Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 21-12-2011, 10:00 AM
ihw666 ihw666 is offline
Super Active

ihw666's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2010
Posts: 6,060
Thanks (Received): 21
Likes (Received): 2
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by astagold.UMOFX View Post
kalau slow, boleh cuba broker lain yg juga ada mobile platform yg boleh digunakan kat tap 10 tu, boleh tengok ada perbezaan ke tak.

bagus juga kalau dapat tau sama ada slow tu disebabkan broker yg berlainan atau pun sebab tab 10 tu sendiri

tab 10 tu apa ye?
samseng 10.1.. yang selow tu.. ialah system mt4 tu... loading lembab...
hehe.. bleh try demo punyo.. haha..
__________________
outcall urut untuk wanita
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 21-12-2011, 11:46 PM
Viere Viere is offline
CG Top Poster Club

Viere's Avatar
 
Trader Rating: (52)
Join Date: Aug 2008
Posts: 26,579
Thanks (Received): 180
Likes (Received): 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by astagold.UMOFX View Post
Jom senaraikan broker yg ada mobile paltform kat sini utk memudahkan rujukan.

Sebutkan nama broker, nama mobile paltform (tak semestinya yg berasaskan mt4) dan mobile os yg diperlukan (window mobile, android,iphone) dan kalau rajin, brand dan model hp yg support mobile platform tersebut.

Maklumat dari input akan di update di post ini.

Broker, nama platform dan asas platform, mobile os, mobile phone brand dan model. (akan susun ikut abjad nanti, pelan2)

1. EXNESS -MT 4 android , apple dan blacberry (input oleh haudli)
2. IKO - MT4 mobile (input oleh rozaidi)
3. insta forex -window mobile. (input oleh potetojb), Instaforex - Android, Web trader, Iphone 4, Ipad,(input oleh lizzqute.)
4. lite forex -window mobile. (input oleh potetojb)
5. forex4you - Forex4you MT4 iPhone , Forex4you MT4 Android , Forex4you MT4 iPad , Forex4you MT4 Windows Mobile , Forex4you MT4 Webtrader , Application for windows (tablet).
6. Roboforex - MT4 AndroidTrader Mobile Trading Platform..(input oleh Dene)
7. uwcfx - uwc itrader untuk ipad, iphone, ipod - uwc btrader untuk blackberry - uwc atrader untuk android base - uwc 4 mobile untuk Pocket PC with Microsoft Windows Pocket PC 2002 or higher - uwc 4 mobile smartphone untuk Smartphone based on Microsoft Windows Mobile 2003 SE for Smartphones or higher (input oleh Pokcak)
8. umofx - MetaTrader 4 Mobile System requirements: Pocket PC Windows Pocket PC 2002 OS and higher. MetaTrader 4 Mobile Smartphone Edition (SE)System requirements: Smartphone, Windows Mobile 2003 for Smartphones and higher.
9.fxcl -android..blackberry..iphone (input oleh Jinlapar)
Silap sikit tu. Blackberry. hehe Satu lagi EXNESS ada Windows Mobile dan Windows Mobile SE
Reply With Quote
  #23  
Old 22-12-2011, 09:54 AM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Legendary Member

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 13,054
Thanks (Received): 601
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Viere View Post
Silap sikit tu. Blackberry. hehe Satu lagi EXNESS ada Windows Mobile dan Windows Mobile SE
ok dah update

wakil broker lain lom nak update ke
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FBS/*** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful. best broker: http://www.fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
  #24  
Old 29-12-2011, 05:37 PM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Legendary Member

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 13,054
Thanks (Received): 601
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

dah install mobile platform utk fxprimus kat iphone 3GS

tapi bukan dalam bentuk mt4 mobile

kena belajar benda baru lagi la camni
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FBS/*** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful. best broker: http://www.fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
  #25  
Old 30-12-2011, 11:29 AM
Faizudin Faizudin is offline
Super Active

Faizudin's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Apr 2011
Location: 3rd Rock From Sol
Posts: 6,033
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 200
Active Level
My Mood:
Default

Terbaru broker Trading Point. Ada web trader,android,iphone,ipad dan blackberry.
Reply With Quote
  #26  
Old 30-12-2011, 11:35 AM
moneymaker3000 moneymaker3000 is offline
CG Top Poster Club

moneymaker3000's Avatar

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2007
Location: KL
Posts: 24,611
Thanks (Received): 288
Likes (Received): 171
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

ikofx ada untuk mt4 windows mobile, ipad, iphone, android dan blackberry
Reply With Quote
  #27  
Old 30-12-2011, 11:46 AM
astagold.UMOFX astagold.UMOFX is offline
Legendary Member

astagold.UMOFX's Avatar
 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jul 2008
Location: INSIDE BAR
Posts: 13,054
Thanks (Received): 601
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by moneymaker3000 View Post
ikofx ada untuk mt4 windows mobile, ipad, iphone, android dan blackberry
yg utk iphone tu dia dalam bentuk mt4 mobile ke dalam bentuk platform lain?
__________________
LOBSTER >>>IB & REBET UMOFX/FBS/*** ym/skype sihat2u4u<<< LOBSTER
Jom ternak LOBSTER h/p 019-728 2355. genuine brokers help u make money, scam brokers dont! pls be careful. best broker: http://www.fbs.com/?ppu=1949
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump