Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > Local Investments > Saving Investments

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 26-07-2019, 04:38 PM
ezal_7855 ezal_7855 is offline
Regular

ezal_7855's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2008
Posts: 200
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 5
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Man BR View Post
Ohh ini saya dah beli lama dahulu masa bank rakyat open kepada public.

Tapi tuan jangan risau, dari 500 tu boleh menjadi 50,500.00 unit jika tuan beli dengan saya 😁

Ok tuan boleh ..... 1 unit = 1.00 saya beli..
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #42  
Old 26-07-2019, 04:57 PM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,638
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 3
Active Level
Default

kalau takde akaun lagi memang tak boleh ke tuan? berminat nak beli ni. tapi takde akaun lagi.huhu
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #43  
Old 26-07-2019, 07:09 PM
jaws_am jaws_am is offline
Super Active

jaws_am's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: May 2008
Location: wherever you are
Posts: 9,894
Thanks (Received): 46
Likes (Received): 1370
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Man BR View Post
Kumpul modal sedikit nak buka petrol pump, rumah yang dibuat sewa pun jual juga 😅
terbaik boss..

semoga dimurahkan rezeki..
__________________
So long, and thanks for all the fish
Reply With Quote
Likes Man BR liked this post
  #44  
Old 26-07-2019, 07:16 PM
lautjernih lautjernih is offline
Junior

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jun 2019
Posts: 94
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 4
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mtsokri View Post
kalau takde akaun lagi memang tak boleh ke tuan? berminat nak beli ni. tapi takde akaun lagi.huhu
Saya pun berminat nak tau.
Reply With Quote
  #45  
Old 26-07-2019, 10:31 PM
Man BR Man BR is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2019
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mtsokri View Post
kalau takde akaun lagi memang tak boleh ke tuan? berminat nak beli ni. tapi takde akaun lagi.huhu
Tak boleh, syarat bank kena ada saham baharu boleh pindah milik 😁

Jika nak beli juga, kena cari rakan2/sedara mara yang ada saham sedia ada, gunakan mereka hehe
Reply With Quote
  #46  
Old 27-07-2019, 12:05 PM
Man BR Man BR is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2019
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Bagi yang pm, sila tinggalkan no phone sekali ya. Saya akan wasap.

Sy tak boleh reply pm dek kerana post count tak cukup 😅

Terima kasih
Reply With Quote
  #47  
Old 28-07-2019, 12:06 PM
poknik poknik is offline
Legendary Member

poknik's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Posts: 13,991
Thanks (Received): 267
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Man BR View Post
Bagi yang pm, sila tinggalkan no phone sekali ya. Saya akan wasap.

Sy tak boleh reply pm dek kerana post count tak cukup 😅

Terima kasih
area mana tuan?
Reply With Quote
  #48  
Old 28-07-2019, 12:52 PM
Man BR Man BR is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2019
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by poknik View Post
area mana tuan?
Pindah milik boleh dibuat di area kl
Reply With Quote
  #49  
Old 28-07-2019, 03:16 PM
poknik poknik is offline
Legendary Member

poknik's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2007
Posts: 13,991
Thanks (Received): 267
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Man BR View Post
Pindah milik boleh dibuat di area kl
berapa harga nya
Reply With Quote
  #50  
Old 17-08-2019, 08:19 AM
Man BR Man BR is offline
Newbie

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Jul 2019
Posts: 18
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
Default

Lupa nak update, 50k unit saham dah dijual.

Ada batch kedua 100k unit untuk dijual. Harga bermula dari RM1.50 seunit.

Boleh pm jika berminat, jualan akan dibuat kepada pembida tertinggi sahaja ��
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump