Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > ENTERTAINMENTS, HOBBIES, INTERESTS > Entertainments, Interests, Lifestyle > Automotive

Automotive The place for petrolheads and ride pimpers to discuss what's chav, what's hot and what's ICE.

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 11-07-2019, 10:09 PM
kipassiling kipassiling is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 824
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 65
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ice_mans View Post
Rm 8200 1st party OTR

Ada kedai yg jual dlm RM 7600++
Tapi guna plate interchange.
Kedai mana ya yg jual 7.6k tu? Dan negative ke plate interchange ni? Motor baru kan? No plate je x boleh pili betul?
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #102  
Old 11-07-2019, 10:11 PM
kipassiling kipassiling is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 824
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 65
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ice_mans View Post
Aku dah sebulan guna... Memang best motor ni, so far mmg x de masalah... Y15 N Rs 150 standart memang jauh la kena tinggal...

Byk org komplen masalah jerking (mungkin diorang x pandai main class)

Ada gak komplen steering cone suka poblem, motor aku ok je xde gegar..

Lagipun apa nak pening, ada waranty 20k...lenjan la cukup2
Ni video mengatakan jerking kuat sngt

http://youtu.be/_h2PbezQ4Q0

Video dia

Boleh tahan mulut dia ni
Reply With Quote
  #103  
Old 12-07-2019, 09:05 AM
ice_mans ice_mans is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2010
Posts: 404
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
Kedai mana ya yg jual 7.6k tu? Dan negative ke plate interchange ni? Motor baru kan? No plate je x boleh pili betul?
Motor baru, plate je lama skit sebulan dua..

Kat Johor ni byk tempat
Mersing
Kluang
Segamat

Mana2 kedai ada buat kena rajin survey n tanya... Survey sekali harga, pastikan 1st party
Reply With Quote
  #104  
Old 12-07-2019, 09:08 AM
ice_mans ice_mans is offline
Regular

 
Trader Rating: (3)
Join Date: Dec 2010
Posts: 404
Thanks (Received): 2
Likes (Received): 1
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by kipassiling View Post
Ni video mengatakan jerking kuat sngt

http://youtu.be/_h2PbezQ4Q0

Video dia

Boleh tahan mulut dia ni
Hahaha, bagi aku org yg ckp jerking ni sebab dia tak pandai main class tangan n gear kaki
Reply With Quote
  #105  
Old 12-07-2019, 10:12 AM
kipassiling kipassiling is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 824
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 65
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by ice_mans View Post
Hahaha, bagi aku org yg ckp jerking ni sebab dia tak pandai main class tangan n gear kaki
tu la tengok video dia asyik kodem je.
Reply With Quote
Likes ice_mans liked this post
  #106  
Old 15-07-2019, 08:16 AM
Kamm Matt Kamm Matt is offline
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Sep 2013
Posts: 471
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 32
Active Level
My Mood:
Default

ala mamat tu pn pakai benelli 150 rfs je kut hehe
Reply With Quote
  #107  
Old 15-07-2019, 08:54 AM
Jackhalid Jackhalid is offline
Super Active

Jackhalid's Avatar
 
Trader Rating: (7)
Join Date: May 2008
Location: Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Posts: 6,296
Thanks (Received): 332
Likes (Received): 582
Active Level
My Mood:
Default

pernah pakai skuter SYM 150. memang mantap. no regret. kapcai ni harapnya macam tu juga lah.
__________________
Dulu Teknik Forex Sebenar, kini TFS PRICE ACTION TRADING
Panduan hasil pengalaman 12 tahun trading & 8 tahun mengajar ribuan traders dari dalam & luar negara
"Mudah difahami, Sangat jelas, Sharp entry, Mudah nak profit" & banyak lagi kata traders di sini...


Reply With Quote
  #108  
Old 15-07-2019, 09:03 AM
kipassiling kipassiling is online now
Regular

 
Trader Rating: (0)
Join Date: Nov 2010
Posts: 824
Thanks (Received): 4
Likes (Received): 65
Active Level
Default

Quote:
Originally Posted by Jackhalid View Post
pernah pakai skuter SYM 150. memang mantap. no regret. kapcai ni harapnya macam tu juga lah.
diaorg ckp sym skuter antara top brand dia pasaran eropah. tak tahu la betul ke tak..tak kan la eropah tak pilih honda..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump