJAAN
HUBUNGI: 019-283 4359 CHE MAT
KLIK SINI >> http://www.ceritahartanah.com << KLIK SINI
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump