Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-12-2011, 08:51 PM
En.Ann En.Ann is offline
Regular

En.Ann's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 261
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default [Pertanyaan]Team Forex Putrajaya

Salam Otai CG semua,
Segan nak buka thread kat section ni sebenarnya
tapi memandangkan semangat dalam dunia me"Morex" ni terpaksa
lah tebalkan screen PC jap..

Saya baru lagi dalam dunia Forex ni, baru 2-3 bulan merangkak dalam dunia forex yang penuh liku ni.
Masih merasa Lost yang sentiasa menyengat untuk patahkan semangat,
tapi minat masih kuat lagi untuk teruskan semua ni.
Sebab tu saya nak tanya kat CG ni ada tak otai2 Forex yang buat Team area Putrajaya.
Kalau ada den nak minta join sebab nak perkemaskan lagi teknik-teknik yang dipakai oleh otai2 yang dah lama dalam bidang ni.

Lagipun ada banyak kebaikan yang den nampak kalau ada Team, tak ada lah lost tension sorang2..boleh luahkan perasaan..

Boleh kongsi teknik-teknik dan pengalaman dunia forex dan Trade sama-sama.
Reply With Quote
Thanks N/A thanked for this post
Paid Advertisement
  #2  
Old 06-12-2011, 08:53 PM
kalamsiber kalamsiber is offline
Super Active

kalamsiber's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Feb 2011
Location: tanah merah
Posts: 8,403
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

meh meh sape dok san tolong tt hehe
__________________
~yAng tErBang iTu kaMBing~
~seNyum iTu paNadOl~
Reply With Quote
  #3  
Old 06-12-2011, 08:54 PM
En.Ann En.Ann is offline
Regular

En.Ann's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jan 2011
Posts: 261
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kalamsiber View Post
meh meh sape dok san tolong tt hehe
kalau dok kampung boleh jumpa bro jer..
Reply With Quote
  #4  
Old 06-12-2011, 09:03 PM
supersaya supersaya is offline
Active Member

supersaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Feb 2011
Location: dalam MT4
Posts: 1,973
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

jumak la ngan masta paranormal, siap ada markas lg nanti tt bleh bogel sama2 ngan geng2 bogel
Reply With Quote
  #5  
Old 06-12-2011, 09:09 PM
meijin meijin is offline
Legendary Member

meijin's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Oct 2008
Location: metaʇɹɐpǝɹ4
Posts: 11,657
Thanks (Received): 113
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by supersaya View Post
jumak la ngan masta paranormal, siap ada markas lg nanti tt bleh bogel sama2 ngan geng2 bogel
lucas!
__________________
INSTAFOREX AFFiliate code = DPRZ
[WTS] New & Original Authentic ⛛⛛⛛
|Sugarcane| |Momotaro| |LEVI's| |Replay|
Reply With Quote
  #6  
Old 06-12-2011, 09:58 PM
azam575 azam575 is offline
CG Hardcore

azam575's Avatar
 
Trader Rating: (62)
Join Date: Jul 2007
Location: Tanjung Puteri BAhru
Posts: 97,115
Thanks (Received): 696
Likes (Received): 107
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by En.Ann View Post
Salam Otai CG semua,
Segan nak buka thread kat section ni sebenarnya
tapi memandangkan semangat dalam dunia me"Morex" ni terpaksa
lah tebalkan screen PC jap..

Saya baru lagi dalam dunia Forex ni, baru 2-3 bulan merangkak dalam dunia forex yang penuh liku ni.
Masih merasa Lost yang sentiasa menyengat untuk patahkan semangat,
tapi minat masih kuat lagi untuk teruskan semua ni.
Sebab tu saya nak tanya kat CG ni ada tak otai2 Forex yang buat Team area Putrajaya.
Kalau ada den nak minta join sebab nak perkemaskan lagi teknik-teknik yang dipakai oleh otai2 yang dah lama dalam bidang ni.

Lagipun ada banyak kebaikan yang den nampak kalau ada Team, tak ada lah lost tension sorang2..boleh luahkan perasaan..

Boleh kongsi teknik-teknik dan pengalaman dunia forex dan Trade sama-sama.
bagus nie ... trade dalam kumpulan .. baru best hehehe ....
__________________
OFFICIAL INSTAFOREX SUPPORTER-*DOA*USAHA*ILMU*TAWAKAL*
- UTK DEPOSIT USD KE AKAUN INSTAFOREX SILA CALL/SMS 0199112018(sedanfx)
AUTOMATIK PIPS REBET + BONUS TANPA DEPOSIT 1500USD BILA REGISTER AKAUN INSTAFX DENGAN SAYA!!!
Reply With Quote
  #7  
Old 06-12-2011, 10:17 PM
falyloan falyloan is offline
Regular

falyloan's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Nov 2007
Posts: 318
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Den tiap-tiap bulan turun meeting Putrajaya.
Ok jgk ni mlm boleh TT porex plk
__________________
"Always aim for the sky....for it you fail,
at least you can reach the clouds"


https://www.facebook.com/mywithdrawfx --> FREE signal fx
Reply With Quote
  #8  
Old 06-12-2011, 10:45 PM
danzaimar danzaimar is offline
Legendary Member

danzaimar's Avatar
 
Trader Rating: (37)
Join Date: Oct 2008
Location: Depan Monitor
Posts: 11,505
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

TT putrajaya kat mana??sy kerja sana..
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
=DAFTAR LITEFOREX & DAPATKAN 70% REBATE=
-OFFICIAL IB/LOCAL DEPOSIT MOCAZ -
= DEPO : RM 4.2/USD WDRAW : RM4.0/USD =
CALL/SMS/WHATSAPP : 012-3295100 (MR DANZ)
Reply With Quote
  #9  
Old 06-12-2011, 11:04 PM
Dene Dene is offline
Active Member

Dene's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Oct 2009
Posts: 1,363
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm bro lobey.. otai putrajaya..
Reply With Quote
  #10  
Old 06-12-2011, 11:16 PM
Lobey Lobey is offline
Active Plus

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Location: GoheadGostan State
Posts: 3,835
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 24
Active Level
My Mood:
Default

uikkk..mana ade.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump