Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 28-03-2018, 02:18 PM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,562
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
murah gilos hargo TT ni....den berminat....kad akses yg dikopi dulu dh kno rampas dgn management aptmnt lak sbb dio x kasi pakai, suruh pakai yg ori ajo ekekekeke
Boleh tuan. bak mai je sy kasi copy. hehe. management aptmnt cari untung lebih tu.. hehe apa2 whatsapp je sy 0129974283
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #12  
Old 28-03-2018, 02:19 PM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,562
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kotak85 View Post
die boleh detect ke copy ori ni?
detect ikut system jer. contoh kad A masuk tapi tak keluar. lpastu ada kad A masuk lagi. die detect kat situ la. tapi ni biasa management yang rajin jer la yg check. hehe. yang jenis nak untung lebih.
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #13  
Old 28-03-2018, 02:21 PM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,562
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by stillFX View Post
design kot... rasanya copy system dalam tu je... tak copy design card tu.
yes. copy data dalam card tu . konsep sama macam duplicate kunci. hehe.
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #14  
Old 28-03-2018, 02:21 PM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,562
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by pijoe View Post
tt .. kalau cod jumpa kat mana?
cod area seri kembangan atau nilai. boleh whatsapp sy bincang tempat. kalau satu jalan, boleh je. 0129974283
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #15  
Old 28-03-2018, 02:34 PM
no trade no trade is offline
Super Active

no trade's Avatar
 
Trader Rating: (12)
Join Date: May 2008
Posts: 7,715
Thanks (Received): 11
Likes (Received): 130
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by mtsokri View Post
detect ikut system jer. contoh kad A masuk tapi tak keluar. lpastu ada kad A masuk lagi. die detect kat situ la. tapi ni biasa management yang rajin jer la yg check. hehe. yang jenis nak untung lebih.
kalau card tu hanya blh in out je mcmana? Cth parking A dah touch masuk, dia kena touch out dulu. Kalau tak touch out, tak blh guna dah utk touch in.
__________________
"Kita bangsa dan umat yang punya satu Tuhan, satu Nabi, satu Kitab, satu Qiblat; mengapa kita tidak boleh jadi satu bersatu dan berpadu menjadi Satu Umat."

Sedapnya Pelam Kocak
NyuMmmm
Reply With Quote
  #16  
Old 28-03-2018, 02:38 PM
sayut sayut is offline
Regular

sayut's Avatar
 
Trader Rating: (3)
Join Date: Nov 2008
Posts: 234
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
kalau card tu hanya blh in out je mcmana? Cth parking A dah touch masuk, dia kena touch out dulu. Kalau tak touch out, tak blh guna dah utk touch in.
Haah..kalau yg mcm nie boleh nak jugak...
Reply With Quote
  #17  
Old 28-03-2018, 05:36 PM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,562
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by no trade View Post
kalau card tu hanya blh in out je mcmana? Cth parking A dah touch masuk, dia kena touch out dulu. Kalau tak touch out, tak blh guna dah utk touch in.
kalau yg ni boleh copy je. nak masuk kena ikut system die. hehe.
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #18  
Old 28-03-2018, 09:55 PM
dloanman dloanman is offline
Legendary Member

dloanman's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2012
Posts: 13,870
Thanks (Received): 29
Likes (Received): 738
Blog Entries: 1
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by kotak85 View Post
die boleh detect ke copy ori ni?
maso kek palang, den drive & swipe kad klon tu nk masuk dlm, jaga tu kenal den tapi dio nmpk kad tu & cek, trus dio kato boss tak kasi pakai ini klon kad Tuan, lalu dengan segalo hormatnyo kad klon tu dirampas
Reply With Quote
  #19  
Old 29-03-2018, 09:48 AM
mtsokri mtsokri is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,562
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Up satu kali. boleh whatsapp 0129974283
__________________
MFH Engineering & Resources (002481237-T)
WHATSAPP : 0129974283
Reply With Quote
  #20  
Old 29-03-2018, 12:44 PM
kotak85 kotak85 is offline
Regular

kotak85's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: Mar 2013
Posts: 833
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 11
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by dloanman View Post
maso kek palang, den drive & swipe kad klon tu nk masuk dlm, jaga tu kenal den tapi dio nmpk kad tu & cek, trus dio kato boss tak kasi pakai ini klon kad Tuan, lalu dengan segalo hormatnyo kad klon tu dirampas
kaco gak cmtu eh
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Tags
access card, duplicate access card, service, servis

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump