Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CONSUMERS, FRAUD, ILLEGAL ACTIVITES > Consumers > Consumer Complaints

Consumer Complaints This section is for serious poster (as a consumer) who like to share their unsatisfying of using products or services by reporting all misconducts, errors, flaws & failures. Attaching some images or videos are recommended.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-04-2019, 06:44 PM
cryptodoge cryptodoge is offline
Regular

cryptodoge's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2017
Posts: 498
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 48
Active Level
Default harga teksi JPO mahal 3 kali ganda berbanding grab

Berhati2 la kalau ambil teksi untuk balik dari Johor Premium Outlet sebab caj dia sangat tak masuk akal. Pergi JPO memang ade grab harga cuma rm22 dari Kempas tapi waktu balik memang takda grab. Dorang tak masuk area tu. Caj teksi kenakan rm63.60 hampir 3x kali ganda tu. lagi satu aku tak faham kenapa dia tak nak ikut highway katanya kena tol so dia ikut senai maksudnya lagi jauh la lagi tinggi la caj meter tu.
__________________
Saya menjual BTC mengikut harga luno. berminat boleh pm
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #2  
Old 11-04-2019, 07:07 PM
asx23 asx23 is offline
Active Plus

asx23's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Oct 2016
Posts: 4,068
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 431
Active Level
Default

mahal benor
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2019, 07:09 PM
btmkl btmkl is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2009
Posts: 391
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 24
Active Level
Default

Ambik grab charter..senang nanti dia tungu hampa habis shoping
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2019, 07:14 PM
cyborg cyborg is offline
Active Plus

cyborg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2008
Posts: 4,473
Thanks (Received): 12
Likes (Received): 78
Active Level
My Mood:
Default

JPO tu genting punya...tak payah pegi la
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2019, 07:29 PM
Duan82 Duan82 is offline
Super Active

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2011
Posts: 5,558
Thanks (Received): 127
Likes (Received): 496
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by cryptodoge View Post
Berhati2 la kalau ambil teksi untuk balik dari Johor Premium Outlet sebab caj dia sangat tak masuk akal. Pergi JPO memang ade grab harga cuma rm22 dari Kempas tapi waktu balik memang takda grab. Dorang tak masuk area tu. Caj teksi kenakan rm63.60 hampir 3x kali ganda tu. lagi satu aku tak faham kenapa dia tak nak ikut highway katanya kena tol so dia ikut senai maksudnya lagi jauh la lagi tinggi la caj meter tu.
Balik tak order grab..kenapa plak grab tak masuk...dah order dari app tu..ada laaa pergi ambil. Kau saje2 test teksi ni...sajer duit lebih..
Reply With Quote
  #6  
Old 14-04-2019, 10:53 AM
ArePiz ArePiz is offline
Active Member

ArePiz's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Jul 2009
Posts: 1,142
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 2
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Duan82 View Post
Balik tak order grab..kenapa plak grab tak masuk...dah order dari app tu..ada laaa pergi ambil. Kau saje2 test teksi ni...sajer duit lebih..
aku pun pelik ne....
Reply With Quote
  #7  
Old 14-04-2019, 11:00 AM
H-S H-S is offline
Active Plus

H-S's Avatar
 
Trader Rating: (8)
Join Date: May 2010
Posts: 4,126
Thanks (Received): 28
Likes (Received): 44
Active Level
My Mood:
Default

order je lah grab
kalau grab takut nak masuk
dia tunggu kat luar
pelik je korang ni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump