Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Internet Business Discussion

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #511  
Old 21-07-2018, 07:37 PM
dauskupang dauskupang is online now
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,932
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 135
Active Level
My Mood:
Default

guys nak tanya ape kepentingan follow orang kat shopee??

ade customer aku mintak script autofollow shopee...
__________________
-
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #512  
Old 21-07-2018, 08:02 PM
imrantech imrantech is offline
Active Member

imrantech's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2013
Posts: 1,679
Thanks (Received): 24
Likes (Received): 60
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dauskupang View Post
guys nak tanya ape kepentingan follow orang kat shopee??

ade customer aku mintak script autofollow shopee...
kau g tgk youtube ada tutorial org indon buat script autofollow ni
Reply With Quote
  #513  
Old 21-07-2018, 08:34 PM
dauskupang dauskupang is online now
Active Plus

dauskupang's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Sep 2012
Location: ..................................................
Posts: 4,932
Thanks (Received): 94
Likes (Received): 135
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by imrantech View Post
kau g tgk youtube ada tutorial org indon buat script autofollow ni
dah tgk dah cuba...

outdated dah software tu...

persoalan skrg ni apa kepentingan follow ni...

x paham aku...
__________________
-
Reply With Quote
  #514  
Old Today, 09:44 AM
hilmi_4601 hilmi_4601 is offline
Active Member

hilmi_4601's Avatar
 
Trader Rating: (4)
Join Date: Apr 2011
Posts: 1,415
Thanks (Received): 13
Likes (Received): 25
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by PedangSetiawan View Post
haa betul la tu, kiosk dia kata xda borang pink pon xpa. tapi kalau xda borang pink, kita xda pulak salinan yang kita dah hantar tu. maksud aku salinan pengesahan kita dah drop.

kang barang MIA, takot plak aku haha..
aku selalu suh poslaju cop je.. kan ade 4keping kite print dari shopee.. 1return dkt kite.. yg return tuk simpanan kita tu.. aku suh dorg cop.
__________________
Set Berpantang Murah2x, JUAL KASI JALAN..Masuk Thread ni tgk barang
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump