Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Offered

Services Offered Offer any services here.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 28-08-2016, 07:03 PM
pitihdunia pitihdunia is offline
Regular

pitihdunia's Avatar
 
Trader Rating: (2)
Join Date: May 2012
Posts: 795
Thanks (Received): 3
Likes (Received): 3
Active Level
My Mood:
Default

allahu..bagus ni...park dulu...pitis kureng......
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #22  
Old 30-08-2016, 12:04 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,695
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1542
Active Level
My Mood:
Default

bump for todie..

hihi
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jgn kamu memanggil dgn panggilan yg buruk antara sesama kamu yg seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #23  
Old 30-08-2016, 12:20 PM
Dss.Net Dss.Net is offline
Super Active

Dss.Net's Avatar
 
Trader Rating: (5)
Join Date: Sep 2013
Location: Somewhere
Posts: 6,844
Thanks (Received): 211
Likes (Received): 15
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by syamsoulcc View Post
bump for todie..

hihi
kelas melalui teamview ke mcm mana?
Reply With Quote
  #24  
Old 30-08-2016, 12:27 PM
kopirait kopirait is offline
CG Top Poster Club

kopirait's Avatar
 
Trader Rating: (6)
Join Date: Apr 2010
Location: -- .- ...
Posts: 28,828
Thanks (Received): 37
Likes (Received): 896
Blog Entries: 2
Active Level
My Mood:
Default

park dulu.
kalau kelas online adakah live atau tidak?

sebab nak tanya soalan. adakah soalan akan dijawab on the spot?
Reply With Quote
  #25  
Old 30-08-2016, 05:14 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,695
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1542
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by buncai View Post
kelas ni secara live ke atau mcmana, sebab ia berkaitan masa jgk..
Quote:
Originally Posted by Dss.Net View Post
kelas melalui teamview ke mcm mana?
Quote:
Originally Posted by kopirait View Post
park dulu.
kalau kelas online adakah live atau tidak?

sebab nak tanya soalan. adakah soalan akan dijawab on the spot?

kelas ni hanya mengandungi 35 videos lecture (YANG DAH SIAP DIRAKAM) ...

dan dalam platform kelas online tu, akan ada ruang utk student bertanya..dan saya akan jawab di platform tu...so students lain pun akan boleh nampak juga soalan-soalan semua student...

saya akan jawab sama ada dalam bentuk tulisan ataupun saya buat simple video utk jawab soalan itu..
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jgn kamu memanggil dgn panggilan yg buruk antara sesama kamu yg seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #26  
Old 30-08-2016, 05:18 PM
Lobey Lobey is offline
Active Plus

Lobey's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: Feb 2008
Location: GoheadGostan State
Posts: 3,934
Thanks (Received): 16
Likes (Received): 31
Active Level
My Mood:
Default

boleh ulang ulang tgk video tu?
Reply With Quote
  #27  
Old 30-08-2016, 05:21 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,695
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1542
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by Lobey View Post
boleh ulang ulang tgk video tu?
yep...boleh........
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jgn kamu memanggil dgn panggilan yg buruk antara sesama kamu yg seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #28  
Old 31-08-2016, 12:08 PM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,695
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1542
Active Level
My Mood:
Default

bump for today...........
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jgn kamu memanggil dgn panggilan yg buruk antara sesama kamu yg seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #29  
Old 01-09-2016, 10:51 AM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,695
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1542
Active Level
My Mood:
Default

bump for today.....huhu
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jgn kamu memanggil dgn panggilan yg buruk antara sesama kamu yg seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
  #30  
Old 02-09-2016, 11:27 AM
syamsoulcc syamsoulcc is online now
Super Active

syamsoulcc's Avatar
 
Trader Rating: (0)
Join Date: Apr 2014
Posts: 7,695
Thanks (Received): 20
Likes (Received): 1542
Active Level
My Mood:
Default

bump for today...huhu.....
__________________
"Yg putih, yg hitam, semua dari Adam. Mengapa berperang, kita darinya seorang"
"Dan jgnlah kamu berpecah belah atau bercakaran antara satu sama lain, kelak kamu akan lemah dan hancur dan dgn itu hilanglah kekuatan atau kekuasaan kamu"
"Dan jgn kamu memanggil dgn panggilan yg buruk antara sesama kamu yg seagama seIslamnya, seperti panggilan ya fasiq, ya kafir, Firaun, Haman atau sbgnya"
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump