Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #261  
Old 13-04-2019, 10:55 AM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,801
Active Level
My Mood:
Default

sim ni klu tak topup tak expired mcm telco lain kan?
rsnya aku dh lama tak topup masih aktif lg ni. sje je nk try sim.
topup rm10 je sejak beli dulu.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #262  
Old 15-04-2019, 09:11 AM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,653
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 131
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Rizal View Post
sim ni klu tak topup tak expired mcm telco lain kan?
rsnya aku dh lama tak topup masih aktif lg ni. sje je nk try sim.
topup rm10 je sejak beli dulu.
klu xde apa2 aktiviti, cukup 91 hari kene terminate..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #263  
Old 15-04-2019, 07:21 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,224
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 57
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ajey_05 View Post
dulu rasanya awal2 thread aku ada post....

korang beli je iphone 5s 2nd.... byk yg murah tu..buat modem... abeh cite... aku ckp sb aku buat... aku pakai sejak simm dpt free dulu lg..la ni buat backup klu line utama aku celcom koutanya mcm nak habis..

aktifkan seminggu rm20..unlimited.. donlod movie pun blh.. tp ko kena pastikan la yg kwsn ko tu 4g unifi ni... klu tk..sia2 je.. jgn kata aku tipu pulak...

nota: rm20 seminggu ialah utk service 4g shj...klu hanya dpt 3g..langung tk bgerak line ko...
ye.kawasan umah ada 4g..skrg hotspot guna phone nova 2i..kot masuk modem speed lagi mencanak ke..
Reply With Quote
  #264  
Old 15-04-2019, 07:48 PM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,801
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
klu xde apa2 aktiviti, cukup 91 hari kene terminate..
aktiviti tu mksdnya call,sms kn?
buka kena topup
Reply With Quote
  #265  
Old 15-04-2019, 09:54 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,224
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 57
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Rizal View Post
aktiviti tu mksdnya call,sms kn?
buka kena topup
yg wajibnya kena ada topup dalam 90 hari tu...
Reply With Quote
  #266  
Old 15-04-2019, 11:27 PM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,801
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by BOCEH View Post
yg wajibnya kena ada topup dalam 90 hari tu...
Making any calls, sending SMS or browsing will keep your line active.

dah kompemkn kat website xyh topup pun xpe asalkan ade usage
aku last topup 2 Dec 2018 dah 4 bulan lebih rsnya. nombor utk call in je.
Reply With Quote
  #267  
Old 16-04-2019, 09:19 AM
fms fms is online now
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,653
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 131
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Rizal View Post
aktiviti tu mksdnya call,sms kn?
buka kena topup
yup..topup bole juga tapi x semestinya topup..
sebarang panggilan dan sms keluar, guna data walau 1MB, topup atau beli pakej akan mengaktifkan akaun..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://neswery.com/4T7
Buat duit dengan shortlink - https://join-adf.ly/19937059
Reply With Quote
  #268  
Old 16-04-2019, 07:28 PM
BOCEH BOCEH is offline
CG Top Poster Club

BOCEH's Avatar
 
Trader Rating: (39)
Join Date: May 2009
Location: whatsaap : 014 253 6885
Posts: 28,224
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 57
Active Level
Default

ok.2..cun kalau camtu
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump