Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Forex > Forex General Discussion

Forex General Discussion General discussion of forex trading. Any common discussion related of forex could be find here except of Forex systems.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-07-2011, 10:51 PM
scalperzmania... scalperzmania... is offline
Active Plus

scalperzmania...'s Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2009
Location: binary
Posts: 4,289
Thanks (Received): 1308
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
scalperzmania: sbb tu ko kena tolongkan diri ko 99.9%
scalperzmania: 0.1% tu
scalperzmania: dr pertolongan orang kalau nk berjaya
scalperzmania(07/19/2011 9:36:39 PM) : aku pun trade kadang rugi kdg utg
scalperzmania(07/19/2011 9:36:43 PM) : mcm ko jugak
Araaf Akmal(07/19/2011 9:37:03 PM) : tapi dah berjaya kan...
Araaf Akmal(07/19/2011 9:37:06 PM) :
Araaf Akmal(07/19/2011 9:37:26 PM) : saya makin teruk kot
Araaf Akmal(07/19/2011 9:37:41 PM) : kalau nak ada sorang guide
Araaf Akmal(07/19/2011 9:37:46 PM) : umur scalperz berapa?
scalperzmania(07/19/2011 9:37:56 PM) : kwn aku sorang trade forex
scalperzmania(07/19/2011 9:38:05 PM) : konon nk merubah kehidupan
scalperzmania(07/19/2011 9:38:12 PM) : study punya study
scalperzmania(07/19/2011 9:38:16 PM) : x berjaya jugak
scalperzmania(07/19/2011 9:38:29 PM) : skang ko tau dia jadi apa sekarang
scalperzmania(07/19/2011 9:38:34 PM) : peniaga ikan
scalperzmania(07/19/2011 9:38:37 PM) :
Araaf Akmal(07/19/2011 9:38:46 PM) : tak nak macamtu...
scalperzmania(07/19/2011 9:38:47 PM) : maju plak tu dia berniaga
scalperzmania(07/19/2011 9:39:00 PM) : dh mmg bkn rezeki dia dlm forex

Tapi se-USAHA mana pun kita cabang rezeki tu luas. Rezeki untung/rugi Tuhan yang bagi. Kalau itu dah takdir rezeki dalam forex atau tak ada rezeki dalam forex. Anda patut terima...sebab Tuhan lebih mengetahui
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
REGISTER!EXNESS 100% REBET + 25%BONUS:)paid
CLICK HERE EXNESS MALAYSIA WEBSITE
http://www.facebook.com/scalperzmania 24hours X 7days TELEGRAM username: SCALPERZMANIA
LOCAL DEPOSIT/WITHDRAW(ANYBANK)
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 19-07-2011, 10:52 PM
AuraSuccess_88 AuraSuccess_88 is offline
CG Hardcore

AuraSuccess_88's Avatar
 
Trader Rating: (159)
Join Date: Apr 2010
Posts: 69,872
Thanks (Received): 178
Likes (Received): 5
Blog Entries: 7
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azam575 View Post
hehehehe ...

perbualan mantap ....

kalau buleh semua nak dapat BEBAS KEWANGAN dengan BERFOREX .. aku pon nak hehehe ...
mudahnya berforex kan?segalanya boleh selesai ngan berforex
Reply With Quote
  #13  
Old 19-07-2011, 10:52 PM
manpk manpk is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2010
Location: BD
Posts: 539
Thanks (Received): 26
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Nanti bukan bebas kewangan tapi bebas diawang awangan.
Reply With Quote
  #14  
Old 19-07-2011, 10:53 PM
silentkiller silentkiller is offline
Active Member

silentkiller's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,100
Thanks (Received): 19
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

myb dy perlu wat income offline dulu..
minta mak dy modal sikit..
mcm jual aiskrim or ap2 la..
untuk kumpul modal fx
sambil tu dy boleh trade demo..

cari betul2 style trading y kena dgn jiwa dy..
pas tu terus baiki apa kelemahan style y dy pilih..
sambil jual aiskrim sambil trade..

susah nak dpt rezeki selepuk jatuh atas kepala..
(tgk je iqd lom rv lg)..

myb bro scalpz boleh jd mentor dy..huhu

bila baca bro ad kata jual brg utk modal fx..
sy pun br jual xperia x10 utk membesarkan modal fx..huhu

p/s:nasihat dari newbie fx..
Reply With Quote
  #15  
Old 19-07-2011, 10:56 PM
scalperzmania... scalperzmania... is offline
Active Plus

scalperzmania...'s Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2009
Location: binary
Posts: 4,289
Thanks (Received): 1308
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Allah Tak Akan Ubah Sehingga Kita Berubah
Ungkapan di atas adalah satu Sunnatullah yang telah Allah tetapkan buat hamba-hambaNya. Ia bukanlah ungkapan yang tidak lazim dibicarakan malah hampir setiap dari kita amat arif tentang ayat ini.

Allah telah berfirman di dalam Al-Quran: “….Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga mereka sendiri mengubah nasib mereka….” (Ar-Ra’du:11)
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
REGISTER!EXNESS 100% REBET + 25%BONUS:)paid
CLICK HERE EXNESS MALAYSIA WEBSITE
http://www.facebook.com/scalperzmania 24hours X 7days TELEGRAM username: SCALPERZMANIA
LOCAL DEPOSIT/WITHDRAW(ANYBANK)
Reply With Quote
  #16  
Old 19-07-2011, 10:57 PM
BaLL78 BaLL78 is offline
Active Member

BaLL78's Avatar
 
Trader Rating: (1)
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,495
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

ha3.... aku dulu pun scalper gak... masa tu focus... popit 400-800 1mgu...
skrg takleh dah... tak focus da.... komitmen banyak.... nak scalp pun takda masa sgt....... pernah dulu tkr cara trade...mc berkali2.... mgkin teknik tak serasi....
nak trade ne kena ada basik kuat... trade apa yg kita nampak... serasi ngan teknik... mental kena kuat... klu tak jd mat depo la jadi nya....
aku lama da tak trade.... rindu plak...
apa pun klu nak trade jugak.... " jgn jd anjing ngan bayang2 da le... @ yg di kejar tak dpt... yg di kendung bagi ngan Broker" he3
Nabil kata.. lu pikir la sendiri....
Reply With Quote
  #17  
Old 19-07-2011, 10:58 PM
Norazwan Norazwan is offline
Active Member

Norazwan's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2010
Posts: 1,427
Thanks (Received): 43
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

nice info....

thanks for sharing....

byk lg perlu belajar rupanye...
Reply With Quote
  #18  
Old 19-07-2011, 10:58 PM
Jeb Jeb is offline
CG Top Poster Club

Jeb's Avatar
 
Trader Rating: (17)
Join Date: Jan 2007
Location: Rumah
Posts: 39,505
Thanks (Received): 111
Likes (Received): 12
Active Level
My Mood:
Default

rajin pulak melayan ye bang.ehehehee
__________________
siggy untuk disewa
Reply With Quote
  #19  
Old 19-07-2011, 10:59 PM
zamreda zamreda is offline
CG Top Poster Club

zamreda's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2008
Posts: 31,388
Thanks (Received): 47
Likes (Received): 1
Active Level
Default

semangat kuat tu nak tarik 1k usd...

jgn gopoh2..main sikit2...nie tgk kawan pakai ferari ko pon nak pakai lambo...
Reply With Quote
  #20  
Old 19-07-2011, 10:59 PM
scalperzmania... scalperzmania... is offline
Active Plus

scalperzmania...'s Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Sep 2009
Location: binary
Posts: 4,289
Thanks (Received): 1308
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Sampai mak dia dah call saya sekarang. Nak tanya tentang forex

Please jangan fikir bukan2. Fikirkan positif. mak dia sayang kat anak dia, nak anak berjaya. Mungkin dalam forex atau mungkin tidak.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
REGISTER!EXNESS 100% REBET + 25%BONUS:)paid
CLICK HERE EXNESS MALAYSIA WEBSITE
http://www.facebook.com/scalperzmania 24hours X 7days TELEGRAM username: SCALPERZMANIA
LOCAL DEPOSIT/WITHDRAW(ANYBANK)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump