Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Ask To Buy Items, Services

Ask To Buy Items, Services Post here if you needed/would like to get/purchase any products, stuffs & items, or even any services

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-04-2014, 06:51 AM
eizjoe eizjoe is offline
Super Active

eizjoe's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jan 2009
Posts: 6,158
Thanks (Received): 22
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

Pagi buta baru dpt idea ke TT
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 06-04-2014, 08:31 AM
ramos ramos is offline
Super Active

ramos's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2009
Posts: 6,779
Thanks (Received): 144
Likes (Received): 54
Active Level
My Mood:
Default

ape kate tt try convert dl
Reply With Quote
  #23  
Old 06-04-2014, 08:34 AM
basyir89 basyir89 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (1)
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,252
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pm tt, berminat
Reply With Quote
  #24  
Old 06-04-2014, 08:37 AM
soulsix soulsix is offline
Super Active

soulsix's Avatar
 
Trader Rating: (14)
Join Date: Mar 2009
Location: Batu Pahat
Posts: 5,865
Thanks (Received): 8
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by periamuda View Post
Pakai converter je la pdf ke word. Apa susah2 nak taip balik. Ni taip balik buku org mcm plagiat karya org lain je. Kerja taip-menaip ni aku minta advance dulu baru aku buat kerja kalo kena bayar atau bayar lepas siap mmg tak amek la.
kalau locked pdf takleh convert kan?
tu yg nak suh taip semula
bukan setakat taip semula tp "jika anda ingin melakukan sebarang penambahan isi pada ebook tersebut amatlah dialukan.. Kiranya, anda akan hasilkan satu ebook baru untuk saya tapi isi semuanya refer kepada ebook yg saya akan bagi pada anda"
Reply With Quote
  #25  
Old 06-04-2014, 08:59 AM
stargazer89 stargazer89 is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

pm jugak.macam best je mengisi masa sambil tambah duit poket.xdpt jadi novelis..jd rewriter pun hokey
Reply With Quote
  #26  
Old 06-04-2014, 09:01 AM
hasremi hasremi is offline
Active Member

hasremi's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,418
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm utk wife sy dari tak buat apa kat rumah..
Reply With Quote
  #27  
Old 06-04-2014, 09:16 AM
aiman2u aiman2u is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Mar 2011
Posts: 485
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

pm juga tt, sy tengah2 free ni..
Reply With Quote
  #28  
Old 06-04-2014, 09:20 AM
razali91 razali91 is offline
Regular

 
Trader Rating: (2)
Join Date: Nov 2011
Posts: 404
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

tt pm sy.. berminat ni.. nak cari duit tambhan utk renew roadtax kereta ni
__________________
CARIGOLD MOST WANTED SCAMMER
- MOHD IZAT HELMI BIN UMAR.

BEWARE OF THIS PERSON!!
Reply With Quote
  #29  
Old 06-04-2014, 09:28 AM
Jedi Jedi is offline
CG Top Poster Club

Jedi's Avatar
 
Trader Rating: (19)
Join Date: Feb 2009
Posts: 41,684
Thanks (Received): 155
Likes (Received): 1353
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by drinho View Post
Assalamualaikum,

Saya memerlukan 2-3 orang writer yang sanggup untuk "rewrite" balik beberapa ebook ni.. Ebook tersebut adalah dalam format pdf, berbahasa melayu dan ada beberapa niche yang boleh anda pilih macam ebook panduan cinta, panduan malam pertama, panduan cara hilangkan tabiat merokok n etc..

Apa yang saya mahu anda lakukan ialah just "rewrite" balik aje ebook tersebut dalam format "Word", jika anda ingin melakukan sebarang penambahan isi pada ebook tersebut amatlah dialukan.. Kiranya, anda akan hasilkan satu ebook baru untuk saya tapi isi semuanya refer kepada ebook yg saya akan bagi pada anda..

Bayaran bergantung pada hasil kerja n tulisan anda dan anda boleh dibayar dalam lingkungan RM200-RM600 untuk 1 ebook yang anda hasilkan..

So, tunggu ape lagi.. Cepat grab offer ni sebab limited offer..

Tq..



Salaam.

Berminat.

Check Visitor Messages.

PS: Pernah kerja dengan forumer astrowan kat forum wangolds.
__________________

WTS
GOLD Kausar Pure Natural Honey (RM50)
CD inggeris/melayu RM20 setiap satu.
Ruang signature saya untuk disewa (RM30/80)
Hot Wheels (Baru)|Burt's Bees Res-Q Ointment| CD case (terpakai)

Reply With Quote
  #30  
Old 06-04-2014, 10:23 AM
Dzoolhelmi™ Dzoolhelmi™ is offline
Legendary Member

Dzoolhelmi™'s Avatar
 
Trader Rating: (85)
Join Date: Dec 2008
Location: Seremban N9
Posts: 10,486
Thanks (Received): 158
Likes (Received): 4
Active Level
My Mood:
Default

senangnya koje. PM saya jugak
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump