Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Networks, Broadbands

Networks, Broadbands All about ISP Providers and all technologies applied to communications.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 19-08-2018, 11:50 PM
[email protected] adie@coway is offline
Super Active

adie@coway's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: Dec 2011
Location: beRteBaraN diMUka BUmi
Posts: 8,731
Thanks (Received): 10
Likes (Received): 58
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
jgn lupa hotspot capped pada 5GB shj..
tapi coverage kene tgk juga..

berbalik kpd Hotlink postpaid, prasan jugak speed capped pada 30Mbps..
munkin nak elak ramai user sampai makan bandwith..
org rumah da tuka...line kat area umah mmg berbaloi dgn harga
line aku pkai skang...selkom langsung xde hotspot
pakai webe @ unifi...hmm lembab betul
__________________
untuk tempahan produk Coway sila klik sini
http://cowaypilihanku.wordpress.com
wassap: 019.2838084
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 20-08-2018, 08:33 PM
SmileAlways SmileAlways is online now
Super Active

SmileAlways's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2014
Posts: 8,378
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 304
Active Level
My Mood:
Default

Hotlink Postpaid rm30 ni kontrak berapa tahun ?
__________________
Jangan tenggelam di dalam air yang jangkat
Reply With Quote
  #13  
Old 21-08-2018, 09:18 AM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,117
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 93
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by SmileAlways View Post
Hotlink Postpaid rm30 ni kontrak berapa tahun ?
xde kontrak..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
  #14  
Old 21-08-2018, 09:22 AM
mrvx mrvx is offline
Super Active

mrvx's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2009
Posts: 8,689
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by fms View Post
Hotlink Postpaid Flex, pelan pertama seumpamanya yang menggabungkan ciri-ciri prabayar dan pascabayar!

Cara paling mudah untuk memiliki pelan pascabayar mulai dari RM30 ditawarkan dengan data, panggilan dan SMS tanpa had ke semua rangkaian

Fleksibiliti untuk mencipta dan menaik taraf pelan Internet anda pada bila-bila masa sahaja, bergantung pada penggunaan anda

Nikmati aplikasi sosial, chat dan muzik tanpa had

Pengalaman Internet berkelajuan tinggi di rangkaian 4G No. 1



klu dah abis kuota, masih bole surf internet (basic)..
ade pakej beli data RM10 dpt tambahan 3GB..jumlah bayar RM40 dpt internet 4GB..
ONEXOX lagi murah.. sim permulaa RM10, dlm dah ada RM5, top up RM50, beli season pass RM50 utk 10GB data dan 100 minit masa berbual.. lagi jimat dan murah... data boleh sedut sikit2, lebih berbaloi dan patuih syariah/ owner bayar zakat
__________________
PRICE HIGH...!
Reply With Quote
  #15  
Old 21-08-2018, 03:48 PM
fms fms is offline
Legendary Member

fms's Avatar
 
Trader Rating: (11)
Join Date: Feb 2007
Posts: 19,117
Thanks (Received): 52
Likes (Received): 93
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by mrvx View Post
ONEXOX lagi murah.. sim permulaa RM10, dlm dah ada RM5, top up RM50, beli season pass RM50 utk 10GB data dan 100 minit masa berbual.. lagi jimat dan murah... data boleh sedut sikit2, lebih berbaloi dan patuih syariah/ owner bayar zakat
biasa yg ambil pakej unlimited call ni mmg buat call sampai berjam2..murah laa klu x perlu bayar apa2 pon sbb mmg dah bayar sewa line..kene plak sms percuma..zaman skang ni sms masih releven utk yg pakai phone xde internet..
__________________
Ejen Broadband Dicari - http://zipansion.com/1yxWX
Kad Sim Valid 365 Hari Setiap Topup - http://zipansion.com/1yxhT
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump