Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > Official News, Current Issues

Official News, Current Issues Discuss daily updated official news from tv to newspapers, current issues from locals to all around the world.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #421  
Old 12-06-2019, 03:45 PM
epozer epozer is offline
Legendary Member

epozer's Avatar
 
Trader Rating: (33)
Join Date: Aug 2010
Posts: 14,298
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 342
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by azmann33 View Post
Sheraton kot.
CCTV bersepah..

nanti polis pi amik rakaman tu,nampak lah sapa masuk bilik mana.

jangan CCTV rosak pulak /dipaksa padam pada tarikh 10/11 Mei.
benda bulih denial buat apo siasat.... lambat laun akan bertemu jua klau betol dia
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #422  
Old 12-06-2019, 03:46 PM
alberq alberq is offline
Legendary Member

alberq's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: Apr 2009
Location: eastland, UK
Posts: 11,725
Thanks (Received): 34
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

hareee jenis spesis main juboooo jilake
Reply With Quote
  #423  
Old 12-06-2019, 03:46 PM
BenVentures BenVentures is online now
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,450
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 527
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SeeZ View Post
hahaha.. bukan tak boleh terima, tapi masih denial syndrome..pasal kena kat PH.. cuba kena ke pembangkang, laju dan pantas
Lol. There could be PasUmno agent in PKR.
Reply With Quote
  #424  
Old 12-06-2019, 03:47 PM
SMI6 SMI6 is offline
Active Member

SMI6's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2016
Posts: 1,511
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 230
Blog Entries: 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by bell&ross View Post
Kak wan azizah timbalan pm sangat peduli....

Pihak di negeri balak berendam "tak tau" ada perlombongan disitu....kihkihkih..
Senangnya hidup.....

Abang pernah pergi jerman..?.....kihkihkih..
Abg tak yah la nak compare dgn jerman org Malaysia duduk rumah PPR / low cost pun buang sampah, kencing tepi tangga, berak kat tangga pun ramai lagi.

Compare dgn Singapore ke Thailand dah la.

We luv America we also luv china hahahaha.
Reply With Quote
  #425  
Old 12-06-2019, 03:47 PM
akecema akecema is online now
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 17,635
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 662
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by iamloco View Post
Boleh jd video asal high resolution dan terang,lps dah edit deepfake, dia edit jd kabur2 konon jd mcm hidden camera
kene tau jugak, cahaya bang
stakat ni, nampak cahaya dr TV sahaja
xtau la sebenarnye terang pastu edit kasi gelap, cuma pelik pesal cahaya TV normal
__________________
Reply With Quote
  #426  
Old 12-06-2019, 03:50 PM
akecema akecema is online now
Legendary Member

akecema's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Jan 2007
Location: Diamond Bay
Posts: 17,635
Thanks (Received): 205
Likes (Received): 662
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by bell&ross View Post
Hart attack abang sendiri tanggung...buka aib org lain...abang tak sanggup nk tanggung.....

Lagi pun abang sedang amalkan minyak kelapa dara...insyallah selamat dari hart attack......kihkihkih...

Nasib baik minyak kelapa dara tak pandai buka aib org...kalau tak dh lama abang rotankan.....kihkihkih..
itu abg kene buat complain fitnah ni kat malaysiakini bang
sbb yg fitnah ni malaysiakini yg buat
p buat email atau riot depan opis die
saya paham perasaan abg tau, semua org tau malaysiakini tu mmg kaki fitnah

kalo telan air kelapa dara satu baldi, tp dok depan komputer xguna jugak bang
kene heart attack jugak
__________________
Reply With Quote
  #427  
Old 12-06-2019, 03:55 PM
BenVentures BenVentures is online now
Super Active

BenVentures's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2018
Posts: 8,450
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 527
Active Level
Default

I'd be happy if Azmin immediately come clean and deny everything
Reply With Quote
  #428  
Old 12-06-2019, 04:05 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 9,395
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1296
Active Level
Default

Video intim: Bukan budaya politik kita - Nurul Izzah


3:41 petang (Dikemaskini 3:41 petang)

Bekas naib presiden PKR, Nurul Izzah Anwar menyifatkan hari ini sebagai paling menyedihkan apabila negara kembali terpalit dengan politik kotor melalui penyebaran video intim yang dikaitakan dengan seorang menteri.

Anggota Parlimen Permatang Pauh itu mendakwa, penyebaran video berkenaan adalah satu bentuk kegilaan dengan tuduhan jahat untuk menjatuhkan musuh politik.

"Ia tidak mempunyai tujuan lain daripada mematikan karier, reputasi dan pemimpin dengan menggunakan serangan peribadi dan fitnah yang kotor.

"Kita mesti bersatu dalam mengutuk perkara itu dan perlu memisahkan diri daripada menyebarkannya (fitnah)," katanya dalam satu kenyataan.

Nurul Izzah turut menzahirkan rasa simpati terhadap keluarga pihak yang menjadi mangsa fitnah berkenaan.

Semalam Malaysiakini melaporkan satu rakaman video intim membabitkan dua lelaki ditularkan secara sistematik kepada beberapa wartawan dan anggota parti politik.

Melalui video itu salah seorang lelaki terbabit didakwa menteri kabinet.

Beberapa wartawan Malaysiakini dipelawa menyertai dua kumpulan WhatsApp yang dinamakan sebagai “Jemputan Hari Raya ###” dan klip video tersebut dikongsikan di situ.

Awal pagi tadi, lelaki yang dikaitkan dengan video intim bersama seorang lagi lelaki didakwa sebagai menteri kabinet membuat pengakuan bersumpah bahawa dia memang terlibat dalam aksi tersebut.

Haziq Abdullah Abdul Aziz yang juga setiausaha sulit kanan Shamsul Iskandar Md Akin itu mendakwa video tersebut dirakam pada 11 Mei lalu di sebuah bilik hotel di Sandakan.

Sementara itu Nurul Izzah berkata, politik kotor itu tidak sepatutnya berlaku dan sepatutnya semua pihak perlu fokus kepada perkara lebih penting untuk negara.

"Mari kita fokus pada perkara yang lebih penting. Untuk menjadikan Malaysia lebih baik.

"Toksik jahat ini bukan sebahagian daripada budaya politik kita," katanya.

souce malaysiakini
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
  #429  
Old 12-06-2019, 04:09 PM
Don Malaya Don Malaya is online now
CG Top Poster Club

Don Malaya's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2011
Location: Full Time Trader
Posts: 27,017
Thanks (Received): 342
Likes (Received): 455
Active Level
My Mood:
Default

__________________

Institution Forex Indicator
Real.Informed.Transparent
Reply With Quote
Likes Hayy liked this post
  #430  
Old 12-06-2019, 04:10 PM
Encik Sponge Encik Sponge is online now
Active Plus

Encik Sponge's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Jul 2013
Posts: 3,819
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 232
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by jaws_am View Post
Video intim: Bukan budaya politik kita - Nurul Izzah


3:41 petang (Dikemaskini 3:41 petang)

Bekas naib presiden PKR, Nurul Izzah Anwar menyifatkan hari ini sebagai paling menyedihkan apabila negara kembali terpalit dengan politik kotor melalui penyebaran video intim yang dikaitakan dengan seorang menteri.

Anggota Parlimen Permatang Pauh itu mendakwa, penyebaran video berkenaan adalah satu bentuk kegilaan dengan tuduhan jahat untuk menjatuhkan musuh politik.

"Ia tidak mempunyai tujuan lain daripada mematikan karier, reputasi dan pemimpin dengan menggunakan serangan peribadi dan fitnah yang kotor.

"Kita mesti bersatu dalam mengutuk perkara itu dan perlu memisahkan diri daripada menyebarkannya (fitnah)," katanya dalam satu kenyataan.

Nurul Izzah turut menzahirkan rasa simpati terhadap keluarga pihak yang menjadi mangsa fitnah berkenaan.

Semalam Malaysiakini melaporkan satu rakaman video intim membabitkan dua lelaki ditularkan secara sistematik kepada beberapa wartawan dan anggota parti politik.

Melalui video itu salah seorang lelaki terbabit didakwa menteri kabinet.

Beberapa wartawan Malaysiakini dipelawa menyertai dua kumpulan WhatsApp yang dinamakan sebagai “Jemputan Hari Raya ###” dan klip video tersebut dikongsikan di situ.

Awal pagi tadi, lelaki yang dikaitkan dengan video intim bersama seorang lagi lelaki didakwa sebagai menteri kabinet membuat pengakuan bersumpah bahawa dia memang terlibat dalam aksi tersebut.

Haziq Abdullah Abdul Aziz yang juga setiausaha sulit kanan Shamsul Iskandar Md Akin itu mendakwa video tersebut dirakam pada 11 Mei lalu di sebuah bilik hotel di Sandakan.

Sementara itu Nurul Izzah berkata, politik kotor itu tidak sepatutnya berlaku dan sepatutnya semua pihak perlu fokus kepada perkara lebih penting untuk negara.

"Mari kita fokus pada perkara yang lebih penting. Untuk menjadikan Malaysia lebih baik.

"Toksik jahat ini bukan sebahagian daripada budaya politik kita," katanya.

souce malaysiakini

mentang2 dia pon ada bideo
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump