Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > CG MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Services Ads

Services Ads This the place for who wants to offer or to get household or professional services from all range of market industries.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #8151  
Old 15-01-2019, 01:59 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #8152  
Old 16-01-2019, 03:47 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8153  
Old 17-01-2019, 03:49 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8154  
Old 18-01-2019, 06:08 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8155  
Old 19-01-2019, 05:01 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8156  
Old 20-01-2019, 02:31 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8157  
Old 20-01-2019, 03:34 PM
ajey_05 ajey_05 is offline
Active Member

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,040
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 45
Active Level
Default

rmh ku dah lama upgrade dari 50mps ke 500 mps.....
masalah nya bila buat speedtest...dpt paling laju pun 260mps shj...mmgla dah laju tp aku kan bayar utk 500mps... ngapa dpt kelajuan sama dgn org yg bayar utk 300mps...
aku tahu la yg tk mungkin dpt 500mps...tp tkkan la 300 mps pun tk smp... dpt 420mps pun jadi laa... router yg ada AC1200 yg ada tanduk 3 tu... org yg kata router jenis tu mmg tk blh lebih 300mps....TM tk bekalkan router bru ke? yg blh lepas 300mps..?

* sebenarnya aku dah tulis / ngadu pd tread lain..tp bila ada yg buka trhead ni..aku ngadu lg... ngadu pd 100, mcm2 pulak operator tu ajar.. aku ni walaupun walaupun tk la cedik sgt tk la buta psl2 IT ni...
Reply With Quote
  #8158  
Old 21-01-2019, 01:21 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8159  
Old 22-01-2019, 12:58 PM
lpsoldier007 lpsoldier007 is offline
CG Top Poster Club

lpsoldier007's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2010
Posts: 24,204
Thanks (Received): 18
Likes (Received): 466
Active Level
My Mood:
Default

Whatsapp saya di 017-7835227 (https://www.wasap.my/60177835227) untuk maklumat lanjut
Reply With Quote
  #8160  
Old 22-01-2019, 01:20 PM
StanNero StanNero is offline
Super Active

StanNero's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Mar 2006
Location: Png-sabah-shah alm-desa pandan-batu muda (now)
Posts: 7,431
Thanks (Received): 153
Likes (Received): 8
Active Level
My Mood:
Default

Quote:
Originally Posted by ajey_05 View Post
rmh ku dah lama upgrade dari 50mps ke 500 mps.....
masalah nya bila buat speedtest...dpt paling laju pun 260mps shj...mmgla dah laju tp aku kan bayar utk 500mps... ngapa dpt kelajuan sama dgn org yg bayar utk 300mps...
aku tahu la yg tk mungkin dpt 500mps...tp tkkan la 300 mps pun tk smp... dpt 420mps pun jadi laa... router yg ada AC1200 yg ada tanduk 3 tu... org yg kata router jenis tu mmg tk blh lebih 300mps....TM tk bekalkan router bru ke? yg blh lepas 300mps..?

* sebenarnya aku dah tulis / ngadu pd tread lain..tp bila ada yg buka trhead ni..aku ngadu lg... ngadu pd 100, mcm2 pulak operator tu ajar.. aku ni walaupun walaupun tk la cedik sgt tk la buta psl2 IT ni...

guna wired connection ke.. ? dia bergantung kepada device tuan mcm peranti laptop, smartphone dan sebagainya. kalau

kalau router tu x support TM akan tukar router baru ( extend kontrak) kalau xmau kontrak boleh beli RG baru..create report dan pihak TM akan check, perlu tukar atau x..if perlu dia bagi dua option sy sebut tadi lah..

kena minta dan buat report pasal speed turbo x capai ( mohon buat speedtest server TM secara wired connection ( guna lan cat5e ) .. saya cadangkan better beli RG luar ,,, sebab banyak pilihan modem lagi..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump