Ganjaran Bonus Forex Yang Terbesar Tidak Pernah Ditawarkan Sebelum ini ... BONUS TANPA SEBARANG DEPOSIT SEBANYAK $1500 DARI INSTAFOREX !!


Go Back   CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > Investor, Business, Entrepreneur > Banking, Payment Processors > Debit Cards

Recommended Brokers

Forex Chart
Crypto Chart
CG Sponsors



Reply
 
Thread Tools
  #71  
Old 01-05-2019, 11:33 AM
duitsini duitsini is offline
Active Member

duitsini's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,276
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Cara Daftar/Register BigPay

BigPay – sila klik http://bigpay.link/referrals , muat turun dan install aplikasi BigPay ke smartphone anda
Sila jalankan aplikasi BigPay untuk mula register
Kalau dia minta referral code, sila masukkan kod ini (9CWXAD6ZFN)
Nanti anda perlu memasukkan nombor telefon, OTP code yang ada terima melalui sms, tangkap gambar (snap) IC dan rakam video muka anda untuk pengesahan
Isikan semua maklumat yang diminta sehingga lengkap.
Akhir nanti anda akan diminta untuk membuat bayaran RM20.
Selepas bayaran dibuat, kad prepaid BigPay akan dipos hantar ke alamat rumah anda dalam masa 3-5 hari bekerja
Selepas menerima kad prepaid mastercard BigPay anda. Anda akan diminta memasukkan nombor kod ccv yang tertera pada belakang kad anda pada e-wallet BigPay.
Automatik selepas memasukkan kod tersebut, kad prepaid BigPay anda diaktifkan, e-wallet BigPay akan mempunyai nilai tunai RM20.
Akhir sekali, anda akan diminta untuk membuat nombor pin kad prepaid BigPay. Dan selepas itu siap semua.
Pasti anda akan tanyakan. Kalau fungsi kad prepaid BigPay ini hampir sama dengan kad debit bank yang biasa kita pakai. Jadi apa perlu kita guna dan keistimewaan kad BigPay ini. Sama sahaja. Sudah tentu ada sedikit perbezaan dan banyak kelebihannya. Pihak Airasia mahu memperkenalkan dan mempopularkan kaedah bayaran tanpa tunai (cashless) ini dengan kad prepaid BigPay mereka. Bila anda berbelanja menggunakan BigPay anda akan dapat mengumpulkan banyak point. Point yang banyak ini dapat anda tukarkan kepada rebat dan memberikan penjimatan.
__________________
Free 20GHS. Jom Join CryptoMiningFarm > https://cmf4u.blogspot.com/
Penjimat Minyak MPC Platinum Baru Hanya RM199 > www.hebat2u.com
Jana Wang Dengan Mastercad BigPay Air Asia Percuma >
https://bit.ly/2UQTVr4
Reply With Quote
Paid Advertisement
  #72  
Old 10-05-2019, 03:59 PM
duitsini duitsini is offline
Active Member

duitsini's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,276
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Cara Daftar/Register BigPay

BigPay – sila klik http://bigpay.link/referrals , muat turun dan install aplikasi BigPay ke smartphone anda
Sila jalankan aplikasi BigPay untuk mula register
Kalau dia minta referral code, sila masukkan kod ini (9CWXAD6ZFN)
Nanti anda perlu memasukkan nombor telefon, OTP code yang ada terima melalui sms, tangkap gambar (snap) IC dan rakam video muka anda untuk pengesahan
Isikan semua maklumat yang diminta sehingga lengkap.
Akhir nanti anda akan diminta untuk membuat bayaran RM20.
Selepas bayaran dibuat, kad prepaid BigPay akan dipos hantar ke alamat rumah anda dalam masa 3-5 hari bekerja
Selepas menerima kad prepaid mastercard BigPay anda. Anda akan diminta memasukkan nombor kod ccv yang tertera pada belakang kad anda pada e-wallet BigPay.
Automatik selepas memasukkan kod tersebut, kad prepaid BigPay anda diaktifkan, e-wallet BigPay akan mempunyai nilai tunai RM20.
Akhir sekali, anda akan diminta untuk membuat nombor pin kad prepaid BigPay. Dan selepas itu siap semua.
Pasti anda akan tanyakan. Kalau fungsi kad prepaid BigPay ini hampir sama dengan kad debit bank yang biasa kita pakai. Jadi apa perlu kita guna dan keistimewaan kad BigPay ini. Sama sahaja. Sudah tentu ada sedikit perbezaan dan banyak kelebihannya. Pihak Airasia mahu memperkenalkan dan mempopularkan kaedah bayaran tanpa tunai (cashless) ini dengan kad prepaid BigPay mereka. Bila anda berbelanja menggunakan BigPay anda akan dapat mengumpulkan banyak point. Point yang banyak ini dapat anda tukarkan kepada rebat dan memberikan penjimatan.
__________________
Free 20GHS. Jom Join CryptoMiningFarm > https://cmf4u.blogspot.com/
Penjimat Minyak MPC Platinum Baru Hanya RM199 > www.hebat2u.com
Jana Wang Dengan Mastercad BigPay Air Asia Percuma >
https://bit.ly/2UQTVr4
Reply With Quote
  #73  
Old 26-05-2019, 06:06 AM
duitsini duitsini is offline
Active Member

duitsini's Avatar
 
Trader Rating: (9)
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,276
Thanks (Received): 0
Likes (Received): 0
Active Level
My Mood:
Default

Cara Daftar/Register BigPay

BigPay – sila klik http://bigpay.link/referrals , muat turun dan install aplikasi BigPay ke smartphone anda
Sila jalankan aplikasi BigPay untuk mula register
Kalau dia minta referral code, sila masukkan kod ini (9CWXAD6ZFN)
Nanti anda perlu memasukkan nombor telefon, OTP code yang ada terima melalui sms, tangkap gambar (snap) IC dan rakam video muka anda untuk pengesahan
Isikan semua maklumat yang diminta sehingga lengkap.
Akhir nanti anda akan diminta untuk membuat bayaran RM20.
Selepas bayaran dibuat, kad prepaid BigPay akan dipos hantar ke alamat rumah anda dalam masa 3-5 hari bekerja
Selepas menerima kad prepaid mastercard BigPay anda. Anda akan diminta memasukkan nombor kod ccv yang tertera pada belakang kad anda pada e-wallet BigPay.
Automatik selepas memasukkan kod tersebut, kad prepaid BigPay anda diaktifkan, e-wallet BigPay akan mempunyai nilai tunai RM20.
Akhir sekali, anda akan diminta untuk membuat nombor pin kad prepaid BigPay. Dan selepas itu siap semua.
Pasti anda akan tanyakan. Kalau fungsi kad prepaid BigPay ini hampir sama dengan kad debit bank yang biasa kita pakai. Jadi apa perlu kita guna dan keistimewaan kad BigPay ini. Sama sahaja. Sudah tentu ada sedikit perbezaan dan banyak kelebihannya. Pihak Airasia mahu memperkenalkan dan mempopularkan kaedah bayaran tanpa tunai (cashless) ini dengan kad prepaid BigPay mereka. Bila anda berbelanja menggunakan BigPay anda akan dapat mengumpulkan banyak point. Point yang banyak ini dapat anda tukarkan kepada rebat dan memberikan penjimatan.
__________________
Free 20GHS. Jom Join CryptoMiningFarm > https://cmf4u.blogspot.com/
Penjimat Minyak MPC Platinum Baru Hanya RM199 > www.hebat2u.com
Jana Wang Dengan Mastercad BigPay Air Asia Percuma >
https://bit.ly/2UQTVr4
Reply With Quote
  #74  
Old 10-07-2019, 10:59 AM
Rizal Rizal is offline
Legendary Member

Rizal's Avatar
 
Trader Rating: (16)
Join Date: Sep 2008
Posts: 11,879
Active Level
My Mood:
Default

belanja apa yg kita ada je..bukan mcm kredit kad hutang
baru dapat semalam..dapatla rm10 free
Reply With Quote
  #75  
Old 10-07-2019, 07:21 PM
zerovirus zerovirus is offline
CG Super Hardcore

zerovirus's Avatar

 
Trader Rating: (26)
Join Date: Jan 2009
Posts: 182,098
Thanks (Received): 58
Likes (Received): 13
Active Level
My Mood:
Default

aku dah ada bigpay ni. tapi tak topup. hahaa bila nak guna pun tak tau
__________________

PELBAGAI PRODUK TAMBAH SAIZ|TAHAN LAMA DAN BANYAK LAGI
MINYAK LINTAH|BATHMATE HERCULES|HYDROMAX X30|HANDSOME UP VER2|PRO EXTENDER|CANDY B|TOPMAN 3|KAMAMAX|GAMBIR GOLD SPRAY|XGENE ROYALE|GAMBIR EMAS|PLSUPER GEL|SPANISH GOLD FLY|SIZE GENIX|
SILA WHATSAPP 017-3533105 (PERTANYAAN & PEMBELIAN)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

AMP
Forum Jump