Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > MAKE MONEY DISCUSSION > MLM / Investment by SSM Companies > MLM Local Registered Companies (With AJL)

MLM Local Registered Companies (With AJL) Registered ROC & ROB companies with AJL certificate attached.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 08-02-2017, 09:45 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

💰💰💰💥💥💥💰💰💰

Jika anda mengguna barang barang harian berikut di rumah, anda BOLEH BERJIMAT SAKAN malah BOLEH JADI KAYA RAYA santai santai saja, hanya sebagai pengguna. Tak perlu pening pening kepala keluarkan duit banyak hanya kerana mahu join bisnes yang kebanyakannya JUAL PROPAGANDA semata mata.

1. Berus gigi
2. Ubat gigi
3. Shampoo rambut
4. Hair Conditioner
5. Sabun/gel mandian
6. Pencuci muka
7. Serbuk pencuci pakaian
8. Cecair pencuci pakaian
9. Pelembut/pewangi basuhan
10. Cecair pencuci pinggan mangkuk
11. Cecair pencuci dapur
12. Aneka alatan solek
13. Set penjagaan kulit lelaki wanita.
14. Pad/tuala wanita
15. Pakaian dalam lelaki wanita
16. Aneka supplement kesihatan/vitamin
17. Minuman
18. Perkakasan dapur dan ratusan produk keperluan diri & rumah tangga lainnya.

Pernah tak anda hitung berapa banyak duit yang anda keluarkan tiap tiap bulan untuk beli barangan keperluan harian tersebut? Sudah tentu ratusan Ringgit Malaysia juga sebulan kan malah boleh mencecah atau melebihi RM500 sebulan. Betul tak?

Tidak anda saja tapi ahli keluarga dan saudara mara anda yang lain juga terpaksa berbelanja untuk barangan keperluan harian. Begitu juga jiran dan rakan rakan anda yang lain, terpaksa habiskan banyak duit untuk barangan keperluan harian walau dalam apa jua kondisi kewangan. Setuju kan?.

Lazimnya anda atau ramai yang lain berbelanja untuk barangan keperluan di kedai kedai runcit berdekatan, di 7 Eleven, Mall atau mana mana pasaraya dan supermarket. Tiap kali anda berbelanja dan beli barangan, anda dapat dan bawa barangan tersebut pulang. Paling tidak anda juga dapat harga diskaun, offer offer tertentu serta kupon kupon berkonsep point untuk tukaran barangan percuma. Tapi ANDA TIDAK PERNAH DAPAT DUIT TUNAI YANG BERTERUSAN. Betul tak?

Tidak itu saja. Kebanyakan barangan yang anda beli berkemungkinan TIDAK ADA JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika anda tidak puas hati berkenaan kualiti barangan tersebut. Mungkin anda hanya mampu buang barangan itu ke bakul sampah kerana anda tidak dapat manfaatkannya. Anda sudah rugi dan tidak dapat kembalikan barang tersebut untuk dapatkan wang anda semula. Ini sering juga terjadi bukan???.

Tidak kah anda terfikir bahawa anda sebenarnya telah menghabiskan duit ratusan RM sebulan untuk keperluan keluarga dan ini berterusan berlaku bulan demi bulan, tahun demi tahun. Jika RM500 tiap bulan anda habiskan untuk keperluan diri dan keluarga, bayangkan selama setahun (12 bulan), sedar tak sedar anda sudah berbelanja RM6000 dan hanya mendapat barangan semata mata sedangkan jika anda PENGGUNA BIJAK, duit sebanyak itu boleh hasilkan PEBDAPATAN SANTAI SANTAI BERTERUSAN sehingga RM25000 tiap bulan kepada anda yang dikreditkan terus ke akaun bank anda.

Bagaimana kalau sudah 3 tahun lebih anda berbelanja RM500 tiap tiap bulan?. Tanpa anda sedar, anda sudah habiskan RM18,000 untuk barangan keperluan anda tanpa mendapat satu sen pun pendapatan sedangkan anda sepatutnya sudah boleh mendapat PENDAPATAN SAMPINGAN SANTAI SANTAI sehingga lebih RM400,000 sebulan. Rugikan???. Berbelanja ribuan RM selama ini dan anda cuma mendapat produk saja walhal anda sepatutnya sudah boleh mendapat duit tambahan puluhan malah ratusan ribu tiap tiap bulan kalau anda seorang pengguna yang bijak. Adakah anda mahu berterusan begini dan kekalkan diri anda sebagai pengguna yang tidak bijak???.

Tak usah lah fikir tentang berbelanja ratusan RM sebulan. Hanya membeli berus dan ubat gigi saja pun anda boleh mendapat duit extra RM3,000 sebulan malah jumlah ini akan berganda dari bulan ke bulan, tahun ke tahun hingga anda boleh mendapat puluhan malah ratusan ribu Ringgit Malaysia tiap tiap bulan.

INGAT! Anda tidak perlu fikir tentang PENJIMATAN @ DUIT TAMBAHAN semata mata. Barangan yang anda beli itu mestilah berkualiti hebat dan terjamin. Selama ini anda membeli, ada penjual atau pengeluar beri JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN jika anda tidak puas hati dengan kualiti barangan yang dibeli?. Jarang sekali bukan atau mungkin tidak ada sama sekali. Tidak kah begitu?.

Nah...mulai hari ini anda perlu membantu diri anda sendiri keluar dari kebiasaan lama dari menjadi pengguna yang tidak bermaklumat kepada seorang pengguna yang bijak. Anda harus bantu diri anda sendiri dan bantu rakan rakan dan saudara mara anda agar semuanya menjadi PENGGUNA PINTAR. Cukuplah selama ini anda mahu pun mereka yang lain terus membazir sedangkan amalan corak anda berbelanja selama ini, hakikatnya boleh menjimatkan malah menghasilkan pendapatan sampingan bukan sedikit buat anda. Hanya ubah tabiaat dan amalan lama kepada satu corak perbelanjaan baru tanpa perlu tambah budget TETAPI boleh mendatangkan kesenangan dan kekayaan buat anda.

Dengan kaedah Pengguna Pintar ini, anda tidak saja berjimat, mendapat produk keperluan harian pelbagai pilihan yang dijamin kualitinya dengan MONEY BACK GUARANTEE malah BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN MINGGUAN & BULANAN ke satu jumlah yang mungkin anda tidak pernah fikirkan selama ini.

Apa pun.. MAAF! PELUANG INI BUKAN UNTUK ANDA jika anda BUKAN PENGGUNA BARANGAN BARANGAN YANG DISENARAIKAN DI ATAS. Tapi jika memang anda pasti semua barangan di atas adalah barangan keperluan anda serta keluarga dan anda selama ini menggunakannya dan berbelanja untuknya hatta RM50 sebulan pun, maka anda WAJIB membuka mata dan meneliti dengan baik bagaimana Gergasi ATOMY dari Korea Selatan ini boleh membantu anda dari hanya seorang pengguna biasa biasa kepada seorang insan yang hebat dan luar biasa tanpa langsung memerah satu sen pun wang atau duit poket anda.

Kerana lebih 85% yang mengetahui tentangnya, terus terpikat dan jatuh cinta dengan konsep KEPENGGUNAAN PINTAR bertaraf International. Masa kan tidak bila tidak kurang 200,000 menyertainya tiap bulan dengan keahlian kini menerjah angka 6,000;000 dalam masa yang singkat saja.


💰💰💰💥💥💥💰💰💰

*Terbuka untuk warga Korea, USA; Japan, Canada; Taiwan, Singapore, Cambodia, Philippines dan Detik bersejarah pada 14/11/2016 mula key in di Malaysia dan Grand launching pada 17 Oktober 2016 sebelum ke lebih 30 buah negara lain.
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 11-02-2017, 12:07 PM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

*Bermula TANPA MODAL Untuk DUIT PENCEN !!!*
Jgn tunggu rakan anda mengajak anda kenapa tidak anda ‼❗
Kerana education center atomy akan berada berhampiran anda.. jgn tunggu fenomena Atomy melanda baru anda nak sertai..sbb ianya percuma..
🚴🏻🏇🚴🏽*♀

LUAR BIASA !!! Keahlian di Malaysia dalam 10 hari selepas hari pertama key in bermula, kini mencecah lebih 250,000 orang..!!

🏆🎖🏆🎖🏆
Bermula TANPA MODAL Untuk DUIT PENCEN !!!
Capai Impian Anda Pada Tahun 2017 Ini..!!
Kenapa Perlu Sertai Kami?
Ratusan Produk Hi-Tech Keperluan Harian !!
Pelbagai Kelebihan dan Keuntungan !!
Platform Gergasi MultiNasional 5 Bintang!!
Paling Penting Mudah Buat Duit Serta Halal !!

Segalanya Bermula Tanpa Modal & Pasaran Anda Puluhan Buah Negara !!
Lebih 6 Juta Telah Menyertai Kami, Lebih 350,000 Ahli Baru Terus Menyertai Setiap Bulan Malah Setiap Detik Dan Saat Ada Saja Yang Terus Mendaftar, Anda Masih Mahu Menunggu Lagi ??
🆓🆓🆓🆓🆓
*Atomy Malaysia Sdn. Bhd.* (1119724-A) _AJL 932143_
Address : Suite 18.01, Level 18, Wisma Nusantara, Jalan Puncak Off Jalan P.Ramlee, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : +603 2718 8989 (General)/ +603 2718 8999 (Customer Support)
Fax : +603 2718 8988
email [email protected]
ATOMY CO., LTD
🚀🚀🚀🚀🚀

Berminat bole pm sy terus dan bagi butir2 diri untuk sy DAFTARKAN PERCUMA

* whatsapp 0105407319


NAME:
IC NO:
DATE OF BIRTH:
GENDER:
ADDRESS:
POSTCODE:
EMAIL:
MOBILE NO:

Atau boleh reg kat link bawah ni:

http://www.duitonline1dunia.com/kufat

SISTEM yg amat 'flexible" Membolehkan sesiapa saja menjana pendapatan sehingga 6 Angka sebulan
ingin maklumat lanjut boleh
hubungi sy segera...
Reply With Quote
  #23  
Old 11-02-2017, 12:08 PM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

KENAPA SEMUA ORANG PERLU JOIN ATOMY?

1. FAKTOR PRODUK 💚💚💚
Slogan Atomy iaitu Absolute Quality, Absolute Price, bermaksud anda akan dapat produk produk berkualiti tinggi pada harga yang serendah mungkin berbanding di tempat lain.

Satu dari sebab kenapa produk produk Atomy berkualiti tinggi ialah kerana penggunaan herba herba organik yang 100% bebas toksin hasil teknologi tinggi pusat tenaga Atom Korea iaitu KAERI dan KOLMAR BNH, memungkinkan herba herba ini diurai dan menghasilkan 500 kali ganda lebih kesan dan kesegarannya berbanding penghasilannya menerusi teknologi biasa dan kebanyakan.

Alasan kenapa harga produk produk Atomy lebih baik adalah kerana matlamat Atomy untuk menguasai pasaran dunia dimana kebanyakan syarikat lain tidak mampu untuk menyainginya. Di gabung lagi dengan sistem referral/sponsoring yang menyediakan ganjaran pendapatan berkekalan, anda sebenarnya akan mendapat yang terbaik di Atomy.

2. FAKTOR TANPA MODAL & TANPA RISIKO 💚💚💚
Biasanya kalau anda cadangkan kawan kawan shopping dimana mana mall online/offline samada Lazada, Lelong, eBay, Giant, Carefour dan banyak lagi, anda tak dapat apa apa. Tapi di Atomy, jika anda rekomen kawan kawan shopping dan beli keperluan harian di sini, syarikat bayar ganjaran untuk anda kerana anda umpama agen pengiklanan bagi Atomy. 2 tahun lepas saja, Atomy sudah bayar lebih RM700,000 komisyen kepada ahli ahli. Sekarabg angka ini pasti hampir mencecah billionm Banyak tu. Dan angka jumlah komisyen dibayar ini bertambah tahun ke tahun. Menarik kan???

✅ Join Percuma
✅ Tiada Yuran Daftar
✅ Tiada Belian WAJIB Bulanan
✅ Tiada Kos Guna Website
✅ Tak WAJIB Beli Produk Untuk Join
✅ Tak WAJIB Beli Produk Tiap Bulan
✅ Tidak Ada Belian Auto Ship Bulanan
✅ Tiada Had Minima Belian
✅ Tidak Perlu Jual Produk
✅ 1 ID Keahlian Boleh Niaga 1 Dunia
✅ Belanja Sekitar RM130 Saja Boleh Dapat Duit Hingga Lebih RM30,000 Setahun
✅ Peluang Besar Jana Duit Pencen & Bina Kerjaya Mantap

Nak join pun mudah...
✅ Umur 18 Tahun dan keatas
✅ Tidak Muflis
✅ Miliki My Kad/IC

3. KEKUATAN DAN MURNINYA VISI SYARIKAT 💚💚💚
CEO Han Gill Park asaskan Atomy tahun 2009 sebagai sebuah syarikat networking dunia yang amat SUPER, menyatukan semua struktur dan aspek perniagaan dari R&D, Pengeluaran, Pemasaran hinggalah Perkhidmatan Selepas penjualan. Beliau pilih sistem pemasaran cara networking aka jualan langsung untuk mengedar dan memasarkan produk produk yang tinggi tahap kualitinya pada tahap harga serendah mungkin. Dan sebahagian.produk produk Atomy ini dipatenkan dibanyak negara seluruh dunia. Kalau anda buat carian google tentang KAERI dan KOLMAR, anda akan tahu bagaimana hebatnya produk produk yang dihasilkan 2 Institut/syarikat usahasama dengan Atomy ini. Keutuhan Atomy memang diperakui.

4. PASARAN 1 DUNIA 💚💚💚
Atomy akan beroperasi di ratusan buah negara dimasa depan. Kini Atomy sudah secara rasmi beroperasi di Korea, Amerika Syarikat, Jepun, Kanada, Taiwan; Singapore, Kemboja, Filipina, Malaysia dan terkini Mexico.

Tahun 2017 ini, Atomy akan bertapak secara rasmi di 3 negara lagi iaitu Vietnam, Thailand dan Indonesia. Malah pintu permohonan sebagai pelanggan Atomy untuk negara India, Brazil, Australia, Rusia dan Colombia sudah pun dibuka baru baru ini.

Fikirkan..dengan mendapatkan keahlian PERCUMA dan ID No Atomy, anda sudah boleh jalankan perniagaan sebenar dan tulin ini ke seluruh dunia. Masih kah anda nak fikirkan lagi peluang sebaik ini dan masih mahu bertangguh tangguh ???

5. DARI SEORANG PENGGUNA SAJA KEPADA USAHAWAN & JUTAWAN 💚💚💚
Berdasarkan pengalaman Atomy yang lepas, kebanyakan orang join Atomy kerana dapat tahu kebagusan produk produknya dari kawan dan saudara mereka. Selepas mencuba produk dan merasainya sendiri, mereka jadi tertarik dan berkongsi pula dengan kawan dan saudara masing masing. Selepas beberapa lama, mereka dapati perbelanjaan dan sharing mereka tentang produk produk Atomy telah menghasilkan duit (komisyen). Mulanya dalam jumlah ratusan saja sebulan, lama kelamaan mencecah ribu dan puluhan ribu sebulan sehingga ada yang sudah pun lama mendapat RM500,000 lebih sebulan sejak beberapa tahun lepas. Ini membuat mereka semakin tertarik dan semakin terangsang untuk rekomen produk produk Atomy kepada lebih ramai orang. Lihat...dari hanya mengguna produk, mereka akhirnya mendapat pendapatan dan mulai nampak satu peluang mencipta kekayaan di Atomy. Ianya berlaku santai santai saja tanpa tekanan dan bebanan.

Maka tidaklah mengherankan bila kini Atomy sudah mempunyai hampir 8,000,000 keahlian dengan tidak kurang 8,000 orang menyertai syarikat ini tiap tiap hari. Kalau pun hari ini anda tidak pedulikan Atomy, 8000 lebih orang orang lain tiap tiap hari amat peduli dan menyambar peluang ini. Sehari anda ketinggalan di belakang 8000 orang lebih, sebulan hampir 250,000 orang terus meninggalkan anda. Dan jika setahun, lebih 3,000,000 orang sudah mendahului anda sedangkan jika anda sertainya hari ini, jutaan orang akan berada di belakang anda setahun kemudiannya. Walau pun tanpa anda, Atomy akan tetap berkembang dan terus membesar menjadi gergasi dunia kerana orang yang rasional dan berfikiran positif tidak mungkin membiarkan ini berlalu begitu saja kerana ia PERCUMA TAPI AMAT BRRNILAI.

Masih nak memikirkan dan menantinya???

⏰⏰⏰=💰💰💰
Reply With Quote
  #24  
Old 11-02-2017, 12:20 PM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Apa maksud PV dan apa pula GPV?*
🤔🤔🤔🤔🤔🤔

😘 *PV* adalah singkatan perkataan *Point Value* atau *Purchase Value* iaitu nilai mata yang diberi pada sesuatu produk atau set produk. Misalnya Set Penjagaan Gigi Atomy, harganya USD13.50 dan PV nya ialah 4.900. Set Penjagaan Rambut dan Tubuh berharga USD41.00 dan PV nya 10,000. Personal PV atau PV peribadi ialah jumlah PV produk produk yang anda telah beli dan ianya akan dicampur dari masa ke semasa. Contoh, bulan Sept anda beli Set Penjagaan Gigi, maka PV anda ialah 4,900, Katakan bulan Oktober anda beli pula Set Penjagaan Rambut dan Tubuh USD41,00 dan anda dapat lagi 10,000. Jadi PV September dan PV Oktober akan dicampur menjadikan 14,900. Setiap kali anda belanja, maka PV anda akan bertimbun dan bertambah. Sebab itu di Atomy, semua orang boleh mendapat bonus, cuma cepat dan lambat saja.

😍😍 *GPV* adalah singkatan kepada perkatan *Group Point Value* atau Nilai Mata Kumpulan. Ia merujuk kepada jumlah keseluruhan PV produk yang dibeli oleh downline downline dibawah anda iaitu di kiri dan kanan horaki binari anda. PV dan GPV adalah kayu ukur dalam menentukan bonus yang layak anda dapat harian atau bulanan.

✅ *Di MANA SAYA Boleh DAPATKAN SENARAI HARGA Produk Produk Atomy???*

Berbeza dengan mana mana perniagaan online atau MLM lain, harga produk Atomy (samada harga runcit atau harga ahli) cuma boleh dilihat oleh ahli ahli berdaftar Atomy sahaja. Ianya eklusif untuk ahli ahli. Bila anda sudah mendapat ID No Keahlian Atomy nanti, *anda boleh login ke link website Atomy Malaysia mengguna No ID berkenaan serta Password anda nanti. Setelah itu anda boleh lihat senarai harga untuk semua produk dan anda boleh mula membuat belian nanti*

Nak join wajib taja 2 org ,jika ada 10 org wajib letak org yg belum cukup kaki 2 org,bantu membantu

Nak Income kena usaha,bonus kita bkn dari kemasukan ahli atau org,
bonus kita dari pembelian produk-produk Atomy .

Nak berniaga mesti kena bekerja so buka Networking kepada org supaya ramai..
berniaga restoran pun mesti ada Marketing untk costemer dtg ramai2 ke kedai kita.
AtomY dah sediakan semua tu..
tugas kita mengajak org ramai sertai Atomy
nak buat belian atau tak..itu hak ahli.
tiada paksaan.

secara ringkasnya Atomy dah sediakan plan dan produk2 hebat.
Reply With Quote
  #25  
Old 18-02-2017, 05:44 PM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

*Bermula TANPA MODAL Untuk DUIT PENCEN !!!*
Jgn tunggu rakan anda mengajak anda kanapa tidak anda ‼❗
Kerana education center atomy akan berada berhampiran anda.. jgn tunggu fenomena Atomy melanda baru anda nak sertai..sbb ianya percuma..

🚴🏻🏇🚴🏽*♀

LUAR BIASA !!! Keahlian di Malaysia dalam 10 hari selepas hari pertama key in bermula, kini mencecah lebih 250,000 orang..!!

🏆🎖🏆🎖🏆

Bermula TANPA MODAL Untuk DUIT PENCEN !!!
Capai Impian Anda Pada Tahun 2017 Ini..!!
Kenapa Perlu Sertai Kami?
Ratusan Produk Hi-Tech Keperluan Harian !!
Pelbagai Kelebihan dan Keuntungan !!
Platform Gergasi MultiNasional 5 Bintang!!
Paling Penting Mudah Buat Duit Serta Halal !!
Segalanya Bermula Tanpa Modal & Pasaran Anda Puluhan Buah Negara !!
Lebih 8 Juta Telah Menyertai Kami, Lebih 350,000 Ahli Baru Terus Menyertai Setiap Bulan Malah Setiap Detik Dan Saat Ada Saja Yang Terus Mendaftar, Anda Masih Mahu Menunggu???

🚀🚀🚀🚀🚀

Berminat bole pm sy terus dan bagi butir2 diri untuk sy DAFTARKAN PERCUMA!!

NAME:
IC NO:
DATE OF BIRTH:
GENDER:
ADDRESS:
POSTCODE:
EMAIL:
MOBILE NO:

* whatsapp : 0105407319

Atau click https://goo.gl/UBMPWt

SISTEM yg amat 'flexible" Membolehkan sesiapa saja menjana pendapatan sehingga 6 Angka sebulan
ingin maklumat lanjut boleh
hubungi sy segera...
Reply With Quote
  #26  
Old 18-02-2017, 11:40 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 6,138
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

LUANGKAN MASA 1 MINIT..!!!

♡Slm menjemput rezeki.
♡Santai2 buat duit
♡Santai2 berwhatsapp
♡Santai2 beronline
♡Santai2 guna hp
♡Terperap Duduk rumah pon dpt duit
♡Sesiapa sahaja boleh lakukannya
♡Pendaftaran PERCUMA

Lebih 7 Juta Orang Telah Sertai Kami, Lebih 200,000 Ahli Baru Terus Join Setiap Bulan Malah Setiap Detik Dan Saat Ada Saja Yang Terus Mendaftar. Peluang Bisnes Ini Berada Di 15 Buah Negara Ketika Ini. Anda Masih Mahu Menunggu Lagi?*PENDAFTARAN PERCUMA, Kami hanya perlu 15 orang sahaja.

Cuba BAYANGKAN apa yang bakal terjadi kepada anda jika...
- Pendapatan rm100/seminggu
- Pendapatan rm200/seminggu
- Pendapatan rm300/seminggu
- Pendapatan rm400/seminggu
- Pendapatan rm500/seminggu

JOM PM SEKARANG UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Reply With Quote
  #27  
Old 19-02-2017, 12:17 AM
Trazo Trazo is offline
Junior

Trazo's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Feb 2014
Posts: 92
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Brg atomy ni halal ke?
Reply With Quote
  #28  
Old 19-02-2017, 12:32 AM
kufat kufat is offline
Active Plus

kufat's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Jan 2007
Location: tmn botanic klang-->>perak
Posts: 4,659
Thanks (Received): 1
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Trazo View Post
Brg atomy ni halal ke?
brg yg dijual di atomy malaysia smua halal...
Reply With Quote
  #29  
Old 19-02-2017, 12:35 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 6,138
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by rumahemas4u View Post
LUANGKAN MASA 1 MINIT..!!!

♡Slm menjemput rezeki.
♡Santai2 buat duit
♡Santai2 berwhatsapp
♡Santai2 beronline
♡Santai2 guna hp
♡Terperap Duduk rumah pon dpt duit
♡Sesiapa sahaja boleh lakukannya
♡Pendaftaran PERCUMA

Lebih 7 Juta Orang Telah Sertai Kami, Lebih 200,000 Ahli Baru Terus Join Setiap Bulan Malah Setiap Detik Dan Saat Ada Saja Yang Terus Mendaftar. Peluang Bisnes Ini Berada Di 15 Buah Negara Ketika Ini. Anda Masih Mahu Menunggu Lagi?*PENDAFTARAN PERCUMA, Kami hanya perlu 15 orang sahaja.

Cuba BAYANGKAN apa yang bakal terjadi kepada anda jika...
- Pendapatan rm100/seminggu
- Pendapatan rm200/seminggu
- Pendapatan rm300/seminggu
- Pendapatan rm400/seminggu
- Pendapatan rm500/seminggu

JOM PM SEKARANG UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

jom pm sekarang
Reply With Quote
  #30  
Old 08-05-2017, 01:23 PM
rumahemas4u rumahemas4u is offline
Super Active

rumahemas4u's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Jan 2009
Location: Dealer ONEXOX / Ins&Rtax Murah
Posts: 6,138
Thanks (Received): 15
Likes (Received): 26
Active Level
My Mood:
Default

*MENGAPA* LEBIH 7 JUTA ORANG DI NEGARA2 BERIKUT MEMILIH DAN SELESA DI DALAM PERNIAGAAN INI?????

_KOREA, USA, JEPUN TAIWAN, CAMBODIA,SINGAPORE, PHILIPPINES_

_DAN MALAYSIA (DILANCARKAN 17.11.16 DENGAN KEAHLAN KINI MELONJAK 350K AHLI)_


✅ TIADA Pelaburan Wajib.
✅Penyertaan 100% PERCUMA.
✅ TIADA Yuran Pendaftaran.
✅ TIADA Belian Wajib Bulanan.
✅ TIADA Kos Bayaran Penggunaan Website.
✅ TIDAK Perlu Beli Produk Untuk Menyertainya.
✅ TIDAK Perlu Beli Produk Setiap Bulan.
✅ TIADA Paksaan Belian Automatik (autoship).
✅ TIADA Had Minima Pembelian.
✅ TIDAK Wajib Menjual Produk (Pilihan).
✅ SATU Keahlian Boleh Berniaga Ke Seluruh Dunia.
✅ TIADA Batasan Geografi. Pasaran Adalah Global.
✅ Sistem Sokongan Dan Latihan Berterusan
✅ Perniagaan Kukuh, Berteknologi Tinggi Dan Mendapat Sokongan Dari Pemerintah Korea Selatan.
✅ Sistem Pelan Pemasaran Adil, Samarata Berkonsep Jemaah Dan Saling Bantu Membantu.
✅ Potensi Residual Income Dan Penjanaan Pendapatan Yang Berterusan Lagi Berpanjangan.
✅ Satu Perniagaan Multinasional Lima Bintang Yang Boleh DiWariskan.
✅ Produk Berkualiti Kelas Dunia Harga Murah Dan Mampu Milik.
✅ Cuma Berkongsi Kelebihan Dan Mula Meraih Pendapatan.
✅ Bonus Terus Ke Akaun Bank Mingguan & Dwi Mingguan.

NAMA:
IC NO:
TARIKH LAHIR:
JANTINA:
ALAMAT LENGKAP:
POSKOD:
EMAIL:
NO TELEFON:

KEAHLIAN PERCUMA, UNTUK JOIN SILA ISI MAKLUMAT ANDA DENGAN LENGKAP dan whatsapp ke no 0177051651
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump