Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 27-02-2019, 03:56 PM
silverchair959 silverchair959 is offline
Legendary Member

silverchair959's Avatar
 
Trader Rating: (23)
Join Date: Dec 2005
Location: ilhamabadi.my
Posts: 16,710
Thanks (Received): 48
Likes (Received): 14
Blog Entries: 3
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by John Nawi View Post
kalau dh hbis contract, kena renew contract klu nk tuko free kalau x silap, beli je sendiri bos, cari yg 4 tanduk, klu bnyk duit beli yg 8 tanduk tu, asyukk
harga berapa yer lebih kurang utk sebijik router yg ok
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #142  
Old 01-03-2019, 10:05 PM
zifu90 zifu90 is offline
Regular

zifu90's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by fuhrer_69 View Post
cable ade banyak jenis cable kan tuan.

cable ape yg paling bagus?

yg ada word CAT macam tu, lupa la, ada tengok kat youtube
Yup betul. Tp rasanya kalau guna cable warna biru tu dah okay dah utk Unifi ni. Murah je, beli dkt Lowyat tu ha.

Click image for larger version

Name:	kkcjfawt25d01.jpg
Views:	6
Size:	77.7 KB
ID:	202278
Reply With Quote
  #143  
Old 01-03-2019, 10:09 PM
zifu90 zifu90 is offline
Regular

zifu90's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2011
Posts: 111
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 5
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by silverchair959 View Post
baru tanya CS dia ckp router yg tgh pakai ni support sampai 100mbs...aiyoiiii
I see. So tak boleh tukar ke? Pelik. Sebab pernah terbaca kt FB ke mana tah, dia bawak modem tu pergi ke TM point utk tukar. So ingtkan mmg boleh Bab renew contract tu tak pasti pula
Reply With Quote
  #144  
Old 05-03-2019, 02:24 AM
lactalac lactalac is offline
Newbie

lactalac's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2013
Posts: 47
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ajey_05 View Post
setakat dok pakai unifi ni tk de lah rasa nk tukar yg lain....
yep. setia dah berapa tahun dah ni. maintain je nak tukar yang lain rasa tak balik modal pulak.
Reply With Quote
  #145  
Old 05-03-2019, 02:26 AM
aminsg aminsg is offline
Regular

aminsg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by zifu90 View Post
Bukan ada quota 2gb ke? Aku rasa kalau mobile plan Unifi better amek yg rm99. Unlimited semua bnda. Hotspot pon 10gb. Lg satu maybe sbb aku kuat gayut kot so kena ada unlimited call tu hehe
yep aku pakai masa promotion dulu 79 tu. sekarang pun hotspot dah naik jadi 18gb kot
Reply With Quote
  #146  
Old 05-03-2019, 02:30 AM
aminsg aminsg is offline
Regular

aminsg's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2013
Posts: 138
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by LYNN LYNN View Post
So far for me unifi the best... Kalau ada probs, call jer centre diorg. Cepat je troubleshoot. Siap amik promotion diorg tambah rm50 dpt upgrade jd 10mbps dgn hypptv mega pack. So no more astro.. Mmg layan hypptv jer skrg nie...
astro overpriced lepastu hujan je spoiled tak boleh tengok. sama dari dulu sampai ke harini. dgn hypp takde pun masalah macam tu sampai ke harini
Reply With Quote
  #147  
Old 05-03-2019, 02:32 AM
hotroll hotroll is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by hackerism_11 View Post
knapa x unlimited..?
ada yang unlimited ada yang tak, bergantung plan apa yang dia amik tu.
Reply With Quote
  #148  
Old 05-03-2019, 02:34 AM
hotroll hotroll is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2013
Posts: 39
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by balang View Post
aku yang pakai streamyx ni pun da cukup puas hati, kalau unifi datang memang power lagi la rasanya..terbaik...
saya pakai unifi sekarang ni. bukan setakat terbaik. memang tak pandang yang lain dah. maintain satu ni sampai bila bila gayanya.
Reply With Quote
  #149  
Old 10-03-2019, 08:10 AM
metaltraders metaltraders is offline
Active Member

metaltraders's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2013
Posts: 1,514
Thanks (Received): 9
Likes (Received): 51
Active Level
Default

baru je request for termination....pakai digi rm1 sehari unlimited pulak....jimat 100 lebih sebulan kah kah kah
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump